Annemle alakası yok bunun eskiden de böyleydi siz ısrarla anneme takmışsınız annemn buraya gelmesine sebep ve gitmemesine sebep eşim annem gidecek zaten yakın zamanda ama eşim annemden öncede böyleydi..
Ben abimn anneme kredi çektirmesin değil bana yalan söylemesine ve yıllarca benm arkamda durmayışına takığım
Ben annenize neden takayım
Sadece iğneyi kendinize batırın diyorum
Adam benim değil kuzeninin yanında yürüdü, onunla sohbet etti diye dahi konu açtınız
Evlilik erkeğin kadının ağzına baktığı, atacağı her adımda ondan icazet aldığı, arkadaşını, annesini ararken dahi eşini mutlak dahil etmesi gereken bir kurum değil
Evet siz makul bir ortamda büyümemişsiniz, şiddet baskı her türlü ezilmişsiniz ama başkalarının hayatı da Türk dizisi tadında değil
40 yaşındaki eşinizin doğru yanlış bir düşünme biçimi var ve akşamdan sabaha değişip sen nasıl istersen hayatım moduna girmez, girmesin de
Cidden çoğunluk hatta belki hepimiz o dizilerdeki gibi yaşamıyoruz
Burada hep anlatırım, evlendik ama bana hiç kırmızı gül demeti getirmedi, bu nasıl evlilik, dizilerdeki böyle değildi şeklindeki günlüğü
Sizin beklentiniz daha gerçekçi olabilir ama ikiniz ayrı birer bireysiniz, ne siz ne de eşiniz tek bir doğru ile hareket edemez
Ben böyle düşünüyorum, sana da söyledim bundan sonra bizim doğrumuz bu, sen de buna uy denmemeli yani adama göre kardeşi ise kardeşidir kardeş öz olana denir diye diretmek yerine, o kişi ile olan ilişkidinin neredinden rahatsız işen bunu anlatmalı, benzer örnekler ile onun empati yapmasını sağlamalısın ama doğru birdir dememelisin