- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
Olur mu dalga geçecekler çünkü cinsellik tam dalgalık bir konu deli oluyorum yaDalga geçmeyin. Zor bir durum benim partnerde öyleydi delirtti beni geçen gece
Ülkenin genel durumu, konu açmaya korkar olduk. Kendilerine ayıp diye öğretmişler.. geç boşalıyor diye konu açan kesin erkek gözlerinde. Garip geliyor onlara benim geçen tek gecelik ilişkim öyle oldu canım çıktı konu bile açamadım direk dalga.. hayal sanıyorlarOlur mu dalga geçecekler çünkü cinsellik tam dalgalık bir konu deli oluyorum ya
Hayret bir şeyler yA sanki cinselliği sadece erkekler yaşayabilir. Buradaki çoğu kadının yüzünden bubaşlıkta konu açmaya çekinir oldukÜlkenin genel durumu, konu açmaya korkar olduk. Kendilerine ayıp diye öğretmişler.. geç boşalıyor diye konu açan kesin erkek gözlerinde. Garip geliyor onlara benim geçen tek gecelik ilişkim öyle oldu canım çıktı konu bile açamadım direk dalga.. hayal sanıyorlar
Sen ne kadar igrec birisin ya herkes beni böyle dei ama Bn akf ettirdim tekrardan üyeliğimi sakyet eden gerzekalılar yüzünden sonuna kadar ispat herse laf atmayın isinize gelirse iyisiniz gelmezse kötü bu form sizler iicn degil ysrımlasma oldgu İcin kurulmuş bir kulup herkesin her dedigi olmaz kaygısı olanlar önce kendilerine baksınMune Nisa0676 erkek kullanıcı
Neden erkek sizce Bi açıklar mısınız:)Mune Nisa0676 erkek kullanıcı
Bu zamana kadar bir kere bile Mune'ye erkek kullanıcı diye etiketleme yapmadım. Saçma sapan sorular sorup durdunuz özelden. Burası kadınlara özel bir site olabilir. Ben de daha önce vajinismusla ilgili birkaç arkadaşla konuştum ama kadınlar arasında bile belli bir adap sınırı vardır. Abuk subuk ayrıntıya girmek iğrençlik olan. Üslubunuza dikkat edin sizi tek erkek zanneden ben değilimSen ne kadar igrec birisin ya herkes beni böyle dei ama Bn akf ettirdim tekrardan üyeliğimi sakyet eden gerzekalılar yüzünden sonuna kadar ispat herse laf atmayın isinize gelirse iyisiniz gelmezse kötü bu form sizler iicn degil ysrımlasma oldgu İcin kurulmuş bir kulup herkesin her dedigi olmaz kaygısı olanlar önce kendilerine baksın
Özelden mesaj attı kendisi. Önce gerçekten böyle bir şey hissetmedim. Ama konuşma üslubu ve soru şekilleri çok garip. Soru sormak için bir derdi için sormuyor ayrıntılı bir şekilde tarif ediyor filan rahatsız ediciNeden erkek sizce Bi açıklar mısınız:)
Üstelik önce Türkçeyi öğrenin. Daha kendinizi ifade bile edemiyorsunuz. Ne dediğiniz belli değil. Bu sitede pek çok kadın birbirine yardım ediyor. Ben neden kendimi ispat kaygısına düşmüyorum da sizin gibi bazıları düşüyorSen ne kadar igrec birisin ya herkes beni böyle dei ama Bn akf ettirdim tekrardan üyeliğimi sakyet eden gerzekalılar yüzünden sonuna kadar ispat herse laf atmayın isinize gelirse iyisiniz gelmezse kötü bu form sizler iicn degil ysrımlasma oldgu İcin kurulmuş bir kulup herkesin her dedigi olmaz kaygısı olanlar önce kendilerine baksın
Erkek olsaydı mune gerekeni yapardı. Belki de üslubu ve açıklama şekli değişiktir. Cevap vermez gözardı edersiniz olur biterÖzelden mesaj attı kendisi. Önce gerçekten böyle bir şey hissetmedim. Ama konuşma üslubu ve soru şekilleri çok garip. Soru sormak için bir derdi için sormuyor ayrıntılı bir şekilde tarif ediyor filan rahatsız edici
Gerekeni yaptım zatenErkek olsaydı mune gerekeni yapardı. Belki de üslubu ve açıklama şekli değişiktir. Cevap vermez gözardı edersiniz olur biter
4bin küsür mesajınız var bir konu açsanız fake olmadığınıza emin olur sizin üstünüze gitmeyiz. Bilmiyorum böyle bir şey mi yaşadınız ama. Konu sahibi bazı şeylere saçma detaylar verdi ve bizde fake izlenimi uyandırdı. Olmayan şey değil kaç erkek, kaç ekşi sözlük vakası yaşandı. Buradan nasıl kadınların cinsellik yaşamaya hakkı yok gibi bir şeyi çıkardınız bilmem.Hayret bir şeyler yA sanki cinselliği sadece erkekler yaşayabilir. Buradaki çoğu kadının yüzünden bubaşlıkta konu açmaya çekinir olduk
BebişimBence de fake, kibleyin gitsin..
Ne nasıl, burdan biz mi ögreteceğiz.
Olmazdı evet
İlk eve gec geliyor sandım Bdv konusu oldugunu dusundumLütfen yardımcı olun bana