- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Allah razı olsun cnm benimÇok okumam var yoksa daha fazla alırdım.
100 aldım
Kalan 42.600
Abdestli şart mı canımKIZLAR DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR..
KONU AÇILALI BAYA BIR OLDU AMA BİTİREMEDİK NECM SURESİNİ.. SUAN 42.700 DE KALDI GERCEKTEN HASTANIN KENDISI ICINDE, AILESI ICINDE DUAYA COK IHTIYACI VAR. YARIDA KALMASIN TAMAMLASAK OLMAZMI
Morrmeneksee
A arkadasimes
Tavuk_suyu_
Mucizemm222
F Flower__
namaste21
mutlulukbenihicbirakma
theia07
Magnifiaque
sweetgirlcandy
M MaviMabellee
bluepinkk
Myhomes
namaste21 kızı
Mintimint
SoLeiL12
Saliha40
Ssevincli
burcusami
Tiniminimavihanim
B Buluts34
Gelincik78
Hemsirecik
Life light
E Ebruazra
Krew
Yenidelhi
R rana20
MoonfacedMom
aysenurt3991
MoonfacedMom ıpek
Yazarhanim
Taze fasulye
mutlulukbenihicbirakma kardesi
5 528mucizemmm
B Bademmm388
Nayro
Yorgunkus
debriyajgazfren
mavispreyboya
Asiltutku
Asiltutku annesi
Umut_2019
M MaviMabellee annesi
Barbara
melankolimm
K karamelli001
Life light
Ceren0134
namaste21
Saliha40 anne
SoLeiL12
M Mavikiz0
@Ada-anne
MoonfacedMom
Saliha40
Perfect Match
burcusami
Mintimint
5 528mucizemmm
A arkadasimes
K karamelli001 anne
Z zinciriye
M Morlale8
Morrmeneksee
B Buluts34
ohbb
Begonya2
F Feyzaanrr
A Asya89
Ben 500 alayım bakalım biterse tekrar alırım inşallah.KIZLAR DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR..
KONU AÇILALI BAYA BIR OLDU AMA BİTİREMEDİK NECM SURESİNİ.. SUAN 42.700 DE KALDI GERCEKTEN HASTANIN KENDISI ICINDE, AILESI ICINDE DUAYA COK IHTIYACI VAR. YARIDA KALMASIN TAMAMLASAK OLMAZMI
C Calcifer
@Tosun Pasa
merve
@Nevreste
JES
@Msspinkie
100 tane alayım kuzum inan okumalarım çok yetişremem kalır diye korkuyorumAllah razı olsun cnm benim
Aynen canım abdestli okunması lazımAbdestli şart mı canım
Ben 500 alayım bakalım biterse tekrar alırım inşallah.
Sağolun kızlar ya vallahi cok ıyı oldu100 tane alayım kuzum inan okumalarım çok yetişremem kalır diye korkuyorum
500 tane aldım. Şifa olsun inşallahKIZLAR DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR..
C Calcifer
@Tosun Pasa
merve
@Nevreste
JES
@Msspinkie
ALLAH RAZI OLSUN500 tane aldım. Şifa olsun inşallah
Yavrum bi ya şafi mi başlatsanız belli ki bu necm süreleri abdestli engeline takılıyorAynen canım abdestli okunması lazım
Sağolun kızlar ya vallahi cok ıyı olduelımzdn gelenı yapıyoruz bitirmek ıcın ama necm suresi cok zor tamamlanıyor cıdden
Ben de ezbere bilmediğim için çekindim. Yoksa çok daha fazla okurum. Şimdi okursam ezberlersem biraz daha alırım inşallahYavrum bi ya şafi mi başlatsanız belli ki bu necm süreleri abdestli engeline takılıyor
Bu arkadaşımıza 35 bin necm yapalım 70.000 de ya şafi ne yapalım bitecek gibi değil çünkü.Ben de ezbere bilmediğim için çekindim. Yoksa çok daha fazla okurum. Şimdi okursam ezberlersem biraz daha alırım inşallah
100 aldım Rabbim şifa versinKALAN 41.500
Bencede bende okurum bol bolYavrum bi ya şafi mi başlatsanız belli ki bu necm süreleri abdestli engeline takılıyor
Aynen abdestli olması bırde ozel gunde okunmuyor olmasından kaynaklı bitmiyor..Yavrum bi ya şafi mi başlatsanız belli ki bu necm süreleri abdestli engeline takılıyor
Bu okumalarım bitsin beni Ya Şafi lere etiketleyebilirsin. İşe gider gelirken tesbih çekiyorum ihtiyacı olana bağışlarım. Şimdi yedekte yok amaAynen abdestli olması bırde ozel gunde okunmuyor olmasından kaynaklı bitmiyor..
Konu sahibi necm suresı acmıs 70.000 den bu sayılara kadr gelmiş en azından tamamlansaydı diyerek surduruyoruz sonra nasipse ya şafi acalım
Tamam canımBu okumalarım bitsin beni Ya Şafi lere etiketleyebilirsin. İşe gider gelirken tesbih çekiyorum ihtiyacı olana bağışlarım. Şimdi yedekte yok ama