Eşim geceleri arkadaşinda kalıyor

Eşinize güveniyorsanız bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerekir. Sıkıntılı günlerden kurtulmanız dileğiyle

Çok haklisiniz, iyi ki varsınız. Çok da dert edilecek bir sey olmadığını fark ettim sayenizde.
Daralma.
Ölürken kimse diger tarafa servetini götüremediği gibi dertlerini de yüklenip gitmiyor.
Haciz gelecekmiş diye üzülüyorsunuz.
İnsanız başımıza her şey gelebilir.
İki iflas döneminde yüklü bir meblağ borç ödedik. Araba arsa ne varsa satıldı.
8 senemize mal oldu.
Ama ne oldu ?
Ödendi bittti mi ? evet bitti ama yeni borçlar yine yapıldı.
Araba alındı, arsa alındı eşim iş kurdu derken en az 100.000 tl yine borçluyum
Dert edinmek inanın sizden götürüyor.

yorumlara baktım da tanımadan yargısız infaz yapmasak mı. sizin de dediğiniz gibi şu an para kazanmıyolar demişsiniz, o yol parasını düşünüyodur eminim. bi süre idare edilebilir. evliliğin amacı bu zaten, birbirine destek olma

Abim sabahın beşinde çıkardı evinden gece geç de olsa giderdi evine. Evli bir erkeğin arkadaşta kalması garip. Altında bişey aramaktan ziyade eşini yanlız bırakmamalı diye düşünüyorum. İstanbul'un çileli trafiğini ve yorucu olduğunu herkes bilir bu eve gelmemek icin bahane değil.

eve gelmesi gerek. 1-2 kalır ama hep kalmasının altından başka bir şey çıkar. git iş yerini bas, ortama bak. olmadı taşının avrupa yakasına.

Henüz para kazanmaya başlamadıkları için yol parasını bile hesap etmesi normal geldi bana. Kim ister ki evinden uzakta kalmayı? Baktınız uzuyor ve iş yaptıkları halde eve gelmiyor. O zaman iş değişir.

Adam belki bir boğaz eksilmiyor diye düşünüyordur baba olarak parasız kalmak yetersiz olmak onun icin cok.cok zordur ya

İstanbul içinde herkes işine 1-2 saat arasında gidip geliyor zaten bu normal ayrıca aylık Akbil yapsın arkadaşının evinde yemek masrafı da olacak daha masraflı

Sende arkadaşında kal bakalım sonra da evde tekim bir hırsız falan eve girse beni yaralasaa hastane parası çok fazla korkuyorum panik atağım tutuyor ilaçlarda çok pahalandi de bakalım tepkisi ne olucak beyefendinin? O senle dalga geçmiş sende onla dalga geç bakalım

Geçim sıkıntısı ya da işsizlik işin içindeyse ne gerekiyorsa o yapılır. Yol gerçekten problem. Eşiniz güvenilir biriyse niye sorun ediyorsunuz ki? Ben sorun etmezdim. Adamın açıklaması zaten çok yerinde. Darlamayın adamı bence. Zaten yeni iş kurmuş daha doğru düzgün para kazanamıyormuş bir de üstüne siz gitmeyin. Evinizin huzuru kaçmasın. Kaçarsa asıl problem o zaman çıkar

Aynısını siz de ona yapın bakalım kabul edecek mi? Eğer ederse siz de kabul edin o zaman.. Allah'ım ne saçma şeyler bunlar ya,eşiniz normal değil sadece bunu bilin.

Eşiniz haklı bencillik yapmayın istanbul pahalı bir şehir millet misafir gelmesin diye dua ediyor anodolu şehirlerine benzemez çok görüşmek gerekiyor sa cafe de buluşuyorlar ev gezmesi yok , acımasız bir şehir istanbul

1.5 saatlik yol İstanbul standartlarinda çok normal. Sizi yalnız bırakmaya gönlü nasıl el veriyor? Madem yapicagi yolun bile hesabını yapicakti niye girişimciliğe başlarken bunları hesaplamadi? Nolursa olsun yanımda kalmani istiyorum demenize rağmen reddediyosa şüpheci olmakta haklisiniz

