esim gece eve gelmedi... bosanmalimiyim?

Bi dur bi sakinleş hamilesin ayrılmak için acele etme...bebek olmasaydı başka şeyler yazardım ama durum farklı....çalışıyorsun,ailen var güçlüsün yani üzme kendini beklemeye al bakalım ne yapacak burada durumu yine tahlil ederiz...

isyerinde kimse yoktu. bütün binada sadece ikimiz vardik. yoksa okadar rahat davranmazdim.
ama onun söyledikleri karsisinda abartili davrandim belkide.. bilmiyorumya.. zaten kac gündür gerginim bende.
hamileligimin 36. haftasindayim.. hala günde 9 saat calisiyorum.. bu stres belkide dün patlamama sebep oldu.
cünkü genelde gayet rahat davranabiliyorum.. ama son zamanlarda fazla geldi..

>para meselesine gelince kredi dediğiniz ayda 1000 liradan aşağı değil.
>biriniz kredi öder , diğeri evi geçindirir. o kadar da fedakarlığınız olsun yani [/B][/QUOTE]

evet ama yakinda calisamayacagim, cünkü bebegim olacak. burada bebegime bakacak kimse yok. ben yaninda kalmam lazim. endise ediyorum. cok endise ediyorum. tamam oda endise ediyordur. sorumsuz biri oldugunu sanmiyorum.
ama üc yildir islerinini yoluna sokmamazi.. sokamamazi beni rahatsiz etmeye basladi.. evet belkide ben kötüyüm :-(

az önce telefon actim.. cep telefonu kapali.. ofisdende acmiyor..

birde benim sorunum su:

neden hep ben onu anlamaya onun huyuna göre davranmaliyim?
neden oda benim huyumu anlayip ona göre davranmiyor?
üc senede ögrenemedimi, telefonu acmazsa eger, iyi gelmiyor bana..
neden hep ben taviz vermeliyim? neden hep ben ona göre davranislarima
dikkat etmeliyim? alttan almaliyim?

ben ona güzelce söyledim: "benimle problemlerini paylasmani istiyorum" dedim.
gayet sakince.. neden beni azarladi, evde huzur istiyormus bilmem ne..

güzel güzel anlatsa, iste su sebebten seninle paylasamam, dese.. ben hicte sinirlenmezdim.. bunu hala ögrenemedimi?

Son düzenleme:

akrabaların canı cehenneme sen eşinle anlaşmaya çalış vardır iyi yönleri

Bence önce bi sakin ol.
Eşinin yaptıkları hiç hoş şeyler değil tabiki sonuçta sen onun karısısın ve karnında bebeğin var ne yapmış olsanda seni bu şekilde cezalandırmaya asla hakkı yok.
Ama doğumuna çok az kalmış bu arada eşin eğer boşanma davası açmazsa sende açma önce bi bebeğini doğur bence bak bakalım aklı başına geliyo mu.
Eğer yine aynı şekilde devam ederse boşanırsın. Belki bi ihtimal çocuğu doğunca aklı başına gelir diye düşünüyorum.Birde şuan zaten hamilesin ilgiye ihtiyacın olduğu stresli bir dönemdesin şimdi birde boşanma davasıyla uğraşıp kendini ve bebeğini harap etme bence doğumdan sonra al karşına adamı doğru düzgün konuşun.
Birde ekonomik yönden çalışıyor musun aile desteğin var mı bilmiyorum.Bu da büyük bir sorun aslında.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah...

hamileliğin nedeni ile hassas bir dönemdesin eşinin bu durumda sana destek olması gerekiyordu
anladığım kadarı ile eşine kendini tam anlamıyla ifade edemediniz tabii oda öyle
ben bu durumda senin yerinde olsaydım oturup ona uzunca bir mektup yazardım
hatalarını ve tabii kendi hatalarımı isteklerimi duygularımı yaşadıklarımı bir bir yazar gönderirdim bürosuna ve
kararımı mektubuma yapacak tepkiye göre belirlerdim

