• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ile ilişkiye giremiyoruz

Adamın sabri taşa bilir yani oda insan tabi anlayışlı kocaysa ona sözüm yok tabi yanlış anlasilmasin
Bu tarz yazmanız banada olumsuz geldi sizde bana k bakmayın ama hiç vajinusmus yaşadınız mı ?
Eşi zaten aşk için evlendiyse bunu birlikte asacaktir.
3 buçuk sene vajinusmus yaşayan biri olarak bunu yapmakta ne var deyip ağzınıza dolamayın lütfen

Anestol krem alın ve eşiniz afedersiniz ama tam girecekken birazcık kendinize sürün,tam gireceği kısma yeterli.biraz yakıyor ama vajinismus olanlar genelde bu kremi kullanır,ben de dahil.biraz da dişinizi sıkarsanız,o duvara çarpma hissi gibi şeyi aşıp ilişkiye girebirsiniz bence,çünkü hiç yapamıyor değilsiniz.
Önerebileceğiniz bir krem varmı ? Hangi markayı kulanıyorsunuz. Evet söylediğiniz gibi biraz oluyor sadece tam anlamı ile gerçekleşmedi umarım bu öneriler ile tamamen düzgün bir ilişki saglayabiliriz

Azcık koklassanız bedeninizi Haza getirse sonra ön sevişme bol olsa o ana odaklanmazsanız harika olur bence ve olur
Ön sevişme kısmı oldukva güzel ve uzun sürüyor herşey akışında çok normal sadece çok afedersin bacaklarımı açtığı an korku sarıyor bedenimi canımın acımasına dayanamıyorum

Umarım bu sorunu atlatirsin iz canım.. Ön sevişmeyi uzun tut kendi ıslaklığı n daha önemli sen sehvetlenirsen vajina odurumda 2 kat buyur ve rahat olur ilişkiye hazır duruma gelir. Ikın gidip gelsin ufak ufak 1mm cik yer kaplıyor zar oda bir sızlamadan ibaret unutma😊
Ufacık bir cümlen bile biraz rahatlattı içimi öncelikle teşekkür ederim :) aslında ıkınma sırasında girmesi mantıklı geldi. Artık 1 kere acısın her defasinda ayni aciyi çekmektense dusuncesindeyim yarın deneyeceğiz ve umarım buraya çok güzel yorumlar yazarım

Canım kusura bakma ama artk sakinlesmelisin yoksa eşini kaybedebilirsin çok ciddi sorun sakın ol sıkma kendini kendini eşine bırak beraber hareket etmeye çalışın o anda sadece sakın ol ve belini yukarı kaldırmaya çalış sıkma sakın kendini zaten hemen tık diye girer korkma korkulacak bisey yok sen kendini sıkınca stres yapıncada acı fazla oluyor
Evet herkes aynı şeyi söylüyor. Kastığın için acıyor yoksa bu denli sancılı birsey değil diyorlar sizin gibi. Sevip gyvendigi bir insanla nasıl bir insan birlikte olamaz anlamis degilim hala. Isteyerek kasmıyorum ams kendimi bende onu arzuluyorum nasıl birsey bu evlendigime bin pisman oldum diyebilirim

Ufacık bir cümlen bile biraz rahatlattı içimi öncelikle teşekkür ederim :) aslında ıkınma sırasında girmesi mantıklı geldi. Artık 1 kere acısın her defasinda ayni aciyi çekmektense dusuncesindeyim yarın deneyeceğiz ve umarım buraya çok güzel yorumlar yazarım
Ne mutlu bana :) güzel haberlerini bekliyorum canım yaparsın yapicam de bütün konforunu ayarla acele etmeyin hic
Acı değil bu sadece kulağa giren parmak gibi rahatsız edici başta bir yadirgama sadece

Merhaba öncelikle sakin olun ve kabul edin vejinismus hastalığı her 10 kadından 2 Sinde var bende bu hastalığı yeni yenen biri olarak ne kadar çabuk doktora giderseniz iyi olur bu sitede milyonlarca konu var oralara da bakabilirsiniz ve ayrıca 40 günce 4 ayda kimse bu iş için bırakmaz hele de 5 yıllık bir ilişki de korkmayın cinsel terapiste gidin jinekologlar pek ilgilenmezler bu konuyla
Evet sitede okuduklarımdan anlıyorum ki tek yaşayan ben değilim.. ama inanın yasamayan anlayamaz cok korkunc bir durum bu.. Allaha sukurler olsun ki bir kez niye olmuyor demedi. Bıkkınlık göstermiyor sabrediyor hatta ben hadi deneyelim diyorum en son deneyimde olmayınca ayrılaalim istersen ben yapamiyorum dedigimde sacmalama olacak eninde sonunda ben senin yanindayim dedi. Sadece ben kendimi cok eksik hissediyorum o yuzden aglama krizlerim ve boyle kotu dusuncelerim oluyor. Ama sonucta oda bir erkek ve cocukta istiyoruz. Eninde sonunda asacagiz biliyorum ama surecin uzamamasını istiyorum uzayıp beni dsha cok psikolojik olarak çökertmesine izin vermek istemiyorum

