Eşim Gururumu Eziyor.

Arkadaşlar sizce eşi kadın erkek eşitliğine inandığı için mi hasta karısının çalışmasını istiyor? Siz buna inanıyor musunuz peki? Böyle adama böyle muamele kimse kusura bakmasın

Arkadasım ameliyat bigün sürer on gün de yatsa gayet rahat calısır
Calısmamasını gerektirecek ne var ortada
Her ameliyat olan calısmasaydı ya da is bıraksaydı ohooo kimse calısıyo olmazdı simdi

Arkadasım ameliyat bigün sürer on gün de yatsa gayet rahat calısır
Calısmamasını gerektirecek ne var ortada
Her ameliyat olan calısmasaydı ya da is bıraksaydı ohooo kimse calısıyo olmazdı simdi

Hanımefendinin rahatsızlığı geçmemiş ve tekrar ameliyat olacakmış yalnız.

çok çok kötü bir şey bu.sureklı çalışmadıgın ıcın kafana kakıyor bence bır an once bı iş bulmalısın ve ayrı gayrı yapmalısın senın paran benım param muhabbetı nasıl oluyormuş oda gorsun..

Böbrek damarımda daralma var geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim. Bir buçuk ay önce ameliyat oldum. Tekrar ameliyat olma riskim var tam düzelme olmamış maalesef.

Geçmiş olsun canım. Umarım bundan sonraki tedavi kesin sonuç verir. Eşinle derdinin ne olduğunu bir konuşsan. Yani al karşına dobra dobra sor. Ben sana çalışıcam diyorum zaten. Çocuk gibi laf çarpmak yerine söyler misin sıkıntı nedir?

Esiniz igrenc bir herif bence.

Sonucta bu dunya hali, bakin basiniza ne kadar kotu olaylar gelmis. Esler , iyi kotu gunde birbirlerine destek olmali, aile ortak bir kurum. Evet isiniz olmayabilir ama siz yeni bir is bulana kadar o size destek olmali, ve bunu yuk olarak gormemeli. Issiz kalan o olsaydi, eve parayi siz getirseydiniz, siz her gun basina kakacak miydiniz? Tabi ki hayir, bir sure yeni bir is bulana kadar idare edecektiniz.

Su laflari eden bir adamdan sogumadiniz mi? Birakin cinselligi ben bu adamin yuzune bile bakmaz, tiksinirdim. Magarada falan mi yetismis bu adam, konusma bicimi insanca degil okuzce bence.

Sizin yerinizde ben olsaydim, cocugumu kaybettigimi once yuzune vururdum. Sonra da sana daha fazla yuk olmayacagim al paralarini popona sok der, basar babaevine donerdim. Yeni bir is bulunca da avukatlik parayi dekleyip tekmeyi koyardim herhalde. Benim icin her zaman once gururum gelir. Hic kimse beni ezemez, cigneyemez. Dunya hali bu, hepimiz issiz kalabiliriz, sagligimizdan olabiliriz. Bir dusunun bakalim, ya kanser gibi bir hastaliga yakalansaydiniz bu adam size bakar miydi?

Son düzenleme:

Adam sen hastasın diye üstüne titremesi gerekirken yaptığı şeylere bak sanki sen keyfine çalışmıyorsun hoş çalışmak zorunda da değilsin kendine güvenmiyordu ise evlenmicekti.
ben böyle bir adamla yapamazdım heralde Allah size sabır versin

bize laf kalmamış..

Şu evlilik yeminindeki "hastalıkta ve sağlıkta" sözü bu forumda duyduğum bazı erkekler tarafından "sadece sağlıkta ve çıkarıma hitap ettiği" sürece anlaşılmış sanırım..evet eşinizin sizi bir yük olarak görmesi ve bunu bu şekilde ifade etmesi henüz çocuğunuzda yokken boşanmak için gayet makul bir sebep bence..

sanki kendisi bayanda siz erkek gibi görüyor...zamanı gelince iş bulunca sizde çalışırsınız...ama yok bu adam resmen paragöz..çalışsanız dahi paranızı elinizden alacak koca...bilmiyorum ama eşinizi iyi tanıyamamışsınız...