canım üzme kendini herşey olacağına varır Allah yardımcın olsun

canım sakın yalnış şeyler düşünme eşinin seni sevdine inanıyorsan ve sende seviyorsan ...eşin biraz kaba davranış yapmış olabilir yeri geldignde bizde yapmıyormmuyuz .kim bilir ne ler var beynin de ne sorunlar yaşıyor işiyle ilgili hepsini sana anlatsa daha zor olacagını düşünür belki seni rahatsız etmek istemiyordur bu tür konularla en azından adam evinde huzurlu olmak istiyordur ..yalnış cümleler kullanma ona karşı yanında olmak istedine adım gibi eminim ama bu erkekler farklı yaratılmış..benim eşim de aynı hiçbir sıkıntısını paylaşmaz küstümü küser bi kalemde siler herşeyi ama yüregide bi okadar merhametlidir ..eşimle tartıştık bir hafta hiiç aramadık birbirimizi tabi ben arıyorum da o aramıyor en sonunda bende aramadım ve kızımz seni çok özledi babası dedim (benim bebegim yok sadece hayali konuşuruz öle eşimle arada :))işyerinin önünde oda babasıda onu çok özledi diye ağlamaklı sesle cvp verdi hemen dikildim karşısına sarıldık ettik DD ama biliyorumki saklı kutu olmasının sebebi sırf huzurlu olmak için yani evine hiçbirşeyi yansıtmamak için
takma böle şeyleri kafana
sölemezse sende sorma sadece sev sevil

cok güzel bir fikir. hemen uygulayacagim bunu.
mektubumu okumaz diye korkuyorum ama bi ihtimal okur. yazacagim hemen.

dogru söylüyorsun.. aslinda böyle konulari acmazsam.. sormazsam dünyanin en sevecen insani..
gercekten öyle.. aileme karsi falan da öyle.. üzüldüm simdi. insallah düzelir.

cok güzel bir fikir. hemen uygulayacagim bunu.
mektubumu okumaz diye korkuyorum ama bi ihtimal okur. yazacagim hemen.

bazen ben yazarım öyle eşime çok güzel oluyor insan birebir konuşurken toparlayamadığı konuları daha rahat yazıyor
ve konuşurken özellikle karşıdan müdahale olunca konu tartışmaya varıyor bu yüzden dokunaklı güzel bir mektup yaz
umarım işe yarar

ah be gülüm bazı erkekler böyle ne yaparsan yap degişmez sen hamileyken böyle davranan insan degişirmi hic benim eşimde öyle ama kararı sen vericeksin böyle yaşayabilirmiyim yoksa bırakıp gidebilirmiyim hamilesin cok zor karar vermek sakin olup bekle gelicektir o konuşursa konuş her şeyden önce canını düşün hic bi erkekğe deymiyor ama biz kadınlar zayıfız işte

Boşanmak tabi sizin bileceğiniz iş. Şimdi kızgınsınız tartıştınız o yüzden belki böyle konuşuyorsunuzdur. Yani eşinizin iyi yönleri de vardır muhakkak. Bazı erkekler özellikle hamilelik dönemlerinde eşlerine karşı bir soğukluk duyarlar psikolojik olarak. Yani hamileliğiniz öncesinde nasıldı bunu göz önünde bulundurun. Gerçekten canını sıkan bir şey olabilir ama iletişim kurarken kırıcı bir dille ifade ediyor olabilir. Tabi iz hamileyken telefonlarınıza bakmaması gerçekten kötü bir durum.
Sonuç olarak boşandıktan sonra daha mı mutlu olacaksınız, yaşamınız daha iyi olacak mı, kendi başınızın çaresine bakabilecek misiniz çocuğunuzla, maddi imkanlarınız var mı? Bunları düşünmek lazım. Evliliği sürdürmek kolay değil, her sıkıntı dertte boşanmak da çözüm değil.

