• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim gördüğü rüyaları anlatıyor.

Eşim gördüğü rüyaları bana anlatıyor. Ama özel rüyaları anlatıyor. Özel hayatımızda sorun yok ama gördüğü farklı rüyalanmalarını bana anlatıp sonra yakınlaşıyor. Bazende beni görüyormuş rüyasına engel olamam ama neden bana o tür rüyalarını anlatıyor sizce
Eşiniz fantazilerini rüyalar aracılığı ile size anlatıyor. Aslında rüya gördüğü falan yok

Eşim gördüğü rüyaları bana anlatıyor. Ama özel rüyaları anlatıyor. Özel hayatımızda sorun yok ama gördüğü farklı rüyalanmalarını bana anlatıp sonra yakınlaşıyor. Bazende beni görüyormuş rüyasına engel olamam ama neden bana o tür rüyalarını anlatıyor sizce
Bence kendi anlattıklarından tahrik oluyor ve bu hoşna gidiyor. Başkalarını gördüğünü anlatmıyorsa çok sorun edilesi gelmedi bana

Ergeni olgunu yok ki bu olayın her erkek olabilir.
Eşimle yakınlaşmamız uzarsa bazen onda da oluyor.
Bende olduğuna göre erkeklerde de oluyordur. Sonuçta iş gezisi, aile ziyareti, misafir, regl dönemi, çocukların akşam ateşlenmesi… bunları yaşayan çift sadece biz değiliz herhalde

Ergeni olgunu yok ki bu olayın her erkek olabilir.
Eşimle yakınlaşmamız uzarsa bazen onda da oluyor.
Sağlıklı cinsel ilişkisi olan erkeklerde olmaz , siz ne kadar ara veriyorsunuz bilmiyorum ama konu sahibinin yazılarından anladığım düzenli bir seks hayatları olduğu

Adam rüyalarında sizle olanı mı anlatıyor buna bazen başkaları da ekleniyor mu?

Sağlıklı cinsel ilişkisi olan erkeklerde olmaz , siz ne kadar ara veriyorsunuz bilmiyorum ama konu sahibinin yazılarından anladığım düzenli bir seks hayatları olduğu
Hormonlarla alakalı bence Milana. Onların da bazen azalıyor bazen artıyor istekleri. Benimkinin çok sık ve düzenli birliktelik olduğu dönemde de oluyor çünkü 😅

Back
X