isle ilgili ama isin stresinide ben cekiyorum. yani özel bir sirkette calisiyorum yani sira aksamlari bir saatta olsun firmasi icin calisiyorum. yardimci oluyorum. isle ilgili herseyi bana anlatir. cünkü sirketi beraber kurduk ve ben ona cok yardimci oluyorum.
bilmiyorum, kafam cok karisik, benimle özelini paylasmazini istemem cokmu fazla? illaki arada mesafemi olmali? bana anlatsa ne huzursuzlugu olacak? tamam benim üzülecegimi düsünmüs olabilir. ama sonucta kizmasina ne gerek var. güzel bir dillede anlatabilir bana.. huzursuzluk cikar diye.. eve gelmemesi ne demek? :-(
ofiste bir büyük takvim var.. tesadüfen gördüm cumartesi icin birinin ismi ve dügün diye yazmis.
bende sordum, kim bu ... kisi diye,.. bana cevap olarak "sana ne" dedi..
ben ona herseyi ama herseyi anlatiyorum.. inanamiyorum bana böyle davranmazina.. sanki kücük bir cocugum..
tek celsede boşanırım...bukadar strese gelemem..eşinin yaptıkları hiç normal deqil..sen üzülme diye falanda yapmıyo hayel kurmayalım..zaten kendisi yaptıqı hareketlerle seni katkat üzüyor...asla gelemem..bu kişi düzelmez..ne demek sanane yaa..sen onun eşisin..biran önce ayrıl ve bebeqinle kendine yeni bir hayat kur..biran önce yeni düzenine alış..yoksa bu adama katlanmaya devam edersen bizim alttaki komşu qibi sinir krizi geçirdiqinde soluqu hastanede alırsın..Rabbim kolaylık versin..hayırlı doqumlar ve saqlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin cnm..bu arada ben olsam ailemin yanına giderdim..onun içi cız etsin birazda..arasa sorsa bile cvp vermezdim..gelse yalvarsa bile affetmezdim..elmi yaman beymi yaman gösterirdim gününü..
Eşinin boşanma davası açacağından kuvvetle şüpheleniyorsan ne diye iyi biri falan filan die kendine kandırıyorsun hemen boşayacaksa seni hiçte iyi niyetli biri değil bence ayrıca kesinlikle davayı sen açma çünki sen bu kararsızlıkla acaba ben açmasam boşanmazmıydık o açarmıydı falan diye kendini yiyip duracaksın bırak bakalım o açacakmı eğer açarsa da yolu açık olsun 7 aylık hamile karısını sebepsiz yere boşayan adamdan ne koca ne baba olur hiç üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?