Bakireyim, ilk ilişkim için çok zorlanıyorum..

Erkek arkadaşınla ilişkiye girdin bı zaman sonra seni bıraktı diyelim sonra ne olacak diktirip başka birine mi kakalayacaksın kendini evlenince yapın
Kelimelerinize dikkat edin ve ayrıca biz kadınlar bekaret kaybında kendimizi başkasına ''kakalamak'' zorunda kalacak gibi değersizleşmiyoruz. Allahım keşke zar diktirmeyi araştırıp öğreneceğinize biraz beyninizi geliştirseydiniz. Siz kendinize ve hemcinslerinize bu saygısızlıkla kadınlar gününü de kutlayamıyorsunuzdur.. :110:

Kelimelerinize dikkat edin ve ayrıca biz kadınlar bekaret kaybında kendimizi başkasına ''kakalamak'' zorunda kalacak gibi değersizleşmiyoruz. Allahım keşke zar diktirmeyi araştırıp öğreneceğinize biraz beyninizi geliştirseydiniz. Siz kendinize ve hemcinslerinize bu saygısızlıkla kadınlar gününü de kutlayamıyorsunuzdur.. :110:
Burada gördüğüm sorular hep kızlık zarı dikimi yani her şey her istediğini yapıyorlar iş bittikten sonra diktir evlen . Evleneceği kişi belki bakire bir kız aldım diye sevinecek ama öyle değil içini birbilse 🙋🤷🏼

Burada gördüğüm sorular hep kızlık zarı dikimi yani her şey her istediğini yapıyorlar iş bittikten sonra diktir evlen . Evleneceği kişi belki bakire bir kız aldım diye sevinecek ama öyle değil içini birbilse 🙋🤷🏼
Ya sen sağlıklı mısın? Burada kimseye ''sen''li konuşmadım saygımı korudum ama zorla yazdıracaksın. Sen seks yapmayınca bakire kaldıkça ''değerli, üstün'' olmuyorsun kardeşim, evleneceğin veya evlendiğin adam da bakiresin diye seviniyorsa acıdım sana. Kızlık zarı dikimine mecbur olan insanlar var, tecavüze uğramış olup bunu aile korkusuyla yapmak zorunda kalan insanlar var, sen insanların ne yaşadığını bilmeden nasıl burada atıp tutarsın? Benden 3 yaş büyüksün sana burada hayatının dersini veriyorum kimseye bilip bilmeden müdahale etme.

Ya sen sağlıklı mısın? Burada kimseye ''sen''li konuşmadım saygımı korudum ama zorla yazdıracaksın. Sen seks yapmayınca bakire kaldıkça ''değerli, üstün'' olmuyorsun kardeşim, evleneceğin veya evlendiğin adam da bakiresin diye seviniyorsa acıdım sana. Kızlık zarı dikimine mecbur olan insanlar var, tecavüze uğramış olup bunu aile korkusuyla yapmak zorunda kalan insanlar var, sen insanların ne yaşadığını bilmeden nasıl burada atıp tutarsın? Benden 3 yaş büyüksün sana burada hayatının dersini veriyorum kimseye bilip bilmeden müdahale etme.
Bununla ne uğraşıyorsun. Burdan cevap vermek yerine bana mesaj atıyor 😂😂
Kendisi bekar 25 yaşında yeni üye, ve şansa bak tüm mesajları cinsellik konusunda. Tavsiyesi bile var. Yarası olan gocunur.

Merhaba 6 aylik evliyim ilk 4 ay ben de yapamamistim. Her yolu denedim ama kasilmaya engel olamiyordum. Biz careyi vajinismus doktorunda bulduk. Vucudumu hic tanimadigimi fark ettim oncelikle bana doktorum vucudumu tanitti maketlerle. Dogru taktiklerle denedik oldu ve korkulacak hicbir sey olmadigini anladim. Ilk iliski için kadinin ustte oldugu pozisyon cok daha kolay. Bizim o sekilde oldu. Nefes egzersizleri ve ikinmayla hazir hissettikce kendin girdiriyorsun. Korkulacak bisey olmadigini anladiginda da gerisi kolay oluyor:)

Vajinismus olma ihtimaliniz olabilir. Bende uzun süreli ilişkimde birlikte olmaktan hep çok korktum evlendiğimizde de vajinismus olduğumu öğrendim. Vakit kaybetmeden dilatör seti alıp kendiniz deneyebilirsiniz asla korkmayın orada gerçekten boşluk var başlarda biraz acıyabilir ama zamanla acımadığını göreceksiniz.
Çocukluğumuzdan beri hep aman dikkat et aman şöyle yapma puu sen kızsın onunla konuşma buna gülme derken kız olduğumuzu unuttuk erkeklerden tiksindirdiler ondan sonra evlenince de eeee hadiii hadiii birlikte ol neden olmuyor dediler. Bu zihniyetten bıktım canınız ne istiyorsa onu yapın sevişmek istiyorsanız sevişin bir kaç kişi deneyimleyin hatta tabi ki güvendiğiniz düzgün insanlar olsun herkesle yatıp kalkmayın ama demek istediğim vajinismusla karşılaşınca böyle doğal bir olayı bile yapamadığımı görünce bütün kafam değişti evlenmeden önce deneyin zamanında öğrenin ve çözümünü bulun belki partnerinle uyum yakalayamayacakson evlenince çok geç olabilir.

