Esim gec geliyor ne yapmam lazım

İlk sayfadan itibaren okursanız anlayacaksınız. Ve ben bu mesajı onun için yazmadım

kızlar merhaba. ilk kez bu konuda bir soru sorcam. etrafima utaniyorum eşimle evleneli 10 gun oldu ve biz iliskiyi korkudan kasilmamdan yasayamadik ta ki dün geceye kadar. dun gece kafaya koydum yapcam artik dedim. emla krem aldim cunku cok kasiyodum kendimi. kayganlastiricida kullandik. ve onsevisme sonrasnda birlesme oldu eşim girdikten 5 6 saniye sonra benim afedersnz tuvalet hissi gibi bisi geldi ve biraktm fiskirdi baya bisi bi anda renksiz sivi. o an cok rahatladm esim devam etti girdi bidaha ve 1 2 dk devam ettk biraktk. sonrasnda pembemsi bikac damla kan geldi. zar yirtildi herhalde dedm. yattm kalktm simdi afedersnz wc gittim yine kan geliyor koyu renk bu sefer. peceteye geliyo camasarima damlamamis yani. bu kdr kanama olmasi normal mi? nette baktm hastalik vs diyorlar korktum iyice zulume dondu bu is bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…