Eşiniz fantazilerini rüyalar aracılığı ile size anlatıyor. Aslında rüya gördüğü falan yokEşim gördüğü rüyaları bana anlatıyor. Ama özel rüyaları anlatıyor. Özel hayatımızda sorun yok ama gördüğü farklı rüyalanmalarını bana anlatıp sonra yakınlaşıyor. Bazende beni görüyormuş rüyasına engel olamam ama neden bana o tür rüyalarını anlatıyor sizce
Bence kendi anlattıklarından tahrik oluyor ve bu hoşna gidiyor. Başkalarını gördüğünü anlatmıyorsa çok sorun edilesi gelmedi banaEşim gördüğü rüyaları bana anlatıyor. Ama özel rüyaları anlatıyor. Özel hayatımızda sorun yok ama gördüğü farklı rüyalanmalarını bana anlatıp sonra yakınlaşıyor. Bazende beni görüyormuş rüyasına engel olamam ama neden bana o tür rüyalarını anlatıyor sizce
Ergeni olgunu yok ki bu olayın her erkek olabilir.Evli erkekte olanını gormedim , ergen mi yahu bu
Bende olduğuna göre erkeklerde de oluyordur. Sonuçta iş gezisi, aile ziyareti, misafir, regl dönemi, çocukların akşam ateşlenmesi… bunları yaşayan çift sadece biz değiliz herhaldeErgeni olgunu yok ki bu olayın her erkek olabilir.
Eşimle yakınlaşmamız uzarsa bazen onda da oluyor.
Sağlıklı cinsel ilişkisi olan erkeklerde olmaz , siz ne kadar ara veriyorsunuz bilmiyorum ama konu sahibinin yazılarından anladığım düzenli bir seks hayatları olduğuErgeni olgunu yok ki bu olayın her erkek olabilir.
Eşimle yakınlaşmamız uzarsa bazen onda da oluyor.
Ohoo benimki bazen rüyasında görüp beni taciz ediyorilk defa ergen olmayan bir adamın rüyalandığını duydum
Hormonlarla alakalı bence Milana. Onların da bazen azalıyor bazen artıyor istekleri. Benimkinin çok sık ve düzenli birliktelik olduğu dönemde de oluyor çünküSağlıklı cinsel ilişkisi olan erkeklerde olmaz , siz ne kadar ara veriyorsunuz bilmiyorum ama konu sahibinin yazılarından anladığım düzenli bir seks hayatları olduğu
Başka kasınlaeı değil beni görüp anlatıyorEksik yazmisim. Ruyasinda baska kadinlari gorup anlatiyorsa ayip ediyordur, saygisizlik olarak gorurum bunu
Çok enteresan , kaç yaşındayım hiç karşılaşmadımHormonlarla alakalı bence Milana. Onların da bazen azalıyor bazen artıyor istekleri. Benimkinin çok sık ve düzenli birliktelik olduğu dönemde de oluyor çünkü
Niye öyle diyorsunuz ki 26 yasındayım sık sık cinsel rüya görürüm bunun yaşla ergenlikle alakası yokilk defa ergen olmayan bir adamın rüyalandığını duydum
BendeNiye öyle diyorsunuz ki 26 yasındayım sık sık cinsel rüya görürüm bunun yaşla ergenlikle alakası yok
Cinsel hayatım olduğu zamanda görürdüm olmadığı zamanda görüyorum bence gayet normal. Dizi izliyorum film izliyorum orada görüyorum
Bende, bence de gayet normalCinsel hayatım olduğu zamanda görürdüm olmadığı zamanda görüyorum bence gayet normal. Dizi izliyorum film izliyorum orada görüyorum
cinsel hayatla alakalı o zaman rüyalanma bununla ilgili bir şey cünküNiye öyle diyorsunuz ki 26 yasındayım sık sık cinsel rüya görürüm bunun yaşla ergenlikle alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?