• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim geceleri arkadaşinda kalıyor

Sourlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
2.978
7.495
158
Arkadaşlar merhaba,
Istanbul anadolu yakasında oturuyoruz ve eşim avrupa yakasında bir arkadaşıyla elektrik isleri yapmaya başladı. Henüz para kazanamıyorlar ama yine de mutluyum bir işi olduğu için.
Sorun şu ki eşim geceleri birlikte iş yaptığı bekar arkadaşında kalıyor.
Ben bu durumdan rahatsız olduğumu defalarca söyledim, fakat eşim anlayışsızlıkla suçluyor beni.
Yol parası çok gidiyor ve yol uzak gibi şeyler söylüyor.
Sizce haksız mıyım? Saat kaç olursa olsun gece eve gelmesi gerekmez mi?

tam olarak iki yakada da nerelerde oturuyorsunuz ? çok yorucu olacaktır eminim git-gel , bana adam haklı gibi geldi. sanırım çok uzun süredir işsizdi.
Ya uzak evet ama gidip gelişmeyecek yol degil. Toplam1.5 saat lik yol.

Ben kabul etmem de başkalarını bilemem tabi. Guvenmedigimden değil, evin erkeği ise şehir dışında çalışmak zorunda kalmadığı sürece gece evine gelmeli.
Kabul etmeyip ne yaparsınız mesela. Ben de kabul etmiyorum ama bir sey değişmiyor.

Onu suçlamadan samimi bi şekilde korktuğunu belirt. Hatta bir gün eve geldiğinde sen uyumuş ol bütün ışıkları açık bırak Tv de aynı şekilde neden derse korktuğunu söyle

Valla eşinizin huyu karakteri herhangi bir vukuatı oldumu bunlar devreye girer konu uzar gider. Ama eş gibi eşse sorun etmem ben.
Vukuati olmadi hic ama sorun tam olarak o da değil. Ona çok normal geliyor bu durum.

Onu suçlamadan samimi bi şekilde korktuğunu belirt. Hatta bir gün eve geldiğinde sen uyumuş ol bütün ışıkları açık bırak Tv de aynı şekilde neden derse korktuğunu söyle
Korkmayacagini bilir :)) şehir disinda da calisti. Ama aynı şehirde evi varken bekar arkadasta kalmasi hoşuma gitmiyor.

Arkadaşlar merhaba,
Istanbul anadolu yakasında oturuyoruz ve eşim avrupa yakasında bir arkadaşıyla elektrik isleri yapmaya başladı. Henüz para kazanamıyorlar ama yine de mutluyum bir işi olduğu için.
Sorun şu ki eşim geceleri birlikte iş yaptığı bekar arkadaşında kalıyor.
Ben bu durumdan rahatsız olduğumu defalarca söyledim, fakat eşim anlayışsızlıkla suçluyor beni.
Yol parası çok gidiyor ve yol uzak gibi şeyler söylüyor.
Sizce haksız mıyım? Saat kaç olursa olsun gece eve gelmesi gerekmez mi?
Ben hergun 1.5 saatte dönüyorum akşam eve, servisle gidip geliyorum tabii genelde. Ama eve gelmeyip arkadaşımda kalayım diye hiç aklıma gelmedi.Anne olmam önemli bir etken ama anne olmasaydım da eşimi birakmazdim evde yalnız.Ne münasebet. Ama tabii sizin şartlarınız nasıldır, sizi bu durum gerçekten maddi anlamda zorluyor mudur ve en önemlisi bu durum daha ne kadar böyle sürecek. Yani kadınlardansa erkekler daha da kalmazlar evliyken arkadaşlarında. Yani bekar arkadaşla hele de capkinsa uzun zaman takılmak hele de evinde kalmak çok sağlıklı olmasa gerek

Toplam bir buçuk saatlik yol yol mu ya, İstanbul'da yan ilçeye git zaten yol 40 dakka sürüyor, git gel bir buçuk saat.
Eşiniz bahane arıyor bence. Hiç hoş değil.
Benim babam da uzakta çalışır bazen ama yan şehir bile olsa, kalacak yeri bile olsa mutlaka eve gelir.
Ha mesela ben bekarım, şehir dışında ise gittigim zaman iki gün de izin alır Fink Fink gezer öyle gelirim. Ya da bir bahaneyle bir yere gittiysem fırsatım varsa geri dönmek istemem. Arkadaşlarımla takılmak, ya da bir şehirde yalnız olmak bana cazip gelir. Takılırım gonlumce. Muhtemelen benim de uzakta isim olsa eve gelmek yerine sevdiğim arkadaşımla takılmak isterdim.
Ama cümlenin başında dediğim gibi, bekarım.
Evli bir insanın boyle bir lüksü olamaz

Yanlış hatırlamıorsam eşiniz bir süredir işsizdi ve siz belediyeden,kurumlardan falan maddi yardım almaya çalışıyordunuz,doğru mudur?? Eşiniz henüz para da kazanamıyormuş..Dolayısıyla ben adama hak verdim. Ortada gelen bir para yok ama her gün yol parası vermesini bekliosunuz.Eğer arkadaşında harcama yapmadan kalma şansı varsa 2 günde 1 gelmesinde bi sıkıntı yok bence. Ama giriştiği iş nasıl bir iş? Para kazanacağı kesin mi? Para kazanmadan zamanını da boşa harcamıodur umarım.Para kazanmaya başlayana dek bu gece kalmalar bence bi süre idare edilebilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bol şans.

Gerekir.
Evde olmalı.
Kaç olursa olsun eve gelmeli.
Benim erkek arkadaşım her gün servisle Kocaeline
gidip geliyor.
Siz anlayışsız değilsiniz.

Bu arada konularınızı biliyorum.
Esiniz iş bulmuş sizin adınıza çok sevindim.
Hayırlı olsun..

Umarım ekonomik durumunuz bir an önce düzelir.. :KK51:

Son düzenleme:
Back