Mutlaka dilatör seti almanı tavsiye ediyorum başaracaksın eminim 😊😊

Ben de ilk iliskimde bunlari yasiyodum. Vajinismus kadar ciddi kilitlenme gibi bisey olmuyodu ama girmek icin ittirdiginde bi yerden sonra canim yaniyodu ve devam edemiyodum. Durumu basindan cozmek icin kadin dogum uzmanina gittim kayganlastiriciyla birlikte kamera gibi bisi soktu. Hafif kasildim ama girdigini fark edince demekki olabiliyomus dedirtti doktor bana. Ve hafif kanamanda olmus tahris gibi yani kismen başarılı olmussunuz iliskide dedi. Zaten herhangi biseyin girebildigini yasayinca kendine guveni geliyo insanin. O an doktora gercekten tamami icimdemi suan diyerek şok oldugumu hatirliyorum :) vajinismus olsaydin suan burda bacaklarini asla aralayamiyo bile olurdun hic bi sorunun yok dedi. Partnerin once parmagiyla denesin dedi. Eve döndüğümde oyle yaptik ve oldu. Sonrasindada devami geldi zaten :) bu arada sonrasindada bi sure penisin vajinaya giris ani zor olmaya devam etti ama girebiliyodu sonucta ve zamanla kolaylasti :)
Merhaba bende sizin geçtiğiniz yollardan geçtim doktor Banada aynı şekilde vajinal ultrason yaptı sorun yok dedi ama bende ilişkide kanama oluyor hala sizin de öyle oldu mu

Ne şanslısınız gerçekten. Bana dilatör al onla dene diyip göndermesi... Bakalım set gelince nasıl yapacağım onları :KK43: Sevgilim de çok umutlandı doktor girişe engel bir şey yok diyince. Olay benle alakalı oldu yani. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz ve vakit ayırdığınız için :KK15:
Merhaba sorunu çözdünüz mü acaba

Merhaba herkese, ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım ise 26. Bu zamana kadar kimseyle ilişkiye girmek istemedim bakireyim ama sevgilimi çok seviyorum ve evlenmeyi düşünüyoruz. 5 aydır birlikte yaşıyoruz, ben üniversitede öğrenciyim kendisi de lisede öğretmen. Onunla olsun istiyorum ve defalarca kez ilişkiye girmeyi denedik. Neredeyse her gün oral ile orgazm yaşıyorum. Ve oral sırasında bacaklarımı ve vajinamı sonuna kadar açıyorum korkmuyorum. Ön sevişmemiz mükemmel gidiyor, çok ıslanıyorum ve içime girmesini istiyorum. Ama ne zaman kalkıp vajinama hafif baskı yapsa hemen bacaklarım kitleniyor titriyorum tüm zevk uçup gidiyor. Alkol alıp denedik, uyuşturucu kremler denedim vulvamı yakmaktan başka işe yaramadılar. Kayganlıkla ilgili sorunumuz yok ama kayganlaştırıcı da aldık. Kendisi çok anlayışlı ve sabırlı, ben hep yataktan ağlayarak kalktığım halde o beni sakinleştiriyor, sonra deneriz diyor. O okuldayken ben evde ayna ile vajinamı inceliyorum, parmağımla egzersiz yapmaya çalışıyorum ama mümkün değil içeriye bir şey gireceği zaman çok acıyacak diye düşünüyorum. Bazı günler acısından korkmuyorum cesaretleniyorum bu sefer de parmağımı sokmaya korkuyorum kötü hissettiriyor. Bu konuda bir çok yazı okudum vajinismus ile ilgili, ailem asla baskıcı değil ve çocukluğumda hiç cinsel travma yaşamadım. Ama belirtilerim bu hastalığı gösteriyordu, biz de birçok klinik ile konuştuk ama hepsinin ilk sorduğu şey evli olup olmadığımızdı. Verdikleri miktar 20-25 bin lira civarında ve bu bizim için gerçekten zor. Penisin girişte yaptığı baskı beni çok rahatsız ediyor, ittirmek istiyorum. Sevgilim yavaş yavaş değil de bir anda girerse daha kısa sürede başarabileceğimizi çünkü yavaşça girmeye çalıştıkça daha çok gerildiğimi söyledi, ama ben birden olursa da o acıyla cinsellikten soğurum diye düşünüp reddettim. Bu sorunumu kendi başıma nasıl aşabilirim, mümkün müdür? Lütfen yardımcı olun, kendimi çok yetersiz hissediyorum.
Merhaba sorunu çözdünüz mü bende aynı sorunları yaşadım

X