Yani sıkılma tadını çıkar pozisyon değiştirin falan uyum sağlamaya bak
Hem sevisme hem ilişki sevişmeden sonra zaten bu süre bıraksam sabah kadar yapacak40 dk yazmışsınız ama 40 dk nedir ön sevişme buna dahilse gayet normal bir süre, uzun değil. Yoruldukca pozisyon değiştirirseniz sorun olmaz bence.
Yapılacak bişey yok gibi kendisiyle konuşun en iyisi bu . Belki süreyi azaltırİsteklerinize yerine getiriyorum zev aldıgım halde böyle oluyor
Denemedigimz pozisyon kalmıyor ama bnde insanım sonuctaYani sıkılma tadını çıkar pozisyon değiştirin falan uyum sağlamaya bak
Sabahlar olmasınHem sevisme hem ilişki sevişmeden sonra zaten bu süre bıraksam sabah kadar yapacak
Denemedigimz pozisyon kalmıyor ama bnde insanım sonucta
Allah iyiliğinizi versinHem sevisme hem ilişki sevişmeden sonra zaten bu süre bıraksam sabah kadar yapacak
La cano istediği kadar değişsin adam sabahlara kadar yapmak istiyorYani sıkılma tadını çıkar pozisyon değiştirin falan uyum sağlamaya bak
Nasıl konuscam ki söylüyorum canm acıyor DİE oda benm elimde aolan bisey yok diyor olsa 5dkda bitirmeyi bnde istorum dio bilmem dogru bilmem yalanYapılacak bişey yok gibi kendisiyle konuşun en iyisi bu . Belki süreyi azaltır
Sabaha kadar kim öle kim kalaLa cano istediği kadar değişsin adam sabahlara kadar yapmak istiyor
Aynen burdayızAllah iyiliğinizi versinsabağaa kadar burdayız yani
Canın acıyorsa o ayrıda bilemedim şimdiNasıl konuscam ki söylüyorum canm acıyor DİE oda benm elimde aolan bisey yok diyor olsa 5dkda bitirmeyi bnde istorum dio bilmem dogru bilmem yalan
Nasıl konuscam ki söylüyorum canm acıyor DİE oda benm elimde aolan bisey yok diyor olsa 5dkda bitirmeyi bnde istorum dio bilmem dogru bilmem yalan
Zevk alıyorum ama Bi yere kadar bana birazda büyüklükte sıkıntı var canm axıkdıkca yapası geliyomusCanın acıyorsa o ayrıda bilemedim şimdi
Bilmiyorum bnde sizler daha iyisini blirisiinizSize nasıl yardımcı olabiliriz
40 dk normalmi canm GercektenCnm normal yani sıkıntı etme yani
Ney yapası geliyormuş aklımda yine deli sorularZevk alıyorum ama Bi yere kadar bana birazda büyüklükte sıkıntı var canm axıkdıkca yapası geliyomus
Kız gizoşum sen bir daha profil yapma çünküiyide kendisi kadar sizinde istekleriniz ve istemeniz önemli bence kendi de uzatıyor .. eşimden biliyorum Kendi uzatmak isteyince uzar bizde .