- 3 Eylül 2018
- 8.634
- 45.984
- Konu Sahibi kirmizikertenkele
Her dediğini yapıp her şeye yetmeye çalışıp sonra ağlamak mantıklı mı? Yapmayın çürüsün pislikten. Giyecek don bulamasın da anlasın. Öküze bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl uğraşabilir ki ya havlumu getir dediğinde götürmeyince duşa girmiyor mu? Ya da sigarasını götürmeyince içmiyor mu?
Düzeldi düzelicek diye bekledim hep , gün geçtikçe dhaa kötüye gidiyor tabiHer dediğini yapıp her şeye yetmeye çalışıp sonra ağlamak mantıklı mı? Yapmayın çürüsün pislikten. Giyecek don bulamasın da anlasın. Öküze bak
Çoraplarını kirli sepetine at demekten usanınca naptı bendeniz yastığının içine koyup bekledim ne yapacak diye yav pis bir şey kokuyor ne diye diye uyudu.Merhaba arkadaşlar , belki okuyanlara basit gelebilir ama beni günden güne tüketen bi derdim var . 2,5 yıldır evliyim 27 yaşındayım 18,aylık oğlum var. Eşim hiçbirseye yardımcı olmuyor yardım etmediği gibi savaş alanına çeviriyor evi . Bebeğim doğduktan sonra işten ayrıldım 10 yıldır aralıksız çalışıyodum haliyle ev işleriyle haşır neşirliğim yoktu ama kısa sürede alıştım. eşim bir bardak suyu almaya tenezzül etmeyen biri küveti doldur, çorap getir , sigaramı getir , havlumu getir 32 yaşında adam banyoya giderken bir kere bile havlusunu aldığını görmedim. Lanet olsun kendimi hizmetci gibi hissediyorum çok basit yapması alması gereken şeyleri bile benden istiyor . Güzellikle konuştum olmadı küstüm olmadı 2 gün istemeyi bırakıyor 3 gün kaldığı yerden devam ediyor . Çöpünü bile kaldırmayan biri afedersiniz kulak çubuğunu bile çöpe atmıyor. oğlumda hiperaktif bi çocuk sürekli hareket halinde gerçekten gün içinde yarım saat kalkmadan oturmusluğum yok çok yoruluyorum . istediği yemeği yapıyorum elim lezzetlidir illa bi kusur bulur gece yarıları yemek ister . Evde yemek varken bile canım çekti şunu yap diyor bazen sırt bana eziyet etmeye çalıştığını düşünüyorum. Bebeğimde kolikti akşam 8 den sonra durmazdı ağlaması o hallerde lohusa halimle kahvaltı isterdi. Çocuklada canı isteyince oynar sadece banyosunu yaptırır başka bi yararı yok. Doğuma gitmeden bi hafta önce evim komple temizlenecekti kimseyi istemedi biz yaparız gelmeyin dedi hem kendi annesine hem benim anneme.bir hafta boyunca oyaladı beni yarın yapıcam diye yapmadıı son gün karnım burnumda 3 +1 evi temizledim ertesi gün sezeryanla doğurmaya gittim kendisi balkonda oturdu en son gelip kapıları sildi bu nasıl bi vicdan bilmiyorum madem yapmıcaktın yardıma gelecekleri engellemeseydin. Sorsanız benim için ölüp biter bensiz yaşayamaz beni çok sevdiğini söylüyor. Sevgi böyle acımasız bisey mi ? Bıktım usandım artık dayanamıyorum bunları yazarken bir yandan ağlıyorum köle gibiyim , değersiz hissediyorum kendimi konuşmaya çalıştığımda ben haksız oluyorum çok iyi manipüle ediyor insanı. İşe gitmesini dört gözle bekliyorum attık gitsin yalnız kalayım benden bişey istemesin diye. Evliliğimizin başlarında eşim tabiki yapmak gerekir diyordum ama benim yaşadığım çok farklı bi boyuta ulaştı hizmeci gibi hissediyorum kendimi. Bazen istediği şeyi unutmuş gibi davranıyorum bin kere söyleyip yaptırıyor . Eşim dışardan bakıldığında hiç böyle birine benzemiyor iş pozisyonu falan iyi bilgili zeki birisi. kuzenlerime anlatıyorum şok oluyorlar. Boğuluyorum psikolojim kalmadı artık nasıl çıkıcam bu işin içinden gerçekten çok mutsuzum o kadar vicdansızlıkları varken kalbim açıyor düşündükçe ...önerilerinize açığım derdimi okuduğunuz için teşekkür ederim
ÇarpsınHavlusuz çıkar odaya kadar ıslatır heryeri. Sigarasını almaya giderkende kapıları çarpıyor tepki olarak
Çünkü siz her seferinde pes edip hizmetine dönmeye devam ediyorsunuz. Bugün dediklerini yapmadınız yarın anlayacak değil. Küçük bir çocukla kimse bir de bunlara yetişemez. Biraz salın.Düzeldi düzelicek diye bekledim hep , gün geçtikçe dhaa kötüye gidiyor tabi
İçim rahat etmiyor batıyor etrafta bıraktığı eşyalar dayanamıyorum görmeyeYapmayın bırakırın gerekirse evi b*k götürsün. Eşiniz başka türlü anlayacak gibi durmuyor.