Bu çok adice bir söylem.Çalışmamanızdan hoşlanmayabilir ama sizinki sağlık sorunu.Bunu iyiyken değil kötüyken yüzünüze vurması adice.Sizin en büyük hatanız bence 6 aylık evlilikte hamile kalmanız.Kaybınız için üzgünüm ama bence bunda bir hayır var.

iyi günde kötü günde diye imza atiliyor. ..

Esinin tavri cok cirkin.... ne demek senmi oduyosun??
Sen ve Ben diye birsey YOK evlendikten sonra " Biz "
vardir bunu anlayamamis sanirim esin...

Sen calistiktan sonra sorun bitecekse , ne anlami kaldiki evliliginiz.. Esinde hasta olup calismaya bilir..
ne yani sende onunmu yuzune vurcaksin hayir...
bence bu konuyu goz ardi etme ve esinle konus.. cok ayip ya.

Şimdi aranızda ne geçti bilemeyiz. Eşiniz sizi kırmış ama sizinde yaptığınız hoş değil..

Şimdi siz anne evinde olsanız maddi yükümlülük üzerinizde olsa bir şey yapsanız ve size bu yanıt çok elektirik parası geliyor yapma dese... valla ben de sinirlenirdim...

olaya kadın erkek değil de bu açıdan bakmak gerekir bence...

Hangi erkeğe desen... cevabı aynı olur... sizde eşinize söyleyin bakalım... cevap ne olacak

"ah karıcım evet haklısın mı diyecek!" demezler ... sanmıyorum...

eşiniz size söylese bunu sizde anılırdınız!

eşiniz gerçekten çok kaba davranmış size..hemde böyle hassas bi dönemde..boşanma sebebimi , hayır..konuşmalarından rahatsızlık duyduğunuzu belirtmeli, kendininde aynı durumda olacağını varsayarak hareket etmesini söylemelisiniz..Allah kolaylık versin ..

super yazmısssın cnm sana cok katılıyorum

Bende ne yapsam esimin gozune calismamla giremiyorum..
Senin calismanin benim icin hicbir onemi yok der hep.. cunku ailesindeki kadinlarin hepsi kapali ve ev hanimi.. senin calisman benim icin onemli degil diyor ama tum giderleri beraber karsiliyoruz tabi..
Keske biraz onemi olsaydi da kiymetim artsaydi..

dinimiz açısından bakacak olursak kadının ve çocuklarının masrafı erkeğe aittir. kadının çalşması şart değil zaten ki şu an bnde çalşmıyorum eşim sen çalşmşl olsan rahat ederdik biraz daha der ama bn atama beklediğim için çalşamıyorum laf filan da sokmaz çok şükür. çünkü benden mesul olan o. hem bir kadın ki evin yükü zaten tamamen onda erkek ki çoğunluğu böyle yani işten eve gelip temizlik bulasık çamasır yemek ütü vs bunlarla mı uğrascak yine siz uğrascaksınız aslında kadında evde çalışıyor. da nankör bazı erkekler bunu düşünüemiyor ona sorsan akşama kadar evdesin naptın ki oluyor

Eşiniz Çok Adi Sizde Zaten Hassas Dönemdesiniz

Tekrar Ameliyat Olucakmışsınız Sanırım, Haklısın Şu Aşamada İş Aramamakla Tamam Bayanlar Ayakları Üzerinde Durmalı Ama Azcık da Keyif Yapılmalı Şımartılmalı Yani Yeni Ameliyattan Çıkmışkene Ne Acele Değilmi Çalışmaya

Sen Çalışınca Kıymetli Çalışmayınca Yük Olarak Gören Bir Eşe de Ne İçin Fedakarlık Yapılıcak Oda Tartışılır

Sizde Bazı Yerlerde Hatalısınız Ezdirmişsiniz Kendinizi Bu Adi Erkeğe Bir Ders Verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…