eşinizin yapısı böyle madem ki birde gerçekten bir sorun olduğunu biliyorsu nuz ve anlatmak istemiyor..üzerine bu kadar gitmemeliydiniz..
hadi evde cıngar çıkarın felan ama işyerinde yaptığınız cidden hoş olmamış..
evet eşinizin de sizi aramaması sormaması affedilemez bir hata olmuş..bebek bekliyorsunuz hemen böylesi bir sebepten ayrılmayı düşünmeyin lütfen..doğacak çocuğunuzu düşünün..önce bir sakinleşin ikinizde sonra oturup yapıcı bir şekilde konuşmanızı yapın..aranızda sorun olarak gördüğünüz mevzulara açıklık getirin..
peki kapali kutu diye eve gelmemezini hosmu karsilamaliyim?
üc yildir evliyiz. bugüne kadar bir gün olsun hic bir tartismada evi terk etmedim.
hic bir zaman telefonu acmama sorumsuzlugu göstermedim.
kapali kutu, o bunun huyu diye kabul etmelimiyim? birazda o özveride bulunmali öyle degilmi?
bana bu aileyi yiktin diyebilirmi böyle ufak bir tartismada?
evet bencede enistem cok kötü biri. zaten biz ayrilsak kina yakar eline, cünkü hepimizin kötülügünü istiyor.
yoksa aramazdi esimide. zaten ablamin baska iste calismazini istiyor, bizimle calismazini istemiyor.
cünkü bizden nefret ediyor. annemlerden nefret ediyor cünkü. biz ona bisey yapmadik.
ablamda yanimizda egitim görüyor. normal sekilde calismiyor. ciraklik gibi. istedigi zaman ise gelip, istedigi zaman cikar. cok rahat davranir. bazen ise cocuklarini dahi götürür. biz her zaman göz yumduk. esimde. enistemin o tavri sirf bize zarar vermek icin. cuma günde ise gelmedi. isi varmis. evden calisirim diyor. evden calistigindada esi böyle yapti iste. aslinda utaniyorumda. ne bicim ailesi var der esim. ama benim ne sucum var? öffya..
hamileliğin nedeni ile hassas bir dönemdesin eşinin bu durumda sana destek olması gerekiyordu
anladığım kadarı ile eşine kendini tam anlamıyla ifade edemediniz tabii oda öyle
ben bu durumda senin yerinde olsaydım oturup ona uzunca bir mektup yazardım
hatalarını ve tabii kendi hatalarımı isteklerimi duygularımı yaşadıklarımı bir bir yazar gönderirdim bürosuna ve
kararımı mektubuma yapacak tepkiye göre belirlerdim
canım üzme kendini herşey olacağına varır Allah yardımcın olsun
canım sakın yalnış şeyler düşünme eşinin seni sevdine inanıyorsan ve sende seviyorsan ...eşin biraz kaba davranış yapmış olabilir yeri geldignde bizde yapmıyormmuyuz .kim bilir ne ler var beynin de ne sorunlar yaşıyor işiyle ilgili hepsini sana anlatsa daha zor olacagını düşünür belki seni rahatsız etmek istemiyordur bu tür konularla en azından adam evinde huzurlu olmak istiyordur ..yalnış cümleler kullanma ona karşı yanında olmak istedine adım gibi eminim ama bu erkekler farklı yaratılmış..benim eşim de aynı hiçbir sıkıntısını paylaşmaz küstümü küser bi kalemde siler herşeyi ama yüregide bi okadar merhametlidir ..eşimle tartıştık bir hafta hiiç aramadık birbirimizi tabi ben arıyorum da o aramıyoren sonunda bende aramadım ve kızımz seni çok özledi babası dedim (benim bebegim yok sadece hayali konuşuruz öle eşimle arada :))işyerinin önünde oda babasıda onu çok özledi diye ağlamaklı sesle cvp verdi hemen dikildim karşısına sarıldık ettik DD ama biliyorumki saklı kutu olmasının sebebi sırf huzurlu olmak için yani evine hiçbirşeyi yansıtmamak için
takma böle şeyleri kafana
sölemezse sende sorma sadece sev sevil
cok güzel bir fikir. hemen uygulayacagim bunu.
mektubumu okumaz diye korkuyorum ama bi ihtimal okur. yazacagim hemen.
öff korkuyorum.. ya o acarsa bosanma davasini.. terk edilmek istemiyorum :-( acele etmemin sebebide bu..
terk edilmek istemiyorum.. önce davranmak istiyorum.. ki beni kiran o.. yanliz birakan o..
sevmedigimden degil.. cok seviyorum.. ama terk edilmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?