Konu sahibesi arkadasim,
Ben 5 yillik evli bir bayanim ve suan bosanma arifesindeyim.esimde konusmasini sevmeyen kendinden yasadklarindan bahsetmeyen bir adamdir.herseyi kendi icinde yasar...bu sekilde 5 yil devam eden bir iliski sonunda aramizda hic hir zaman guven olusmadigini,bagimizin olmadigini saygininda kalmadigini farkettik..tabi oooo benden habersiz bir yandan benden sonraki hayatini planlarken ben hala onun bana acilmasini bana guvenmesini bekledim..zaman zaman sylendim,kavga ettim,agladim,kirdim doktum...bu hareketler bana daha cok esimi kaybetmemi sagladi..bir erkek bitirdimi evlilik,cocuk hicbisey umrunda olmuyor canim..onlar bizim kadar fedekar bizimkadar duygusal degiller..ama senin esin biraz sana kizmis heralde ondan oyle davranmis ama olgun bir davranis degil yaptigi,hic onaylamadim(( allah bebegini sana bagislasin,boyle seyler icin kendini uzme,bebegine saril,onu benimse..zaten bebegin gelince esin umrunda olmucak...

su an bosanan biri olarak söylüyorum, bence bu cok mantikli degil...
birak istiyorsa o acsin davayi ki, ilerde pismanligi daha cok artsin.
Insanlar´dan sunlari duysun: e madem seviodun, mutluydun ne diye bosanma davasi actin?
Bence böyle seyde gurur olmamali.
Ama dedigim gibi, üzülmesini istiyorsan günün birinde, simdi sessiz kal, uzak dur umursamiyormus gibi hayatina devam et, gerekeni o yapsin.

offf boşanmak bu kadar koolay dile elınmamalı bence....

gece eve gelmediyse araştır öğren sebebini uğraş biraz canım hemen boşanmakta ne oluyor....

evliliğimize emek verelim sabır edelim biraz ....

Tatlım hamilesin hayatının en özel dönemini yaşıyorsun..Bu dönemde çok hassas,çok kırılgan oluyor insan...
Herşey fazlasıya batıyor..El üstünde tutulup kraliçeler gibi davranışlar istiyor eşinden..
Fakat bu her zaman olmuyor malesef..
Bazı erkekler konuşmayı sevmez dinleyicidir...
Demek ki senin eşinin karakteri yapısı bu..
Kimisi çok konuşur,kimisi hiç..
Mesela benim eşimde tam tersi incik cıncık herşeyi anlatır..O da iyi değil ki...
Ortası yok sanırım bunun..
Bence biraz sabırlı ve sakin davranmalısın..
Boşanmak o kadar kolay mı?
Minicik bebekle?
Artı eşin sana değer vermese biz eniştenle her zaman konuşuyoruz sohbet ediyoruz demek yerine ne biçim enişten var şöyle dedi böyle dedi diye sana dırdır ederdi..
Bekle...Sabret...
Zaten 2 ayın kalmış 2 ay sonra dünyan değişcek bunları düşünmeye vakit bile bulamıcaksın..
Anne olduktan sonra her şey daha farklı..
Sakın boşanmayı da aklına bile getirme yazık olur...
Sağlıklı kucağına bebeğini almanı dilerim...
Sevgilerimle...

her kadın gibi eşinle herşeyi konuşmak istemen bütün güzellikleri yada zorlukları paylaşmak istemen gayet doğal canım bunun için eşinin sana kızması anlamsız ama şu durumda daha sakin olmanı tavsiye ederim biraz bekle bakalım eşinden bir haber gelicek mi
belki o da iş yerinde bağırıp çağırdığın için sana kızmıştır sakin düşünemiyordur.ona da kendine de biraz zaman ver fevri davranıp sonradan pişman olacağın kararlar verme

eşim kavga esnalarında evi terkediyordu asagıda annesininb yanına gidip yatıyordu ben ayrılıyorum davamı yeni actım bayramda ayrıldık kayınvaklidem saolsun ayırdı bizi

En ufak seyde ayrilicam,bosanicam falan filan bune ya evlilik cocuk oyuncagimi.Bosanma lafini aliyosaniz agziniza yapacaksiniz,tukurdugunuzu birdaha yalamayacaksiniz....

Nekadar agizlarda sakiz oldu bu bosanma kelimesi yahuu fesubhanAllah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…