Eşim Gururumu Eziyor.

eşinize söyleyin madem önemsiz bnm çalışmam o zaman maaşıma hiç dokunmayalım bankada birikim olsun bnm adıma deyin bakalım ne diyecek çok merak ettim

eşinize söyleyin madem önemsiz bnm çalışmam o zaman maaşıma hiç dokunmayalım bankada birikim olsun bnm adıma deyin bakalım ne diyecek çok merak ettim

Borçlar olmasa kabul ederdi canim ..
Parada gozu yok ama hani calisiyorum diye de ayrica bi değerli degilim yani..

Cok gecmis olsun, ins bir an once sagliginiza kavusursunuz.
Nedense bu kadin erkek esitligi calsima soz konusu oldugunda erkeklerin hatta erkek annelerinin pek sevdigi bir konu oldu. Esitsiniz sende calis, ama eve gelincede her isi sen yap. esitsiniz ama cocugu sen dogur, sen bak buyut ama esitsiniz sende calis.
Canim hicc moralini bozma calismak istemiyorsanda calisma. Ama tutumlu olayim aman az harcayayimda yapma, erkekler anlamaz bu tarz seylerden cunku. senin ihtiyacini bilmez az harcarsan yarin cok harcayinca gozune batar. kuafore de git alis verisinide yap. durumunuzun cok sikisik oldugundan bahsetmemisin, umarim oyle de degildir. O halde tabikide harcayacaksin, esinde senin ihtiyaclarini karsilayacak. nasil sen cocuk dogurup, hatta Allah bir daha gostermesin bundan dolayi hastalanip, acisini cekiyorsan, oda senin nazinida cekecek, masraflarinida karsilayacak.
eger iyi bir is bulursan istersen birgun calsirsin ins. kimsenin lafini cekmek zorunda kalmazsin, ama sagligindan onemli degil.
susarak bir yere varamazsin bence, once guzelce bunlarin seni nasil uzdugunu cok kirdigini soyle. gerekirse duygu somurusu yap. bir gun hastaysan uc gun yat.
yok esin anlamaz devam ederse sesini biraz yukselt, hem sinirlarini gormus olursun, hemde daha iyi tanimis olursun belki, birseylere yol yakinken karar vermis olursun.
Allah kolaylik versin.

Borçlar olmasa kabul ederdi canim ..
Parada gozu yok ama hani calisiyorum diye de ayrica bi değerli degilim yani..

anladım para için değerli olmayın zaten ama çalşıyosanız diye evde size destek oluyosa söylemesede bu artı yorulduğunuz için önem verdiğini gösterir bence belki size öyle geliyordur

anladım para için değerli olmayın zaten ama çalşıyosanız diye evde size destek oluyosa söylemesede bu artı yorulduğunuz için önem verdiğini gösterir bence belki size öyle geliyordur

Hakli olabilirsin Belkide bana oyle geliyordur canim..
Cunku hep soyler sen istersen calismayabilirsin diye..
Bence de erkek boyle soylemeli..
Tamam calismak benim tercihim ama esime guvenebilmeliyim..

Hakli olabilirsin Belkide bana oyle geliyordur canim..
Cunku hep soyler sen istersen calismayabilirsin diye..
Bence de erkek boyle soylemeli..
Tamam calismak benim tercihim ama esime guvenebilmeliyim..

tabiki mert kendine güvenen bir erkek zaten çalışsa bile karısının maaşına güvenmez ki işten çıktığında ona sitem etsin laf soksun. ya kadın olmak zor zaten evlilik yükünün çoğu kadındayken artı birde ona git dışardada hayatını kazan demek bunun için sitem etmek çok yanlış allah böyle durumda olan kadınlara yardım etsin.

bu erkekler iyice kafayı yedi canım valla yaa sanki para kazanmıyorsunda sen o eve hiç katkı sağlamıyormusun acabaaa o evi kim temizliyor yemek ütü bulaşık töbe töbee sinirlendim valla allah yardım etsin sana ayrıca dışarı çıkıp çalışmıyorsun ama evdede ev ekonomisine katkı sağlıyorsun bak kendin anlatmışsın su ısıtıcısını boşa çalıştırma diye bu ev ekonomisine katkıdır eşine bunu söyle bence

Son düzenleme:
bu zamandaki erkeklerede bir hal oldu analarimiz buyuklerimiz calisiyormuydu simdiki kadinlar erkekleri rahata alistirdi e onlarda fazla calismak yerine calisip para getiren birinin olmasini seciyorlar esinizin yaptigi gercekten cok ayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…