V
Ne mutlu bana :) güzel haberlerini bekliyorum canım yaparsın yapicam de bütün konforunu ayarla acele etmeyin hic
Acı değil bu sadece kulağa giren parmak gibi rahatsız edici başta bir yadirgama sadece
Çok tesekkur ederim canım güzel dileklerin icin.. evet aslında bende biliyorum dünya bunun ile donuyor ve milyonlarca insan iliskiye giriyor cok acılı birsey olsa kimse yapamaz ben yaparım yapmaliyim diye telkinlerde bulunuyorum surekli kendime ve umsrim ki basaracagim 🙏

Bu tarz yazmanız banada olumsuz geldi sizde bana k bakmayın ama hiç vajinusmus yaşadınız mı ?
Eşi zaten aşk için evlendiyse bunu birlikte asacaktir.
3 buçuk sene vajinusmus yaşayan biri olarak bunu yapmakta ne var deyip ağzınıza dolamayın lütfen
Sizin 3.5 yıl mı olmdı ?

Önerebileceğiniz bir krem varmı ? Hangi markayı kulanıyorsunuz. Evet söylediğiniz gibi biraz oluyor sadece tam anlamı ile gerçekleşmedi umarım bu öneriler ile tamamen düzgün bir ilişki saglayabiliriz
Anestol marka krem,en başta da dediğim gibi.ben 7 yıllık evliyim ve yeni doğum yaptım:) aştım yani sorunu çoktan.darısı size olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar. 5 yıllık bir birlikteliğin sonunda evlendik. Bugün 40 gün oldu fakat hala cinsel birlikteliği yaşayamadık. Kadın doğum uzmanına gittim ilişkiye engel bir durum olmadığını tamamen piskolojik olduğunu söyledi. Kayganlaştırıcı ile çoklar kez denedik ama kendimi kastığım için canım haddinden fazla acıyor ve ilişkiyi ağlayarak sonlandırıyorum. Artık ağlamak istemiyorum evli olduğumu hissetmek eşimi öncdlikle kendimi mutlu etmek istiyorum. Vajinusmus olabilirim ama penisi alabiluyorum sadece kızlığın bozulmasına izin vermiyorum. Bu da canım çok acıdığı icin. Bu durumu kendi kendine yenebilen varmı nolur yardım edin :KK43:
Kızlık zarın kalın olabilir bu müdahaleyle aşılıyor.Bence başka bir doktorla daha görüş ankardaysan esra çabuk comerti oneririm.Ben bi kaç arkadasimi götürdüm sonuçlar güzel.

Alkol çözer sorunu çünkü giriş var gelişme yok. Şöyle düşün bir yaraya yarabandı yapıştırırsın çıkartırken acır ama bir anda çekersin anlık acı ve sonrası ohh beeee olur. Aynı bu. 🤭 Acı çekeceğini düşünme. İlla aynı pozisyonda denemeyin dogy yada yüz üstü rahat pozisyonlar olabilir. Umarım sonuca ulaşırsınız. Mutluluklar. ❤️

Kızlık zarın kalın olabilir bu müdahaleyle aşılıyor.Bence başka bir doktorla daha görüş ankardaysan esra çabuk comerti oneririm.Ben bi kaç arkadasimi götürdüm sonuçlar güzel.
Manisadayım canım. Bende g<venilir bir doktora göründüm ama başka bi doktora daha gitmekte fayda var haklısın

C
Alkol çözer sorunu çünkü giriş var gelişme yok. Şöyle düşün bir yaraya yarabandı yapıştırırsın çıkartırken acır ama bir anda çekersin anlık acı ve sonrası ohh beeee olur. Aynı bu. 🤭 Acı çekeceğini düşünme. İlla aynı pozisyonda denemeyin dogy yada yüz üstü rahat pozisyonlar olabilir. Umarım sonuca ulaşırsınız. Mutluluklar. ❤
Canım ya 😊 betimlemen güldürdü beni çok yaşa emi :) haklısın aslında olduğu zaman kocamannn bir oh bee diyecgime eminimm. Acık cekiyor ve dayanıyorum ama zorlama faslında kat be kat artıyor ona dayanamayıp geri kaçıyorum azcık daha dayansam tamam ama iste gelde kaslarıma anlat durumu :)))

Back