Esiniz igrenc bir herif bence.
Sonucta bu dunya hali, bakin basiniza ne kadar kotu olaylar gelmis. Esler , iyi kotu gunde birbirlerine destek olmali, aile ortak bir kurum. Evet isiniz olmayabilir ama siz yeni bir is bulana kadar o size destek olmali, ve bunu yuk olarak gormemeli. Issiz kalan o olsaydi, eve parayi siz getirseydiniz, siz her gun basina kakacak miydiniz? Tabi ki hayir, bir sure yeni bir is bulana kadar idare edecektiniz.
Su laflari eden bir adamdan sogumadiniz mi? Birakin cinselligi ben bu adamin yuzune bile bakmaz, tiksinirdim. Magarada falan mi yetismis bu adam, konusma bicimi insanca degil okuzce bence.
Sizin yerinizde ben olsaydim, cocugumu kaybettigimi once yuzune vururdum. Sonra da sana daha fazla yuk olmayacagim al paralarini popona sok der, basar babaevine donerdim. Yeni bir is bulunca da avukatlik parayi dekleyip tekmeyi koyardim herhalde. Benim icin her zaman once gururum gelir. Hic kimse beni ezemez, cigneyemez. Dunya hali bu, hepimiz issiz kalabiliriz, sagligimizdan olabiliriz. Bir dusunun bakalim, ya kanser gibi bir hastaliga yakalansaydiniz bu adam size bakar miydi?