İşte bunu biliyor eşiniz. Yani "ben ne kadar dağıtsam da karım dayanamaz toplar" diyor. Siz de ya dağınıklığa alışın bir süre, görsün ebesinin örekesini ya da yok illa toplarım diyorsanız da eşinize alışınİçim rahat etmiyor batıyor etrafta bıraktığı eşyalar dayanamıyorum görmeye
E hadi evi kendin için topladın.İçim rahat etmiyor batıyor etrafta bıraktığı eşyalar dayanamıyorum görmeye
Yapmayın, bu kadar. Eşiniz size acımıyorda sizinde kendi canınıza kastınız mı var? Küveti doldur ne demek, paşaya bak. Erkek milleti nankördür, yaptıkca fazlasını ister, yaptığını gözü görmez, o yüzden hiç kendinizi yıpratmayın. Kalk kendin al suyu bi de bana getir diyin. Siz de kendinizi kıymetlendirin. Annesinin evinde değil artık.Merhaba arkadaşlar , belki okuyanlara basit gelebilir ama beni günden güne tüketen bi derdim var . 2,5 yıldır evliyim 27 yaşındayım 18,aylık oğlum var. Eşim hiçbirseye yardımcı olmuyor yardım etmediği gibi savaş alanına çeviriyor evi . Bebeğim doğduktan sonra işten ayrıldım 10 yıldır aralıksız çalışıyodum haliyle ev işleriyle haşır neşirliğim yoktu ama kısa sürede alıştım. eşim bir bardak suyu almaya tenezzül etmeyen biri küveti doldur, çorap getir , sigaramı getir , havlumu getir 32 yaşında adam banyoya giderken bir kere bile havlusunu aldığını görmedim. Lanet olsun kendimi hizmetci gibi hissediyorum çok basit yapması alması gereken şeyleri bile benden istiyor . Güzellikle konuştum olmadı küstüm olmadı 2 gün istemeyi bırakıyor 3 gün kaldığı yerden devam ediyor . Çöpünü bile kaldırmayan biri afedersiniz kulak çubuğunu bile çöpe atmıyor. oğlumda hiperaktif bi çocuk sürekli hareket halinde gerçekten gün içinde yarım saat kalkmadan oturmusluğum yok çok yoruluyorum . istediği yemeği yapıyorum elim lezzetlidir illa bi kusur bulur gece yarıları yemek ister . Evde yemek varken bile canım çekti şunu yap diyor bazen sırt bana eziyet etmeye çalıştığını düşünüyorum. Bebeğimde kolikti akşam 8 den sonra durmazdı ağlaması o hallerde lohusa halimle kahvaltı isterdi. Çocuklada canı isteyince oynar sadece banyosunu yaptırır başka bi yararı yok. Doğuma gitmeden bi hafta önce evim komple temizlenecekti kimseyi istemedi biz yaparız gelmeyin dedi hem kendi annesine hem benim anneme.bir hafta boyunca oyaladı beni yarın yapıcam diye yapmadıı son gün karnım burnumda 3 +1 evi temizledim ertesi gün sezeryanla doğurmaya gittim kendisi balkonda oturdu en son gelip kapıları sildi bu nasıl bi vicdan bilmiyorum madem yapmıcaktın yardıma gelecekleri engellemeseydin. Sorsanız benim için ölüp biter bensiz yaşayamaz beni çok sevdiğini söylüyor. Sevgi böyle acımasız bisey mi ? Bıktım usandım artık dayanamıyorum bunları yazarken bir yandan ağlıyorum köle gibiyim , değersiz hissediyorum kendimi konuşmaya çalıştığımda ben haksız oluyorum çok iyi manipüle ediyor insanı. İşe gitmesini dört gözle bekliyorum attık gitsin yalnız kalayım benden bişey istemesin diye. Evliliğimizin başlarında eşim tabiki yapmak gerekir diyordum ama benim yaşadığım çok farklı bi boyuta ulaştı hizmeci gibi hissediyorum kendimi. Bazen istediği şeyi unutmuş gibi davranıyorum bin kere söyleyip yaptırıyor . Eşim dışardan bakıldığında hiç böyle birine benzemiyor iş pozisyonu falan iyi bilgili zeki birisi. kuzenlerime anlatıyorum şok oluyorlar. Boğuluyorum psikolojim kalmadı artık nasıl çıkıcam bu işin içinden gerçekten çok mutsuzum o kadar vicdansızlıkları varken kalbim açıyor düşündükçe ...önerilerinize açığım derdimi okuduğunuz için teşekkür ederim
Neden her istediğini yapıyorsunuz ? Banyoya girerken havlumu ver ne demek ya asalak mı bu adam ?
