Bana bu sekilde hemen haber verilse, beni koruyamamislar diye kırılmazdım. Her insanin karakteri farklidir belki de cok savunabilecek tipler değillerdi. Burda sizi haksiz buldum. Art niyet olsa size söylemez, arkanizdan surekli dedikodu yapar, yüzünüze gülmeye devam ederlerdi.
Ancak devaminda arkadasinizin size "yedin, ictin" vs demesi cok cok cirkin. Barissam bile evinde kendimi rahat hissedemez, ağzıma birsey süremezdim herhalde. O yüzden barismamak en iyisi olabilir. Çok özlüyorsanız yüzlesin. Sonra kalbinize danışın.
Benimde yillarımı geçirdiğim dostum dediğim insan beni defalarca üzdü. Her seferinde affetim ama duzelme olmuyodu bende karşılık verdim anlasin diye. Kırdık birbirimizi karşılıklı cok yorucu oluyor. Simdi boyle olmuyo ya cikalim hayatlarimizdan ya da duzeltelim diyorum. Benim bitirme isteğim yok dese de düzelmiyor. Inanilmaz sıkıldım..hata olacak belki ama benimde sevgilimle ailem tanisinca haber vermeyi düşünmüyorum cunku tek mesaj atip "nasilsin" demeyi bile kendine yük olarak görüyor ki hamile olduğu icin karsiliksiz defalarca halini hatrini sordum. Demem o ki, kopması gereken kopmuyorsa cok sacma ergence iliskiye dönüşüyor. Bu arada esinizin karismaya hakki yok.