Bunu soyledim birak bundan sonra beni dinle dedim mahvetti herseyi yaEşiniz sıfır öngörüye sahip. Sizin mantıklı yolunuzda girseydi hala evinizde oturuyor olurdunuz. Bir şekilde sizi dinlemesini sağlamanız lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu soyledim birak bundan sonra beni dinle dedim mahvetti herseyi yaEşiniz sıfır öngörüye sahip. Sizin mantıklı yolunuzda girseydi hala evinizde oturuyor olurdunuz. Bir şekilde sizi dinlemesini sağlamanız lazım.
Bu konu disinda iyi bir estir ama para konusunda bitirdi beni.Ailesine dahi anlatmayi dusunuyorum artikSiz calisiyor musunuz? Sizi dinlemeyen bir adamla israrla evli kalmak neden peki? Ben olsam coktan bosamistim,para konusunda akilsiz adamla ugrasilmaz. Bari kendi basinizin caresine bakarsiniz o olmadan
Çok sinir bozucu evet sağlık olsun demekten başka çare yok gibi. Daha sonra tekrar ev alınır üzülme eşine de ders olmuştur umarım.Uygun kiralık bir eve çıkın. Toplu paraya dokunmayın altına yada başka yatırım araçlarına yatırın .Cekiyor hic soran olmadi
E ama akıllanmamış hala araba modeli yükseltme derdinde ve yine borçla... bu şekilde ömür geçer mi? Eşiniz sürekli borç yapma peşinde bence size güveniyor eğer bir daha borçlanırsan işten ayrılırım tek başına ödersin diyin bakalım ne diyecekEvi satinca konut kredisi ve 1 kredi kapandi sadece.
Haklisiniz beceremiyorMaalesef her insan paranın gelir giderini hesaplayamıyor. Beceremiyor yani.
Bana kalırsa eşiniz hep böyle bir insandı,siz boşuna ısrar edip dil döküyorsunuz,değişmez bence.
Çok daha ağır tepki verecektiniz ,hesapları ayırıyoruz moduna girseydiniz bu kadar batıramazdı ,etkisiz eleman gibi davranmışsınız ,halada öyle davranıyorsunuzBen de calisiyorum 15 yildir emegim var
Düzlüğe çıkasıya kadar sizi dinler rahatlığa kavuşmaya bir iki ay kala kendi bildiğini yine okur gibi geldi. Aslında kredi çekememesi için kısıtlama koyabilseniz süper olurBunu soyledim birak bundan sonra beni dinle dedim mahvetti herseyi ya
Bu sefer ciddiyeti anladi ve eski eve gecelim demeye basladi suan bunu ben istemiyorum amaE ama akıllanmamış hala araba modeli yükseltme derdinde ve yine borçla... bu şekilde ömür geçer mi? Eşiniz sürekli borç yapma peşinde bence size güveniyor eğer bir daha borçlanırsan işten ayrılırım tek başına ödersin diyin bakalım ne diyecek
Ailesine anlatsaniz ne degisecek? Adamin para konularina kafasi calismamasina ragmen esini dinlemiyor ve caninin istedigini yapiyor. Sizi dinlemeyen adam nasil iyi es olabilir?Bu konu disinda iyi bir estir ama para konusunda bitirdi beni.Ailesine dahi anlatmayi dusunuyorum artik
Suan onda kararsizim oraya gecersek herseyi kapatip 80 bin tl kalicak ve yeniden birikim yapmaya baslasam ki korkuyorum yine carcur edip kartlari sisirecek diye.Konunuzu okuyunca saç baş yolasım geldi. 3000 tl konut kredisi ödüyorum, evim site ve oldukça nezih bir yerde.2500 tl kira ödesem yeminle kalbime iner.
Eşiniz yüzünden yakında beş kuruşsuz kalmak üzeresiniz. Nasıl bu kadar kafasına göre hareket edebiliyor onu anlayamadım. Para ortak ama kararlar eşinizin salak saçma kararları.
İnşallah ipleri elinize alırsınızda elinizdeki 3 kuruşu kurtarırsınız. Sizin yerinizde olsam babaannemin evine geçer, tüm mali işleri yöneterek yeniden birikim yapmaya başlardım.
Cok dogru ama bunu kabullenmiyorEsin sızı dusunerek hata yapmamis, baya göz göre göre ayranım yok ıcmeye atla giderim...dıyerek yapmis hataları. Araba varken onca borc varken yeni araba almak Bı nevi kumar zira bu borcun İcinde o da odenemeyecek.
Hacız gelmeden akıllanmayacak belli ki.