- 6 Mayıs 2011
- 2.774
- 39
- 358
- Konu Sahibi candostlar
evli çocuğu olan o kadar gay varki aklınız şaşar..
Bu smiley neden? Güzel bir şey mi ki bu?Yani eşlerini ve çocuklarını gizli hayatlarına paravan olarak kullanmaları?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bılmıyorum ve napıcagımıde bılmıyorum eger boyle bır secımı varsa tabıkı onun bunu yasamasına ızın verır ceekılırım hayatından ama etrafında calıstıgı yerde cok guzell kızlar var ruslar moldovlarla fılan calısıyo degısık bısey yasamak ıstese gıder onlarla yasar dıyorum bu gune kadar hıc yanlıs bı durum olmadı ıs yerı guvenlık camerasından ızlıyebılıyorum onu
gay lere iğrenç diyenlere kendi hayat tarzlarına dönüp bir bakmalarnı öneririm..konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir :131: gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarla no panic
kendisi arattiysa eger gecmis olsun pasif gay olabilir
gay lere iğrenç diyenlere kendi hayat tarzlarına dönüp bir bakmalarnı öneririm..konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir :131: gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarla no panic
bence esınızın karsısında onun facesine girin sonra arastırın filn bune ya filn diyin oda rastgle bakmıstım fıln dermi yada bozulurmu bı bakın bence
Ne tuhafsınız:26:
bence esınızın karsısında onun facesine girin sonra arastırın filn bune ya filn diyin oda rastgle bakmıstım fıln dermi yada bozulurmu bı bakın bence
konuyu ozellıkle cınsellık bolumune yazmadım bu tur ınsanlarla karsılasmamak ıcın cunku gercekten kotu durumdayım.bellkı arkadas gay veya ona banzer bısey ama karsısındakının bır ınsan ve kadın oldugunu unuttu ınsallah hatırlarda benı ucuruma suruklemekten vazgecer.nasıl bi üslup bu ya.
Hadi sizin dedikleriniz gibi olsun anlattıklarınız çok mu normal yani konu sahibi panik falan yapmasın
Bence de meraktan bakmıştır,aktif-pasif nedir falan.. Emin olmak istiyorsanız bilgisayar geçmişine bakın,girdiği sitelere bakın..bir süre izleyin.. Ama bence de kuruntu yapıyorsunuz
aklıma kedim geldi :) benim kedim gaydi aktif
aklıma kedim geldi :) benim kedim gaydi aktif