Bilen bilir 7 aylık bir evlilik sürecindeyiz eşimle daha öncede konular açmıştım şu e bulma şehir değiştirme olayları fln filan . Asıl konuya gelirsek evlilik alışma süreci. Bitmedi bitmiyor .. tamam evlilik oturması zamanla burada herkes böyle söyledi uyduk bekliyoruz zorlanıyorum üstüne düşmüyorum krndi haline bıraktım. Eşim ailesine öyle hemen hemen illa görucem bi düşkünlüğü yok ama benm aileme olan yakınlığımdan daha düşkündür ailesine bende pek aile kavramı yokta. Sorun ailesine düşkünlüğü de değil zaten abartı bir şey yok çok şükür ..sorun eşimin beni hala el gibi görmesi hala yabancıymş gibi davranması annesini arayacak benm yanımda aramıyor özelse eve gelmeden konus ama en azından benm yanımda yapma . Annesi yada kardesi hakkında bir şey derim iyi bir şey hemen cümlem bitmeden tıkar o öyle demek istememiştir aradan 5sn sonra aaa evet der . Kaç defa konustuk kaç defa söyledim kaç defa tartıştık .. susuyorum artık sanki yabancı gibi evde. Yorum yok sohbet yok .. sanki el gibi yabancı gibi davranıyor. Gecen en yakın arkadaşı aramış kardes modu fln konuşması geçti bende fikrimi söyledim insanın bi tane kardeşi vardır dedim o da öz olandır diğerleri arkadas dost vs dedim o zaman uvey kardesım onlar benm ama kardesım dedi yani aile kısmı için bile geçtim arkadaşları içinde laf söyletmiyor.. Bu sadece örnekti. Tamam bu adam 41 yasında yıllarca onlara alışmış etmiş ama dışlanmak el gibi görünmekte koyuyor ben hiç bir şey söylemeyecekmiyim konuşmayacak mıyım iş yatağa gelince aşkım bebeğim vs oluyo.. daha anlatmadığım çok şey var.. kendmi aile gibi değilde yani tamam köle de değilim de bi yerde de değilim ama .. defalarca kojustuk söyledim olmuyor artık söylemiyorum susuyorum .. yazsam ayrı yuzyuze konuşsak ayrı.. soyadını taşıyorum neden taşıyorsam.. Ne yapmam gerekiyor tek bi cümle ile msj yazsam mı. Yuzyuze güzellikle konuşsam off diyo kalkıyo daha da üzüyor beni..