Eğer eşine güveniyorsan genel anlamda, gerçekten arkadaşında kalıyorsa, bir müddet için sıkıntı olmaz. İşsizlik zor bir şey erkekler için. Az da olsa kazanacağı bir kapı bulmak önemli. Sen de anlayış gösterebilirsin bu dönemde. Çünkü en çok senin desteğine ihtiyacı var.

bu arada eve haciz gelme ihtimali olduğunu söylemişsin. Hiç canını sıkma bu konuda.

biz de eşimle en kötü iflaslardan birini yaşadık zamanında, abilerinin işlerinde imzayı o attığı İçin, bütün iflas tek başına onun üstüne yıkıldı. 4 sene eşim evden çıkamadı, hakkında mahkeme kararları olduğu İçin 4 sene evden çıkamadı.

O zaman hayalini kurarmış, sokağa çıkıp limon satabilsem, en azından evin geçimini sağlardım diye. Tabi ben bunları bilmiyorum bile, anlatmazdı. Çünkü tamamen kendini kapamıştı. Sinirli, konuşmayan bir adam haline gelmişti. Ben de bebekle bir başıma maalesef.

neyse, hacizler başta can sıkıcı geliyordu ama o kadar fazla oldu ki, artık hiç canımı bile sıkamıyordu. Yed-i emin olarak bana bırakıp gidiyorlardı. En son ben 8 aylık hamileyken, gelip evde buzdolabı, çamaşır, bulaşık makinesi ne varsa, alıp götürdüler. Öyle gittim doğuma. En fazla biraz canımı sıktı o kadar. Bebeğin beşiği bile olmadığı İçin, sandalyeleri yan yana koyup yatak yaptım ona. Eti pişirmeyi ve tadını bile untmuştUm.

o zaman tek önemli şey, benim, oğlumun ve eşimin iyi olmasıydı. Sağlık sorunu olmasın, maddi sıkıntı da imtihandır, geçer diye bakıyordum. Ve hepsi geçiyor.

önce az biraz kazanmaya başlıyorlar. Sonra yavaş yavaş Düzeliyor işler. Yeter ki, üzerlerindeki karanlık bulutları atabilsinler. Çalışmaya niyeti olan bir erkek, bir şekilde tekrar kuruyor işlerini. Çevremde çok gördüm bunu. Evine ekmek götüremeyenler, zamanla kendi evlerini alıyor.

dua et, sabret. Bu en sıkıntılı süre bizim için 5-6 sene sürdü mesela. Pat diye geçmiyor ama geçiyor. Yeter ki kendine ve çocuklarına odaklan. Diğer şeyleri hiç kafana takma. Hacze mi geldiler? Gelir giderler, canını sıkmaya bile değmez. Sinirlerini hiç bozma, aynen işine devam et. Çocukları al, çıkıp dolaş biraz.

Şu korona ortamında parka götür diyemiyorum tabi :) Günlük bir yürüme rotası yapabilirsin kendine. Belli bir mesafe yürür gelirsiniz, sokaklarda. Onlar enerjilerini atmış olur, sen de deşarj olmuş olursun. Yaz geldi, havalar güzel. Ekmek arası bir şey yapıp, dışarı çıkın. İki güne bir yapmaya çalışın bunu. Rutin haline getir, devamlı evde olmaktan çok daha iyi gelir. Maddi imtihan, sağlık ve evlatla olan imtihandan daha kolay geçer. Yeter ki siz iyi olun. geçecek hepsi inşallah.

Evet yorucu ama İstanbul’da tam dokuz yıl öyle yaşadım ben günlük 4 saatim yollarda geçiyordu,babam da öyle yaşadı yıllarca, İstanbul için normal bi durumdur bu. Eşinizin canı pek tatlı belli ki ben olsam bende hoşlanmazdım.

Gunde 3 saat yolculuk yorar insani
Elektrik tesisat iside yorucu olur sabah cok erken kalkmak zorunda yani
1 haftalik bi is olsa belki gidip gelinir fakat is cikis saati belli olmayip sabah aksam yolculuk yorar insani
Esiniz hakli geldi bana
Baska bir sorununuz yoksa birakin kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…