Böyle bir adama bir tane yemek dahi yapmam özellikle neden sevdiği şeyleri yapıyorsunuz ?
Çok sinir bozucu ya. Yapmayın hiç bir istediğini yapmayın gerekirse evi b.k götürsün akşam oluncada bir makarna yapın. Az yesinde kendine bir uşak tutsun kocanız.
Yazıdada yazmıştım istekleri bitsin diye çok konuştum tatlı diller küserek tepkimi gösterdim yapmadım istediklerini taş patlasın 3 gün bişey istememiştir basa sarıyor .. yorumlarda yapma konuş diyenler olmuş yapmayarakta tepkimi gösterdim yine aynı sonuçE yapma
"Bana muhtaç bir çocuğum var, sen sorumlulukları paylaşmam gereken eşimsin. Erkek ol biraz" de.
Israrla yapmazsan o da artık senden talep etmez. Yapıp yapıp söyleniyorsun da bu davransiini birakmaz merhametsiz adam
Tamam işte yapmamaya devam ederken bir anda yine yapmaya baslamana sebep ne oldu?Yazıdada yazmıştım istekleri bitsin diye çok konuştum tatlı diller küserek tepkimi gösterdim yapmadım istediklerini taş patlasın 3 gün bişey istememiştir basa sarıyor .. yorumlarda yapma konuş diyenler olmuş yapmayarakta tepkimi gösterdim yine aynı sonuç
Sarsın yahu siz yapmamaya devam edeceksiniz. Eşiniz değil siz pes ediyorsunuz. Etmeyeceksiniz.Yazıdada yazmıştım istekleri bitsin diye çok konuştum tatlı diller küserek tepkimi gösterdim yapmadım istediklerini taş patlasın 3 gün bişey istememiştir basa sarıyor .. yorumlarda yapma konuş diyenler olmuş yapmayarakta tepkimi gösterdim yine aynı sonuç
3 gün değil gerekirse 3 hafta yapmayın. O sizi değil siz onu yıldırın..Yazıdada yazmıştım istekleri bitsin diye çok konuştum tatlı diller küserek tepkimi gösterdim yapmadım istediklerini taş patlasın 3 gün bişey istememiştir basa sarıyor .. yorumlarda yapma konuş diyenler olmuş yapmayarakta tepkimi gösterdim yine aynı sonuç
Hizmetçilikten mutlu olsam bu saatte bu derdimi anlatmazdım size. Havluyu verdiğim zamanlarda oldu ıslak ıslak çıktı heryer islandı. Çamaşırlarını ütülemiyorum vaktim yok çünkü market alışverişine birlikte çıkarız. Çocuk sorumluluğunu kesinlikle almıyor planlıyoruz tamam bakıcam diyor annesini cağrıyo birlikte bakıyolarE hadi evi kendin için topladın.
Havlusunu niye veriyorsun? Küveti niye dolduruyorsun? Evde yemek varken begenmedi diye neden yenisini yapıyorsun?
Kendin de hizmetcilikten mutlu gibisin.
Eşine erkek olmasını söyle, angaryalarini yapma. Hatta çamaşırını bile ütüleme, gitsin kırışık giysin. Bazı sorumluluklari ona ver. Mesela alışverişi o yapsin, arasıra çocuğu bırak işim var de kaç, bir kahve iç.
Yapsın bunları yerler mi ıslandı kalsın öyle. Ben olsam o kapıyı müsait bi yerine neyse.... Valla yapacak şeyler basit alışmış adam bunun önünü keseceksiniz ya da böyle devam. Herkesin canı kendine kıymetli elbet de eş yani yapılır ama size görev gibi yüklemiş her şeyiHavlusuz çıkar odaya kadar ıslatır heryeri. Sigarasını almaya giderkende kapıları çarpıyor tepki olarak