Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel ince düşünülmüş bi süpriz:)
ama benim tarzım deil.. eşime böle bşy yapmam yapacaksa o yapsın bana.. ben arkadalarını davet ederim pasta börek yaparım hep bilikte oturup sohbet ederiz:) bukdr romantiklik beni aşıyor:)
kısss sen iyi misin:)))))) canım benim tabi herkezin tarzı farklıdır allah herkezi mutlu etsin de tabi bu ilk kutlamalarımızdı şimdi sade bi yemek yiyoruz o kadar
ama ben süprizlerede hediyelerede rromantikliğede bayılırım ama malesef aynı olmuyo zamanla değişiyo herşey![]()
:):):) kız zaten herzaman yapsan süpriz olmaktan çıkar ara sıra yap daha iyi:)etkili olur:)
herşey zamanla rutinleşiyor bacım:)
ilk buluşmalar yada evliligi ilk ayları gibi olmuyor bi süreden sonra. ama sevgin dahada artıyor.. aşıkmısın eşine dersen aşık deilim gördügümde aşkımdan ölüp bitmiyorum ama seviyorum.. onsuz yemek yemem onsuz annemlere bie gitmek istemem,onunla herşeyi paylaşmayı severim:)
ama kalkıpta mumları yakıp yere ismini yazman vala o yazsınnnn banane:)eşinehergün çiçek alan arkadaşım var arada diyorum bana fenalık geliyor sıkılmadınmı hergün çiçekten diyeherşey arada yapılınca güzel tabi:) senede bikere dogumgünü kutlanıyor sonucta yapabilirsin hoşş.. ama kimileri fazla romantik oluyor ben çok gelemiyorum öle şeylere
![]()
hakseveeeeeeeeeeerrrrrrr kız bu ne güzel bir süpriz böyle
ayyy aman Allahım keşke daha önce görseydim bende kocikime yapardım aynısını
daha yeni geçti doğum günü ..tüh ya 1 sene bekliycem şimdi bu süprizden yapmak için
bak birdaha böyle orjinal fikirlerin olursa topikte paylaş bizimle lütfeennn