- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Bu durumda öyle olacak zaten, eşim geri adım atmaz aslaEee esin yerden göğe haklı. O zaman eşinin kardeşini kazansinlar, eşini kaybetsinler bu nasıl mantık. Ebeveyn olarak doğru bildiğinden şaşmamalı.
Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedimKardeşi sikinti etmiyorken eşin niye bu kadar abartiyor anlamadim. Eşinin eski sevgilisi diye eşinden izin almak zorunda degil kimse.
Bana uygun bir ilişki tarzi degil ama yapana da gidip yapamazsin demezdim nebileyim. Gorusmuyorsa da gorusmesin madem eski sevgilisi ve kardesini yanyana gormek dokunuyorsa eşine...
E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyorçok zor bir durum ya iğrenç hatta bana göre.
düşünsene kızın eski sevgilisi kaynı
eşinizin tavrını çok beğendim ama bence konuşun en sakin siz iletişim kurabilirsiniz gibi yorum yapmadan konuşun
konu sahibinin kıskanmasına gerek yok bencebu nasıl bir midesizlik, bir insan nasıl abisinin eski sevgilisiyle evlenmeyi düşünebilir?
siz hiç mi kıskanmayacaksınız? sonuçta bir geçmişleri var..
bana çok yanlış geldi eşiniz görüşmek istemezse yerden göğe haklı
Öyle mi dersiniz.. çok kararsızım, aileisnden duyup fevri tepkiler de verebilir önce benden mi duysa yoksa hiç karışmasam mı diye çelişkideyimSiz hiç karışmayın.
Bende kardeşin kabullenmiş bize dokunan yok diyorum ama, hem kızın kardeşini kullandığını düşünüyor hemde bizde arkadaşın eski sevgilisine bile bakılmaz kardeşim bunu nasıl yapabilir kafasında düşünüyor. Bende napsam bilemedim
Ben kıskanmıyorum geçmişe takılmıyorum pek, yani bilmiyorum rahatsızlık hissederim tabi ama kıskanmam sanırım. Herkes zaten birbirine bu kadar tepkiliyken bide ben çıkıp gazlamiyim eşimi diye konu hakkında yorumsuzum genel olarakbu nasıl bir midesizlik, bir insan nasıl abisinin eski sevgilisiyle evlenmeyi düşünebilir?
siz hiç mi kıskanmayacaksınız? sonuçta bir geçmişleri var..
bana çok yanlış geldi eşiniz görüşmek istemezse yerden göğe haklı
hahah aynen.E eşimin eski sevgilisi de benim eltim oluyorbilmiyorum çok kararsızım anlatıp anlatmamakta, işler sarpa sarıcak iyice
Ben olsam hiç bulaşmam. Onlardan duyması daha iyi bence. Onların arasında bir durum. Aksi takdirde siz tepki çekebilirsiniz hiç alakanız olmamasına ragmenÖyle mi dersiniz.. çok kararsızım, aileisnden duyup fevri tepkiler de verebilir önce benden mi duysa yoksa hiç karışmasam mı diye çelişkideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?