- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Inşallah bitiririz az kişi değiliz. Mazereti olanlar da ya safi okur allahın izniyle. Kızlara bi ses edeyim ben. ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah bitiririz az kişi değiliz. Mazereti olanlar da ya safi okur allahın izniyle. Kızlara bi ses edeyim ben. ❤
HARİKASINInşallah bitiririz az kişi değiliz. Mazereti olanlar da ya safi okur allahın izniyle. Kızlara bi ses edeyim ben. ❤
Bebeşim etıket destegı atabılırmısın Musait olursan200 almıştım 300 daha alayım bitirince alırım yine
Canım çekemem abdest alamiyorum ya şafi çekerim elimden geldiğinceKIZLAR ETIKETLEDIKLERIMIZ 500 500 ALSA HEMEN BITER ASLINDA.. HIZLI CEKILEM BİR AYET ABDESTLİ OLMAK GEREKIYOR CEKERKEN BİLGİNİZE
Biliyorum canım Allah razı olsunCanım çekemem abdest alamiyorum ya şafi çekerim elimden geldiğince
100 aldım. Cüz okuyorum o yüzden çok alamadım ama destek olmak istedim Rabbim şifa versinHALLEYS Oriana Evva Alyaliya Magnifiaque kk birinci noteri Bonus Kukrim UcanSupurge Ayla- M Musluk Suyu
Aktif Lora C Capanin Gururu Teyom Limonsuzzcay X xnobodyx Hannaz yesilimtrak LaRisaCca
Kızlar ilk sayfaya bakar mısınız size zahmet müsait olanınız yardım ederse ne güzel olur ❤
İsim belırtılmemıs canımİsmi neymiş kızlar ismen edelim.
Islerim bitince okuyacagim inşallahHALLEYS Oriana Evva Alyaliya Magnifiaque kk birinci noteri Bonus Kukrim UcanSupurge Ayla- M Musluk Suyu
Aktif Lora C Capanin Gururu Teyom Limonsuzzcay X xnobodyx Hannaz yesilimtrak LaRisaCca
Kızlar ilk sayfaya bakar mısınız size zahmet müsait olanınız yardım ederse ne güzel olur ❤
Tamam kuzum.İsim belırtılmemıs canım
Allah razi olsun hepinizdenKIZLAR BİLİYORUM DURMADAN ETIKET YAPIYORUM SIZLERI KUSURA BAKMAYIN AMA KONU BAŞLIKLARINA BAKARSINIZ 3-4 KİŞİ YAKINLARI ICIN DUA BEKLIYORLAR BİZLERDEN..
BEN SİZLERİ BİLDİĞİM İÇİN HEP OZEL GUNLER DE VEYA GRUPLARDA BIR ARAYA GELDIGIMIZDEN DOLAYI ETIKET YAPIYORUM
VE HEP YARDIMCI OLUYORSUNUZ BENDE ETIKET YAPARAK GORMENIZE VESILE OLUYORUM SADECE..
INSALLAH 3 4 KISININN BEKLEDİĞİ DUALARI BITIRIRIZ EL BİRLİĞİ İLE
@Tavuk_suyu_
Morrmeneksee
@Yorgunkus
Magnifiaque
@yakut1
@Ssevincli
@burcusami
@Nayro
@Arelarven
@tiniminihaniim
@tiniminihaniim kard.
@zinciriye
@Morm
@28mn
@MoonfacedMom
@Myhomes
@namaste21
@Ceren0134
@namaste21 kızı
@Ayzelin
@CherryQueen
@oziko_53
@Mintimint
@Gelincik78
@Asiltutku
@karamelli001
@Pinkpotter
@Ballikabak
@Taze fasulye
@Kzbnylmz
@arkadasimes
@Yazarhanim
@Zeynep 0666
@rana20
@beratbedirhan
@mavikelebek34
@Umut_2019
@Saliha40
@Buluts34
@humanbeings
@Catlak-kurabiye
@in_cim
@Zerre
@Mintimint eşi
@mutlulukbenihicbirakma
@Aselhannn
@Whiterose89
@Mimariye
Mucizemm222
@aysenurt3991
@glstanak
@MoonfacedMom ipek
@Ssevincli ablası
@SoLeiL12
@Ruzgarruya
@Tospaagtd
@Asiltutku annesi
@theia07
@ibiynentosi
agustos72
@rana20 annesi
@rana20 kardesi
@kevsersoylu
@Life light
H M
@Rubella86
@MaviKuplik
@Leyl-i-fer
@Kahve __Kokusu
@melankolimm
@kavs-i kuzah
@BereliPenguen
@zey_nep
@Assos32
@daisyko
@Maviayyy
@ZeyElif
@Vavin
@Pemberenkli66
Blue_Peri
@muhursuzpusula
@ummhnisa
@Nana929
Bonus
@Negoo
Allah kabul etsin varol ❤ Morrmeneksee halleder insallah sayı işini100 aldım. Cüz okuyorum o yüzden çok alamadım ama destek olmak istedim Rabbim şifa versin
JES birinin sayması lazım çok karışık görünüyor
Canimm ❤Islerim bitince okuyacagim inşallah