bence inat etmeyın borçlarınızı kapatın ve babaannenızın evıne geçin kalan paranızı bankaya yatırın o kadar borcun içine girmemeye çalışın derım çünkü kredi kartı masrafınız bana bıraz çok geldı bir buyukten yardım alın geçim konusunda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen şimdi lafımı geri alıyorum, bunu ilkokul mezunu da yapmazİlkokul mezunu biri asla böyle bir hata yapmaz bence/
Bilgileri belleğe atmış tamam, ama kullanabilecek yeteneği yok demek ki. Olabilir, herkes para işlerinden anlayamayabilir. ben de çok anlamam. Eee o zaman anlayana danışırsın, zarar edip durduğun halde kendi bildiğini okumazsın. Eşiniz bunu da yapmıyor. Cana geleceğine mala gelsin denecek durumlar vardır ama sizinki sürekli bile bile lades durumu. Çekilir dert değil. Parasal konularda ipleri elinize almanız gerekiyor, yoksa cidden durum kötü.Yuksek lisans mezunu ve inanmicaksiniz ama meslegi de piyasa ile ilgili
Benim eşimde de vardır lüks takıntısı biraz ama hayatımızı ilgilendiren hiçbir konuda kafasına göre iş yapmaz. Kılık kıyafetinde istediği markayı giyiyor sadece, oda yaşam şartlarımızı zorlayacaktır şekilde değil, burda konu sahibi de eşi küsmesin diye pasif kalmış malesef.Lüks takıntılı insanların hepsi hava atmak meraklısıdır.
Evdir,arabadır saklanabilecek,kendi kendine yaşanabilecek durumlar değil ki.
Oysaa küserse küssün yani babamin oğlu mu demesi lazımdı. Bu erkeklere aciyana üzülene kadar kendilerine uzulseler keske sonra is isten geçiyor. Böyle erkeklerde asla akıllanmazBenim eşimde de vardır lüks takıntısı biraz ama hayatımızı ilgilendiren hiçbir konuda kafasına göre iş yapmaz. Kılık kıyafetinde istediği markayı giyiyor sadece, oda yaşam şartlarımızı zorlayacaktır şekilde değil, burda konu sahibi de eşi küsmesin diye pasif kalmış malesef.
+10000 konu sahibi de dememis ki ben yemezsem başkası yer. Adam zararina ev satıp kendi yiyor. Alacağı yeni model arabayla da arkadaşlarıyla gezerG.zekalı diyesim geldi kusura bakma da
Ekonomik Özgürlüğün varsa ayrıl 2500 TL de nafaka iste.
Madem kiraya verebiliyor nafakaya da versin.
Kocan ne dicek peki bu işe? Zira simdiye kadar seni hic dinlememiş te.Borcu harci kapatmayi ve kalan parayi kurtarmayi dusunuyorum.Biraz daha dusuk kiraya gecmeye calisacagim ama 1900 alti kira yok burda.Kizimin okulu ve kira sabit giderim olur.Ya da babanemin evine gecsem 20 bin masrafi var cok kotu durumda isinma tesisat vs zorunlu yapilmasi gereken seyler var.Benim olmayan eve de 20 bin vermek zorundayim
Aynen öyle+10000 konu sahibi de dememis ki ben yemezsem başkası yer. Adam zararina ev satıp kendi yiyor. Alacağı yeni model arabayla da arkadaşlarıyla gezer
Evet yaslanmazlar bileAynen öyle
Bu tip adamlar ancak Karısının çocuğunun ömrünü rızkını tüketir
Kendisine hiçbşy olmaz
Artik tukendim dinlesede dinlemese de ben verecegim karari bosanmaya kadar giderse gitsin umrumda mi artik.giden gittiKocan ne dicek peki bu işe? Zira simdiye kadar seni hic dinlememiş te.
Ama bu tipler genelde Yaşanacak birini buluyorlar bir şekilde gerek duygu sömürüsü yaparak gerek karsı tarafı suçlu hissettirerek olan çekene oluyor (Evet yaslanmazlar bile
Bide bunlarin en hazin ve acıklı sonu da 5 parasiz kalmalari ve kaldıklarında cevrelerinde es dostun kalmadığını görmeleri. Bunlarin arasinda karisini cocugunu suclayan modelleri de var
Beni bu hale siz getirdiniz her istediginizi aldim..(dedigi de 2 ayakkabi 1 marka pantolon 1 ceptelefonu belki)
Sen de hesap kitaptan anlayan bir kişi değilsin gibi. Baştan niye memleketine taşindın hiç mi hesap kitap yapmadınız.Kira bedelleri bu kadar yüksek .Okul masrafı bu kadar nasıl geçincez. Burdaki evimizi satıp ordan ev alırsak ne kadar fark ödeyeceğiz .Bunların hesabını yapmadan memlekete tayin istemek yanlış .Borcu harci kapatmayi ve kalan parayi kurtarmayi dusunuyorum.Biraz daha dusuk kiraya gecmeye calisacagim ama 1900 alti kira yok burda.Kizimin okulu ve kira sabit giderim olur.Ya da babanemin evine gecsem 20 bin masrafi var cok kotu durumda isinma tesisat vs zorunlu yapilmasi gereken seyler var.Benim olmayan eve de 20 bin vermek zorundayim
Cekiyor hic soran olmadi