İşte öyle bir şey yok maalesef. Bu konuya buradan yardımcı olunmaz. Evet belki adam gerçekten geç boşalıyor olabilir belki doyumsuz ama bu adamın elinde. Bunu söylediğimizde yok bir de büyük falan derse o zaman değişik şeyler düşünmeye başlıyoruz.
Benim de tatlım varBen kaçar ocakta yemeğim var
Alıp duvardan duvara vuruyormuşHa rahiiim
Ay evet ne şanslı geç geliyormuş
Reis gel gidiyoruz kuru yaptım sana ikram edemEvva hanım neden böyle diyorsunuz
Ozman sizin esinşzde Bi sıkıntı varacıkcası bana da öyle geldi .. çünkü Türk erkeğinde geç bosalma cok zor buradaki herkesin ortak derdi kocaların erken bosalması ..
Benim eşimde değil genel söyledim . Gerçekten iyi birsey değil bu kadar üzüm süreli olması sana hak veriyoruz zaten . Ama bıu onun kendi elinde inanOzman sizin esinşzde Bi sıkıntı var
Reis pert baco gezmeye gitmişler ortalık karışık Malatya da deprem de oluyırmhsReis gel gidiyoruz kuru yaptım sana ikram edem
Gizo ne olmuş kızReis pert baco gezmeye gitmişler ortalık karışık Malatya da deprem de oluyırmhs
Malatya’ya gitmişler ya ailecek e corona bir yandan millet bir yandan bide deprem oluyormus o yüzden fazla giremiyor kk yaGizo ne olmuş kız
Kiymetini bil iste benimki 5 dakkada bitiyor bisey anlamiyorum40 dk yı buluyor bende sıkılıyorum bu durumdan
Of anladım canım allah yardımcıları olsun inşallahMalatya’ya gitmişler ya ailecek e corona bir yandan millet bir yandan bide deprem oluyormus o yüzden fazla giremiyor kk ya
İnşalah kuzumOf anladım canım allah yardımcıları olsun inşallah