Eşim hayatimizi bitirmek uzere..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz calisiyor musunuz? Sizi dinlemeyen bir adamla israrla evli kalmak neden peki? Ben olsam coktan bosamistim,para konusunda akilsiz adamla ugrasilmaz. Bari kendi basinizin caresine bakarsiniz o olmadan
Bu konu disinda iyi bir estir ama para konusunda bitirdi beni.Ailesine dahi anlatmayi dusunuyorum artik

Cekiyor hic soran olmadi
Çok sinir bozucu evet sağlık olsun demekten başka çare yok gibi. Daha sonra tekrar ev alınır üzülme eşine de ders olmuştur umarım.Uygun kiralık bir eve çıkın. Toplu paraya dokunmayın altına yada başka yatırım araçlarına yatırın .

Evi satinca konut kredisi ve 1 kredi kapandi sadece.
E ama akıllanmamış hala araba modeli yükseltme derdinde ve yine borçla... bu şekilde ömür geçer mi? Eşiniz sürekli borç yapma peşinde bence size güveniyor eğer bir daha borçlanırsan işten ayrılırım tek başına ödersin diyin bakalım ne diyecek

Eşiniz kafasına göre yaşayıp sizi de yanında sürüklüyor. Ya sürüklenmeye devam edeceksiniz ya da yeter artık deyip kendi yolunuza gideceksiniz. Üzgünüm ben başka yol göremedim, çünkü eşiniz akıllanacak birine benzemiyor. İnsan ailesini bu kadar zarara uğrattığı halde hâlâ burnunun dikine gidiyorsa, o burnun sonunda neye batacağı az çok belli.

Sizin fikirlerinizin hiç mi önemi yok evliliğinizde? Ya gerçekten tepki koyamamışsınız basta yada eşinizin için ne düşündüğünüz pek önemli değil. Ev araba alırken, kiraya çıkarken sizin fikrinizde çok önemli.

Kalan parayı kurtarıp kendi hesabınıza aktarın en azından yoksa eşiniz birkaç aya onu da tamamen bitirecek.

Eşiniz akıllinacak birine de benzemiyor.

Konunuzu okuyunca saç baş yolasım geldi. 3000 tl konut kredisi ödüyorum, evim site ve oldukça nezih bir yerde.2500 tl kira ödesem yeminle kalbime iner.

Eşiniz yüzünden yakında beş kuruşsuz kalmak üzeresiniz. Nasıl bu kadar kafasına göre hareket edebiliyor onu anlayamadım. Para ortak ama kararlar eşinizin salak saçma kararları.

İnşallah ipleri elinize alırsınızda elinizdeki 3 kuruşu kurtarırsınız. Sizin yerinizde olsam babaannemin evine geçer, tüm mali işleri yöneterek yeniden birikim yapmaya başlardım.

E ama akıllanmamış hala araba modeli yükseltme derdinde ve yine borçla... bu şekilde ömür geçer mi? Eşiniz sürekli borç yapma peşinde bence size güveniyor eğer bir daha borçlanırsan işten ayrılırım tek başına ödersin diyin bakalım ne diyecek
Bu sefer ciddiyeti anladi ve eski eve gecelim demeye basladi suan bunu ben istemiyorum ama

10 bin kredi için banka benim imzamı aldı buarada siz ne yaptınız evlendiginizde ev alınmış mala ortakcisiniz izin vermiyecektiniz ya da ihbar koydurcaktiniz bu saatten sonra yapacak bisey yok eşinizin maaş kartını alın ev idaresini siz yapın

Konunuzu okuyunca saç baş yolasım geldi. 3000 tl konut kredisi ödüyorum, evim site ve oldukça nezih bir yerde.2500 tl kira ödesem yeminle kalbime iner.

Eşiniz yüzünden yakında beş kuruşsuz kalmak üzeresiniz. Nasıl bu kadar kafasına göre hareket edebiliyor onu anlayamadım. Para ortak ama kararlar eşinizin salak saçma kararları.

İnşallah ipleri elinize alırsınızda elinizdeki 3 kuruşu kurtarırsınız. Sizin yerinizde olsam babaannemin evine geçer, tüm mali işleri yöneterek yeniden birikim yapmaya başlardım.
Suan onda kararsizim oraya gecersek herseyi kapatip 80 bin tl kalicak ve yeniden birikim yapmaya baslasam ki korkuyorum yine carcur edip kartlari sisirecek diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı