- 4 Eylül 2014
- 1.324
- 5.183
-
- Konu Sahibi kirmizimikirmizi
Yapmayin gece gece böyle şeyler,sana, seni kucağına alıp 3 tane hapı ağzına atarak seksi bi şekilde asansöre fırlatılacağın bi ilişki temenni ederi
Neyine aşık oldunuz peki, sevgiliylen Kurtlar vadisi figürü gibi miydi?Arkadaşlar selam, belli ki bu konu benim boşanma sebebim olacak ama her kadının istediği o ''erkek'' modelini maalesef kazanabilmiş değilim. Elimden de hiçbir şey gelmiyor artık.
Eşimle severek evlendik ancak günden güne keşfettiğim özellikleri beni kendisinden soğuttu ve tüketti. Yarın itibariyle avukata gideceğim. İnsan hayatında gerçekten sahiplenici ve el üstünde tutan bir erkek istiyormuş demek ki.
Eşimin birtakım garip ve hiç eril durmayan özellikleri:
-hap yutamaması
-yemekleri aşırı aşırı yavaş yemesi sofradan herkesin kalkması ama bi onun devam etmesi tek başına
-asansöre tek binmekten korkuyor
-araba süremiyor, ehliyeti yok, almaya çalıştık beceremedi hiç
-çok panik, ani bir hastalıkta kriz yönetimi çok zayıf
-cılız ve kassız, beni kucaklayamıyor bile
-çok üşengeç her şeyi zorlamayla yapıyor
-konuşması çok kibar hatta hafifinden gayimsi gibi
Konuda severek evlendik demişsiniz ama bilemedimgörücü usulü ve tanışma sürecimiz bu kadar uzun sürmedi
hayır tamam da bunlar geliştirilebilecek şeyler kaç defa spora git dedim hiç takmıyor bile
Size bu konuda verdiği bir söz var mıydı? Yoksa aman nasılsa eğer bükerim diye bi umutla mı evlendiniz?hayır tamam da bunlar geliştirilebilecek şeyler kaç defa spora git dedim hiç takmıyor bile
Dejavu?Eşimin birtakım garip ve hiç eril durmayan özellikleri:
-hap yutamaması
-yemekleri aşırı aşırı yavaş yemesi sofradan herkesin kalkması ama bi onun devam etmesi tek başına
Yeminlen ne ya)?konuşması vb şeyler zamanla daha kötüye gitti yeminlen
Yürüyen cinsellik reyiz.Gözümde canlanan koca:
Eki Görüntüle 3481081
Ozre gerek yok gülün tabi:)Ayy çok özür dilerim ama bu yoruma çok güldüm
Anksiyetesi yok bunun.
Bu da saylanır mı?
Abla bukadar yazacağına çükü kücük deseydin. Sorunun esası o, belliArkadaşlar selam, belli ki bu konu benim boşanma sebebim olacak ama her kadının istediği o ''erkek'' modelini maalesef kazanabilmiş değilim. Elimden de hiçbir şey gelmiyor artık.
Eşimle severek evlendik ancak günden güne keşfettiğim özellikleri beni kendisinden soğuttu ve tüketti. Yarın itibariyle avukata gideceğim. İnsan hayatında gerçekten sahiplenici ve el üstünde tutan bir erkek istiyormuş demek ki.
Eşimin birtakım garip ve hiç eril durmayan özellikleri:
-hap yutamaması