-
- Konu Sahibi kirmizimikirmizi
Suan bu konuyu okuyan herkes kendi kocasına bir sukretti aasdgArkadaşlar selam, belli ki bu konu benim boşanma sebebim olacak ama her kadının istediği o ''erkek'' modelini maalesef kazanabilmiş değilim. Elimden de hiçbir şey gelmiyor artık.
Eşimle severek evlendik ancak günden güne keşfettiğim özellikleri beni kendisinden soğuttu ve tüketti. Yarın itibariyle avukata gideceğim. İnsan hayatında gerçekten sahiplenici ve el üstünde tutan bir erkek istiyormuş demek ki.
Eşimin birtakım garip ve hiç eril durmayan özellikleri:
-hap yutamaması
-yemekleri aşırı aşırı yavaş yemesi sofradan herkesin kalkması ama bi onun devam etmesi tek başına
-asansöre tek binmekten korkuyor
-araba süremiyor, ehliyeti yok, almaya çalıştık beceremedi hiç
-çok panik, ani bir hastalıkta kriz yönetimi çok zayıf
-cılız ve kassız, beni kucaklayamıyor bile
-çok üşengeç her şeyi zorlamayla yapıyor
-konuşması çok kibar hatta hafifinden gayimsi gibi
Allah seni napmasin hahahahah deli kizAbla bukadar yazacağına çükü kücük deseydin. Sorunun esası o, belli
Bence abartmamış diğer konularını da okuyunca eşinin çocuk gibi olduğu ve konu sahibinin de onun annesi gibi olmak zorunda kaldığı görülüyor :/Ay başlığı görünce yüreğime indi, adam baya dişil enerjili sandım ama sen abartmişsın sanki bacım
Biraz hassas bi adam belli ki. İlla maço mu olması lazım... O zayif ciliz diye laf ediyorsun da o senin fizigini sorun ediyor mu? Ya da asansörden korkuyor diyorsun, e senin korktugun hicbir sey yok mu mesela? Erkek diye zayıf yanları olamaz mi? Trollse komik, değilse üzücü
Diğer konularına dikkat etmedimBence abartmamış diğer konularını da okuyunca eşinin çocuk gibi olduğu ve konu sahibinin de onun annesi gibi olmak zorunda kaldığı görülüyor :/
İlk madde hap yutamaması bir sorun değil bazı kişiler hap yutamaz doktor hep şurup ve iğne yazarhap yutamaması
-yemekleri aşırı aşırı yavaş yemesi sofradan herkesin kalkması ama bi onun devam etmesi tek başına
Kocasına sorsak kimbilir neler sayarPeki siz ne kadar DİŞİLSİNİZ
Çok fazla kusur bulmuşsunuz eşiniz de
Bence siz sevmiyorsunuz artık kocanızı
Gerçekten tek taraflı dinliyoruz, asıyoruz kesiyoruz, sövüp beddua ediyoruzKocasına sorsak kimbilir neler
Şaka bir yana hatırladım şimdi, geçmiş konularına baktım. Böyle şikâyet edip duracağına, tırnaklarını bile kendinin kestiği bir adamdan boşansın madem. Yavaş yiyor, ilaç yutamıyor, cılız vs bu ayrıntılardan daha ciddi problemler var. Belli ki sevmiyor da artık, nefes alışı bile batıyor. İnsan sevince boyu posu kilosu hiçbiri problem olmaz. Kusur olarak görmez insan sevdiğinde.Bence abartmamış diğer konularını da okuyunca eşinin çocuk gibi olduğu ve konu sahibinin de onun annesi gibi olmak zorunda kaldığı görülüyor :/
Aynen öyle swan. Adam dişini fırçalamak, duşa girmek ve kirli eşyasını değiştirmek için bile eşinin komutuna ihtiyaç duyuyor. Kadın nasıl eril görebilsin böyle bir adamı? Kadınlar kendilerine eş arıyor, kaynanasının doğurduğu çocuğu evlatlık almak için evlenmiyor ki :/Şaka bir yana hatırladım şimdi, geçmiş konularına baktım. Böyle şikâyet edip duracağına, tırnaklarını bile kendinin kestiği bir adamdan boşansın madem. Yavaş yiyor, ilaç yutamıyor, cılız vs bu ayrıntılardan daha ciddi problemler var. Belli ki sevmiyor da artık, nefes alışı bile batıyor. İnsan sevince boyu posu kilosu hiçbiri problem olmaz. Kusur olarak görmez insan sevdiğinde.
Genelde ne üyeleri ne konularını aklımda tutarım. Bir konusunda da yavaş yemeyi erilliğe göre yorumlayınca hak vermemişim, ne alâkası var demişim; yemek adabıyla uzunca çiğnenerek yenir çünkü.Aynen öyle swan. Adam dişini fırçalamak, duşa girmek ve kirli eşyasını değiştirmek için bile eşinin komutuna ihtiyaç duyuyor. Kadın nasıl eril görebilsin böyle bir adamı? Kadınlar kendilerine eş arıyor, kaynanasının doğurduğu çocuğu evlatlık almak için evlenmiyor ki :/
Ay şaka mı buArkadaşlar selam, belli ki bu konu benim boşanma sebebim olacak ama her kadının istediği o ''erkek'' modelini maalesef kazanabilmiş değilim. Elimden de hiçbir şey gelmiyor artık.
Eşimle severek evlendik ancak günden güne keşfettiğim özellikleri beni kendisinden soğuttu ve tüketti. Yarın itibariyle avukata gideceğim. İnsan hayatında gerçekten sahiplenici ve el üstünde tutan bir erkek istiyormuş demek ki.
Eşimin birtakım garip ve hiç eril durmayan özellikleri:
-hap yutamaması
Ya nickinize bayıldım sarımsak her derde deva bayılırımsana, seni kucağına alıp 3 tane hapı ağzına atarak seksi bi şekilde asansöre fırlatılacağın bi ilişki temenni ederi