canım benim eşimden ne işyle ilgili ne ailesiyle ilgili ne de arkadaşlarıyla ilgili hiç bir şeyi bana anlatmaz ben hep başkalarından duyarım. bizde 6 yıllık evliyiz. çok yalvardım ağladım kavgalar ettim ben kimim neden benimle bişeyini paylaşmıyosun diye. bazen herşeyi sana söylemek zorunda değilim der, bazen senide sitrese sokmak istiyorum der. bende sorununda varsa anlatta birlikte çare bulalım derdim. ama anlatmazdı. en son 3 ay önce çok kötü kavgamız oldu yine bu sebeplerden dolayı ve evi terk ettim 2 oğlum var onları vermedi bana abimle annem geldi beni aldı çocukları götürecekken elimden zorla aldı biri 4.5 yaşındaydı diğeri 9 aylıktı . neyse ben annemlerle çıktım gittim gece 2 oldu sütüm geldi, büyük oğlum zeten ateşler içinde yatıyodu. annemin evinde duramadım o saatte çıktık annemle geri evime geldik. mecbur ne yapıyım. çocuklar ben içeri girince uykudan uyanıp öyle ağladılarki bana sarılıp büyük hıçkıra hıçkıra ağladı babası sordu niye ağlıyosun diye annemi özledim dedi , küçükte ağlayarak emmeye başladı. o günü unutamıyorum. allah kimseye yaşatmasın.
neyse o gün sabah eşimle konuştuk ben sana git demedim. seni çok seviyorum falan dedi. umrumda değildi o an. çocuklarla bana onu yaşattı ya.
bu arada ben psikolağa gittim. daha öncelerdede ben prozac diye bi ilaç kullanmıştım takıntı için çünkü bu adama ilaçsız tahammül edemiyordum. yine o ilacı aldım ve şükür 3 aydır çok iyiyiz. ben artık ona hiç bir soru sormuyorum. anlatmıyosun da demiyorum tam tersi 6 yıldan sonra adam benimle çoğu şeyi paylaşmaya başladı. sormadığım için.
biraz uzun oldu ama....
sanada tavsiyem aileni sakın işin içine sokma ozaman işler zorlaşıyo. siz kendi aranızda aşarsınız bence bu büyük bir sorun değil. üzerine gitme sende anlıyorum senide hamilelik bir taraftan sitrese sokuyo insanı eşin bir taraftan. ama o adamıda anla bak seni üzmek istemiyodur bence. bende senin gibi bana değer vermiyo diye düşünürdüm ama hata yapmışım 6 yıldan sonra öğrendim. sakın boşanmayı falan düşünme. arayıp falanda etme kendi haline bırak. bir süre. nasıl olsa dönüp gelecek