Eşim geceleri arkadaşinda kalıyor

Hadi atiyorum cuma trafiginde gelmesin diyelim de diger gunler olmaz.
Hatta trafik de yoktur ki korona sebebiyle var mi?

Korona bulaşma riskinden dolayı mantıklı aslında otobüsler metrolar felaket sizede taşımış olur yol uzak çünkü 1.5 saat az değil ama herşey yoluna girince düzelir üzülme bence

Kendim İstanbul Gaziosmanpaşa da oturup Kadıköy’e işime gidiyordum her gün üstelik tam 3 sene böyle devam etti aklınıza kurt düşürmek istemem ama bence evine gelebilir

Maddi durumu nuz kötüyse oda parası cıksın istio evinizn o tarafta işini yapma şansı yokmu

Benim de işim gereği zorunlu nöbetlerim oluyor, gece evimde yatağımda yatamamak, emanet yataktan kalkip mesaiye devam etmek nasıl zor anlatamam, bazen diyorum ki benimkine "adam adam vur yumruğunu masaya gitme de,ben sana bakarım,otur evinin kadını ol de" ama nerdee? çoluk çocuğun rızkıdır diyip düşüyorum nöbetlere...allahtan o da çalışıyor yoksa ev döndürmek çok zor bu zamanda, eşinize anlayış gösterin bence, o da ister sizinle uyanmayı eminim

Eşinizle bu işin gidişatını konuşun, hep diğer yakada çalışacaksa oraya taşınmaya bakın... Olmayan parayla yol parası da veremez adam da bi yönde haklı. Ha hergün bir iki paket sigara almaya parası varsa da az içip evine gelsin. Fedakarlığı ona yapsın

Kuzenim 2000li yıllarda marmaray,metrobüs yokken karşıdan karşıya geçerken 500t gibi otobüsler ve sadece vapurların olduğu zaman silivriden pendiğe işe gidip geliyordu. Üç çocuğuna ekmek götürmek için. Kimse de de kalmıyordu asla evinin yolunu tutuyordu hergün.

Ben eşinizi haklı bulamıyorum. Marmaray metrobüs gibi ulaşım araçları var artık bu kadar abartmayın mesafeleri. Bekar evinde kalmak şok da masumca değil bence.

Eşiniz daha kısa bir süre önce artık neredeyse yataktan çıkmıyor, şaka yollu intihardan söz ediyordu. Çok zor ve yıpratıcı zamanlar yaşandı, bırakın kolaya kaçsın bir süre. Burada bir milyon kişinin kolaylıkla başarıyor olduğu şey şu an için eşinize güç geliyor olabilir. Başkalarının takati ile, hatta açık konuşayım, sizin olası takatinizle eşinizinkini aynı kefede tartarak, kendinizi yıpratmayın. Eşinizin iyi bir baba ve iyi bir eş olduğunu biliyorsunuz, bir kaç zaman bir bekar arkadaşın evinde haftada bir kaç gün kalmasıyla yoldan çıkmayacağını da biliyorsunuz ki meseleniz de bu değil zaten. Ben sizin aslında biraz da kalbinizin kırıldığının da farkındayım, buna rağmen şimdilik bu duruma bir süre daha katlanmanızı naçizane tavsiye ederim. Biraz zaman tanıyın.

Sourlife hanım, eğer konu eş değil de meselâ kardeş olsaydı, onun adına, her gün o yolu çekmiyor diye sevinirdiniz, hatta belki bir arkadaşıyla vakit geçirebiliyor olmasının toparlanmasına da katkıda bulunacağını düşünürdünüz, "eş" olduğu için "norm"alin, -meli- -malı- ların peşine takılıp da üzmeyin bence ne eşinizi ne kendinizi. Siz çok güçlü ve vefakâr bir hanımsınız, hayat arkadaşınızın tamamen kendine gelebilmesi için kısa bir süre daha gayret gösterin. Bir para kazanmaya başlasınlar, hemen toparlanır her şey.

Öte yandan, belediyeden, devletten verilen nakdi - ayni yardımların yegane ve yetersiz gelir olduğu, çocuklara yiyecek almanın bile yeri geldiğinde imkân dahilinde olmadığı zamanlar geçirildi, eşinizin para algısının kökten değişmiş olabileceğini, parayı yol parası olarak harcamak istememesini de anlamak lâzım.

Allah hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin ailenize :)

Uzaksa kalır arada ne var
Hemen altından birşey arıyorlar ya
Konu sahibi zaten huylanıyor
Yangınla körükle gidiyor hep buradaki bazı üyeler
İşlerini düzeltince zaten evi taşırsanız
Biraz sabır et

Istanbul ici 1.5 aaat biraeycik degil ki. Gayet normal ve makul bir saat. Benim esim servis kullanmasina ragmem, 1 saat gidis 1 saat donus vakit harciyor. Gayet de normal
Servisle gitmek farklı yalnız
Herkesin şartları aynı değil
Servis imkanı olsa o adamda gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…