Eşim hayatimizi bitirmek uzere..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence inat etmeyın borçlarınızı kapatın ve babaannenızın evıne geçin kalan paranızı bankaya yatırın o kadar borcun içine girmemeye çalışın derım çünkü kredi kartı masrafınız bana bıraz çok geldı bir buyukten yardım alın geçim konusunda...

Yuksek lisans mezunu ve inanmicaksiniz ama meslegi de piyasa ile ilgili
Bilgileri belleğe atmış tamam, ama kullanabilecek yeteneği yok demek ki. Olabilir, herkes para işlerinden anlayamayabilir. ben de çok anlamam. Eee o zaman anlayana danışırsın, zarar edip durduğun halde kendi bildiğini okumazsın. Eşiniz bunu da yapmıyor. Cana geleceğine mala gelsin denecek durumlar vardır ama sizinki sürekli bile bile lades durumu. Çekilir dert değil. Parasal konularda ipleri elinize almanız gerekiyor, yoksa cidden durum kötü.

Lüks takıntılı insanların hepsi hava atmak meraklısıdır.
Evdir,arabadır saklanabilecek,kendi kendine yaşanabilecek durumlar değil ki.
Benim eşimde de vardır lüks takıntısı biraz ama hayatımızı ilgilendiren hiçbir konuda kafasına göre iş yapmaz. Kılık kıyafetinde istediği markayı giyiyor sadece, oda yaşam şartlarımızı zorlayacaktır şekilde değil, burda konu sahibi de eşi küsmesin diye pasif kalmış malesef.

Benim eşimde de vardır lüks takıntısı biraz ama hayatımızı ilgilendiren hiçbir konuda kafasına göre iş yapmaz. Kılık kıyafetinde istediği markayı giyiyor sadece, oda yaşam şartlarımızı zorlayacaktır şekilde değil, burda konu sahibi de eşi küsmesin diye pasif kalmış malesef.
Oysaa küserse küssün yani babamin oğlu mu demesi lazımdı. Bu erkeklere aciyana üzülene kadar kendilerine uzulseler keske sonra is isten geçiyor. Böyle erkeklerde asla akıllanmaz

Borcu harci kapatmayi ve kalan parayi kurtarmayi dusunuyorum.Biraz daha dusuk kiraya gecmeye calisacagim ama 1900 alti kira yok burda.Kizimin okulu ve kira sabit giderim olur.Ya da babanemin evine gecsem 20 bin masrafi var cok kotu durumda isinma tesisat vs zorunlu yapilmasi gereken seyler var.Benim olmayan eve de 20 bin vermek zorundayim

Borcu harci kapatmayi ve kalan parayi kurtarmayi dusunuyorum.Biraz daha dusuk kiraya gecmeye calisacagim ama 1900 alti kira yok burda.Kizimin okulu ve kira sabit giderim olur.Ya da babanemin evine gecsem 20 bin masrafi var cok kotu durumda isinma tesisat vs zorunlu yapilmasi gereken seyler var.Benim olmayan eve de 20 bin vermek zorundayim
Kocan ne dicek peki bu işe? Zira simdiye kadar seni hic dinlememiş te.

Aynen öyle

Bu tip adamlar ancak Karısının çocuğunun ömrünü rızkını tüketir
Kendisine hiçbşy olmaz
Evet yaslanmazlar bile
Bide bunlarin en hazin ve acıklı sonu da 5 parasiz kalmalari ve kaldıklarında cevrelerinde es dostun kalmadığını görmeleri. Bunlarin arasinda karisini cocugunu suclayan modelleri de var
Beni bu hale siz getirdiniz her istediginizi aldim..(dedigi de 2 ayakkabi 1 marka pantolon 1 ceptelefonu belki) 🤣🤣🤣🤣

Bazı insanların finansa kafası basmıyor, belli ki eşinizin de öyle.
Yönetimi elinize almadığınız sürece daha çook batarsınız.
Bir de bu tipler nedense asla azla yetinmezler, hep en lüksü olsun ister. Ayranı yok içmeye hesabı, daha lüks araba eşinizin neyine?? Dur demezseniz dımdızlak kalırsınız ortada.

Evet yaslanmazlar bile
Bide bunlarin en hazin ve acıklı sonu da 5 parasiz kalmalari ve kaldıklarında cevrelerinde es dostun kalmadığını görmeleri. Bunlarin arasinda karisini cocugunu suclayan modelleri de var
Beni bu hale siz getirdiniz her istediginizi aldim..(dedigi de 2 ayakkabi 1 marka pantolon 1 ceptelefonu belki) 🤣🤣🤣🤣
Ama bu tipler genelde Yaşanacak birini buluyorlar bir şekilde gerek duygu sömürüsü yaparak gerek karsı tarafı suçlu hissettirerek olan çekene oluyor :((

İstanbulda yaşıyorum, bilindik ve güzel bir mahalle ve yeri merkezi, ev eski ama kirası 3000. Hatta komşumuz 3500 e oturuyor. Ancak tüm İstanbul böyle mi? Hayır. Arkadaşım bizim mahallenin sonunda 2000 tlye oturuyor ki hala merkezi ve güzel bir yer sayılır. Başka semte gitsen fiyat daha düşebiliyor. Demek istediğim evet İstanbul pahalı ancak 2500 den ucuz var, illaha o semtte mi oturmalıydınız? Doğuda sattığınız 250 binmiş, üstüne biraz kredi çekilse 400 bine ev alınırmış. Nerden biliyorum, çünkü biz de kendi evimizi satıp karşıda bir yerden 2 tane bu fiyata ev aldık abim evlenirken birini ona verdik. Kira getirisi 1600 tl bu arada aylık olarak 400 bin tllkik evin. Şimdi o evin üstüne tekrar para biriktiriliyor, kiradan kurtulup yine kendi semtimizden ev alınacak. 160 bin tl ye zararına ev satmak neden? az buz para değil ve ortada ne bir evlenen var ne bir hasta?

Bir de ilk yoruma katılıyorum, aldı, sattı, çekti gibi yazmışsınız hep. Sizin nasıl evde hiç söz hakkınız olmuyor?

Sen de hesap kitaptan anlayan bir kişi değilsin gibi. Baştan niye memleketine taşindın hiç mi hesap kitap yapmadınız.Kira bedelleri bu kadar yüksek .Okul masrafı bu kadar nasıl geçincez. Burdaki evimizi satıp ordan ev alırsak ne kadar fark ödeyeceğiz .Bunların hesabını yapmadan memlekete tayin istemek yanlış .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı