Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa nereye daha karpuz kesicezPeki tesekkür ederim fikirleri İcin Allah razı olsun herkesten herkese hayırlı günler diliyorum
Nasıl Rahime kim nasıl tanımazsın sen
Bu Rahime adamın ulaşamadığı Rahime Hep geç geliyormuş ah bu rahimelerBizim komşunun kızı var rahime o da gelmiyor eve
Bıyığını alıp kaçtı ya buPeki tesekkür ederim fikirleri İcin Allah razı olsun herkesten herkese hayırlı günler diliyorum
Bizim komşunun kızı var rahime o da gelmiyor eve
Konu sahibinin adı mi rahime ?Bu Rahime adamın ulaşamadığı Rahime Hep geç geliyormuş ah bu rahimeler
Hani iki bacak arasında olur ya rahim..eKonu sahibinin adı mi rahime ?
Ben hep bıyık kokusu alıyorum geçende kötü anılarımız oldu +18 len hadi bunu es geçeyim dedim ama yok nerde olsa tanırımHayat ayrıntılar da gizlidir
Ermeni de olabilirKız yunan mi rahime
Ay yok ben adınızı rahime sandımZaten hep böyle degilmi biz insalar birseyler bilmeyince buralara yazıyoruz kusura bak ayında hanımlar siz her yazıya Bi dalga buluyorsunuz neyse ya saolsun yinede hersey İcin kapattım
İşte öyle bir şey yok maalesef. Bu konuya buradan yardımcı olunmaz. Evet belki adam gerçekten geç boşalıyor olabilir belki doyumsuz ama bu adamın elinde. Bunu söylediğimizde yok bir de büyük falan derse o zaman değişik şeyler düşünmeye başlıyoruz.Ya arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ama arkadaşa yardımcı olur musunuz. Kimseye söylemek istemeyip buraya yazmak istemiştir yani ☺
Kesin ban geliyor bize doğru Hababam sınıfı kaynatma da mahmutcum ses verir birazdanBen hep bıyık kokusu alıyorum geçende kötü anılarımız oldu +18 len hadi bunu es geçeyim dedim ama yok nerde olsa tanırım
Ha rahiiimHani iki bacak arasında olur ya rahim..e
Mahsumcuk reis seniAy yok ben adınızı rahime sandım
Evva hanım neden böyle diyorsunuzMahsumcuk reis seni
Ben kaçar ocakta yemeğim varKesin ban geliyor bize doğru Hababam sınıfı kaynatma da mahmutcum ses verir birazdan
Abla nasıl söylenir nasıl denir bilmemki neyse onu söyledim.İşte öyle bir şey yok maalesef. Bu konuya buradan yardımcı olunmaz. Evet belki adam gerçekten geç boşalıyor olabilir belki doyumsuz ama bu adamın elinde. Bunu söylediğimizde yok bir de büyük falan derse o zaman değişik şeyler düşünmeye başlıyoruz.