- Konu Sahibi candostlar
-
şu facebook a ne kadar anlamlar yükler olduk ne kadar abartır olduk... Ne var ki bunda.... Bende oyun oynarken birinin profil resmi dikkatimi çekti baktım adam gay mış öyle yazıyordu profilinden ona baktım hatta arkadaşalrına felan da ayyyy ne iğrenç insanlar var ya deyip kapattım...... Buluttan nem kapmayın ya psikolojimizi bozuyor bu facebook bizim.. Rahat olun bence..
bılmıyorum ve napıcagımıde bılmıyorum eger boyle bır secımı varsa tabıkı onun bunu yasamasına ızın verır ceekılırım hayatından ama etrafında calıstıgı yerde cok guzell kızlar var ruslar moldovlarla fılan calısıyo degısık bısey yasamak ıstese gıder onlarla yasar dıyorum bu gune kadar hıc yanlıs bı durum olmadı ıs yerı guvenlık camerasından ızlıyebılıyorum onuevet üzülme lütfen belki düşündüğün gibi değildir.belki meraktan yaptı ne bileyim bilemedimki
Ve bırde aramaya yazmadan kayıt altına alınmıyo yanı oyle rastgele bakılmamıs ozellıkle aranmıs onunda ayarlarına baktım
Kendisinin gay olduğunu düşünmüyorum. Meraktan bakmış olabilir. Gay olsaydı sizinle evlenmezdi üstüne üstlük birde çocuk var. Bence böyle düşünmeyin. Açık açık konuşun eşinizle.
inşallah gülücegım bır durumdur ıkı gundur durmadan aglıyorum napıcagımı bılemedenmerak merak merak..tamamen meraktan diye düşünüyorum.hiç canını sıkma arkadaşım. Normal olmayan şeyler insanın herzaman dikkatini çekmiştir. çok şükür ilişkinizde herhangi bir sıkıntı yokmuş.tamamen merağa bağlıyorum. Eşinle konuşmak en iyi çözüm diye dusunuyorum.en azından aklını kurcalamaya devam etmez bu konu ilerleyen zamanlarda.konustuktan sonra belkide kendi kendine gülersin bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?