EŞİM HİÇ ERİL DEĞİL VE BU DURUM BENİ RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI

Çoğu evlenmeden anlayacak özellikler.
Bile bile evlenmemiz çok saçma.

Eski konuları da hesaba katarak söylüyorum. Bu erilliği geçmiş insanî fonksiyonlar için de komuta ihtiyaç duyan bir adam Boşanın madem.

Yorumlarda görünce eski konularınızı hatırladım. Hap yutamamasını değil o maddelerde tırnaklarını ben kesiyorum duşa zorla sokuyorum geceleri evde ağlayan psikolojik tedaviye yanıt vermeyen bi adam diye saysaydınız daha ciddi yorumlar alırdınız daha yararlı olurdu sizin için o zaman asansör korkusu daha anlaşılabilir gelirdi. Ama zaten belli ki uzun süredir bu konuda rahatsızsınız bu kadar konu açtığınıza göre bi arpa boyu yol ilerleyememişsiniz çokta haklısınız aslında bu açıdan bakınca. Böyle bi durumda cinsel hayatımı da paylaşmak istemem ben. Ayrılmamak için sizi tutan bi sebep göremiyorum açıkçası.

Bunlar evliliği bitirmek için sebeb mi bilmem ama sevgiyi tutkuyu öldürür

Aynısını erkeklerde yapıyor kadın kadınsı giyinmiyor cilve yapmıyor diye şikayet ediyor mesela benim teyzem çok erkeksi konuşur giyinir saçı hep ensede topludur

Kocası da bunu hep şikayet eder

Oysaki küçük yaşta annesini kaybetti kimse musallat olmasın diye kendini bu imaja soktu sonra da çıkama dı

Eşinin de var bir problemi soğumakta haklısın kadınlar duygusal erkek sever ama güçlü erkek ister bu böyledir

Erkeksi olması kaba saba olması gerektiği anlamına gelmez elbet

ben araba kullanamayanları baştan elemiştim gerçekten. Asansöre binemeyenleri ve fazla kibar konuşanları da sanırım seçmezdim. Çok mu erken evlenmiştiniz de kafanızda fikirler oluşmamıştı??

Adami öyle bir gömmüssünüz ki, icimden El Fatiha okumak geldi bence de ayrilin. Her insan gercekten sevilmeyi hakediyor. Esiniz de siz de kendinize göre birini bulun. Anlasmali talepsiz ayrilirsiniz herkes yoluna bakar.

Adam ver yesin ört uyusun cinsten demek ki çocuk yoksa boşan ... İleri de daha çok batar bu adamın huyları.. Bu zamanda erkekler artık sahıplenmeyıp sahıplenılmeyi beklıyor ama dıger özellıklerı Aile çekip çevirebilecek biri gibi gelmedı bana .. Herkes yargılamıs ama bekarken davranıslarını kibarlık cekıngenlık vs yoruyorsun evlenınce kalıplasmıs özellıkler oldugunu görünce hayal kırıklıgına ugraman normal

sana, seni kucağına alıp 3 tane hapı ağzına atarak seksi bi şekilde asansöre fırlatılacağın bi ilişki temenni ederi

Kız benim kocamda bunların hiçbiri yok, yeminlen bak. Hap da yutar, kaslıdır da hatta baya iri yarı bir insan. Konuşması erkeksi, yeri geldi mi höt höt. Ama hiç beni kucağına alıp 3 tane hapı da ağzına atarak seksi bir şekilde asansör de beni fırlatmadı.

Adam da seni erkek gibi olduğun için almış…
Hiç farketmedin bi kız bi sakalın eksik.

Bulmuşsunuz birbirinizi.

Yavaş yiyor konunuzdan hatırladım sizi. Saydıklarınız önceden görülebilecek şeyler. Avukat olduğu için mi gözünüze batmamışlardı?
Sürekli adamı değiştirmeye çalışıyorsunuz. Fiziksel özellikleri, davranışları... Sevmemişsiniz bence hiç. Görücü usulü ve severek evlendik demişsiniz.
Bu yazınızda boşanma sebebi olarak ağlamalarını, tırnaklarını kesmelerinizi, dişini fırçalamamasını, sadece siz istediğiniz zamanlarda cinsellik olduğunu ve banyo olayını yazmamışsınız. Düzeldi herhalde onlar.
Bence zaten hiç sevmediniz bu adamı siz. Boşanmalısınız. O belki tek başına birey olmaya çalışır, siz de size göre birini bulursunuz.

hiçbir şey için geç değil....üzülmeyin....
haplardan başlayın shshshshsh

Sonradan mı böyle oldu ?

Adamı sevmiyorsanız boşanın. benim anlamadığım daha önce ceza avukatı demiştiniz böyle bir insan , öyle zor bir mesleği nasıl yapıyor ?

-hap yutamaması ( Bunun size zararı nedir? olabilir. Hap yutmak eril erkek başarısı mı?)
-yemekleri aşırı aşırı yavaş yemesi sofradan herkesin kalkması ama bi onun devam etmesi tek başına ( siz sanki direk bununla alakalı tek bir konu açmıştınız. İnsanların artık nasıl yemek yediğine karışacak hale geldik yazık valla... )
-asansöre tek binmekten korkuyor (Fobisi olabilir, ne var? dünya kadar insan var otelde kalırken 6-7 kat merdivenle çıkıyor odasına)
-araba süremiyor, ehliyeti yok, almaya çalıştık beceremedi hiç (Bu ve altta ki madde eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu gösteriyor. Kaygılı bir kişi demek ki, destek alması gerek.)
-çok panik, ani bir hastalıkta kriz yönetimi çok zayıf
-cılız ve kassız, beni kucaklayamıyor bile ( bu adam evlenmeden önce cılız değil miydi?)
-çok üşengeç her şeyi zorlamayla yapıyor (Bu konuda haklısın, bende mıymıntı insan sevmem.)
-konuşması çok kibar hatta hafifinden gayimsi gibi ( yav bu onun karakteristik özelliği, sonradan mı değişti konuşması)

Bu non-eril bireyi ceza davasinda zanliyi savunurken izlemek isterdim.

Ne diyordur acaba?

Lutfen hakim bey, muvekkilim gibi minnos bir birey hic cinayet isleyebilir mi, ayh cinayet dedim afedersiniz.

Cok ilginc yahu bazi insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…