- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.339
Sizin bilmediginiz bir ogreti,grup yada tarikat tarafindan etkilenmis olabilir mi?.En son bu kaldi aklima gelen.Yani sonradan kazanlian edim fiziksel bir durumdan kaynakli degilse,fikir bazinda bir degisiklik soz konusu.Ve bu Dusunsel bir evrim.Cinsellik konuşmaktan kaçınıyor. evlenmeden önce böyle değildi. Şu an cinsellik konuşamıyorum kesinlikle ahlakdışı görüyor izin vermiyor kaçıyor.
aynen uyuma numarası yapıyor arada:) tabi klasik yorgunluk bahanesi olmazsa olmaz.Yok canım yanlış düşünüyorsun. Her canlı için olmazsa olmaz, elzem bir ihtiyaçtır. Dönemsel isteksizlikler olabilir lâkin bu rutin bi hâl aldıysa, kişinin kendini sorgulaması lazım.
Uyuma numarası haaben eşime kendimi sunduğum zamanlarda, başı kıçı dişi mutlaka bi yeri ağrırdı. Uyuz bak hatırlayıp sinirlendim yine küpek
Oldu çok şükür! Manipulasyonlarim sonucu doğumdan sonra buna bi istek geldi. Hayretim şaştı. Işten gelir gelmez çeke çeke odaya kaçırıyordu beni. Çocuk ortada duruyo. Biraz fanfinileşip çocuğumun yanına kaçıyordum yarıda bırakıyordumela345 canım inşallah sende doğumdan sonra böyle olursun ❤
darısı bizim gibilerin başına teşekkür ederim :) gerçekten bu şekilde çok yorucu ve can sıkıcı.Oldu çok şükür! Manipulasyonlarim sonucu doğumdan sonra buna bi istek geldi. Hayretim şaştı. Işten gelir gelmez çeke çeke odaya kaçırıyordu beni. Çocuk ortada duruyo. Biraz fanfinileşip çocuğumun yanına kaçıyordum yarıda bırakıyordumela345 canım inşallah sende doğumdan sonra böyle olursun ❤
benim de aklımın hep bir köşesinde bu var. Tam da benim söylemek istediğimi ifade etmişsiniz aynen öyle uyanış gibi görüyor. ben müdahale etmek istemedim yetişkin birey sonuçta inancına karışamam kimsenin. Sadece dini şeyler okuyor dini şeylerle ilgileniyor. Tamam namaz kıl ama eşini evini ihmal etme dediğimde ben kötü oluyorum. kimden neyden besleniyorsa zehirlenmiş sanki. bir kaç defa bir kaç talebim oldu günah diye geçiştirdi. ben de olmadığını söyledim sonra googledan fetva veren siteler hocalar var baktım neye dayanarak söylemişlerse günah haram gibi terimler geçiyor.Sizin bilmediginiz bir ogreti,grup yada tarikat tarafindan etkilenmis olabilir mi?.En son bu kaldi aklima gelen.Yani sonradan kazanlian edim fiziksel bir durumdan kaynakli degilse,fikir bazinda bir degisiklik soz konusu.Ve bu Dusunsel bir evrim.
Esiniz bunu tek basina edinmis olamaz.İs seyahatlerinde tanistigi kisilerden etkilenmis olamaz mi?Hissedari yabanci bir sirketse bu durum daha olasi.Bana kalirsa Esiniz bu durumu sanki bir uyanis gibi goruyor,cunku eskiden istekliydi diyorsunuz.
Birde yayin ve makale aliskanligi varmidir.Abonesi oldugu dergiler veya okumus oldugu kitaplara caktirmadan bir goz atin derim.
dinde bildiğim kadarıyla birkaç şey dışında her şey helal. Benim cinsel ilişkiye bakış açım hadi hemen iki dkda birliktelik olsun bitsin değil. karşılıklı iki tarafında dokunma vb istekleri olur ve bunların da olması gerek. Yani benim eşim cinselliğin sadece üreme için yapılmasını gerektiğini söylüyor mesela. sizce böyle bir şey olabilir mi?Size yardımcı olmak babında soruyorum Normal cinsel ilişki den baskabirseymi istiyorsunuz ki Videolarda haram gibi terim geçiyor Hangi hoca Allah'ın helal kıldığı birşeye haram diyebilir ki
Katoliklerde böyle bir anlayış vardı diye biliyorum, islamda yokdinde bildiğim kadarıyla birkaç şey dışında her şey helal. Benim cinsel ilişkiye bakış açım hadi hemen iki dkda birliktelik olsun bitsin değil. karşılıklı iki tarafında dokunma vb istekleri olur ve bunların da olması gerek. Yani benim eşim cinselliğin sadece üreme için yapılmasını gerektiğini söylüyor mesela. sizce böyle bir şey olabilir mi?
dinde bildiğim kadarıyla birkaç şey dışında her şey helal. Benim cinsel ilişkiye bakış açım hadi hemen iki dkda birliktelik olsun bitsin değil. karşılıklı iki tarafında dokunma vb istekleri olur ve bunların da olması gerek. Yani benim eşim cinselliğin sadece üreme için yapılmasını gerektiğini söylüyor mesela. sizce böyle bir şey olabilir mi? hem üreme hemde eşlerin karşılıklı hem dünya hem Ahiretini kurtarma vesilesi olarak bakılması gerekir Bir tarafların hem gözü hem gönlü doymaz ize Allah muhafaza insanın gözü dışarıda olabilir Zaten evlilikte esimizin gözü dışarıda kalmaması için helal dairesin ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır Hangi taraf bunu yapmazsa vebaldedir Rabbbim yardımcınız olsun zor bir durum
hem üreme hemde eşlerin karşılıklı hem dünya hem Ahiretini kurtarma vesilesi olarak bakılması gerekir Bir tarafların hem gözü hem gönlü doymaz ize Allah muhafaza insanın gözü dışarıda olabilir Zaten evlilikte esimizin gözü dışarıda kalmaması için helal dairesin ne yapılması gerekiyorsa yapılmalıdır Hangi taraf bunu yapmazsa vebaldedir Rabbbim yardımcınız olsun zor bir durumdinde bildiğim kadarıyla birkaç şey dışında her şey helal. Benim cinsel ilişkiye bakış açım hadi hemen iki dkda birliktelik olsun bitsin değil. karşılıklı iki tarafında dokunma vb istekleri olur ve bunların da olması gerek. Yani benim eşim cinselliğin sadece üreme için yapılmasını gerektiğini söylüyor mesela. sizce böyle bir şey olabilir mi?
Psikolojik sorunları olabilirMerhabalar sevgili kk kadınları. Bu tür konuları uzun zamandır siteden takip ediyordum acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum diye. Okudukça birçok kadının bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm. çok uzatmadan kendi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. 1 yıldır evliyim 3,5 aylık gebeyim. Evlenmeden önce eşimle flört ederek cinsellik yaşayarak evlendik. her şey çok normaldi. Evlendiğimiz ilk zamanlarda çok normaldi çok istekliydi. İşi gereği ara ara birkaç hafta şehir dışına çıkması gerekiyor ve uzak kalıyoruz. Hiç özlediğini beni arzuladığını söylemez cinsellik konularına bile girmez. Bir kaç defa ben konuyu açtım. bir defasında evlilikte cinselliğin şart olmadığını cinsellik olmadan da evlilik olabileceğini, bir defasında da cinselliğin aklına gelmediğini aramadığını söyledi. ben de erkekler fiziksel biyolojik olarak ihtiyaç duyar bu ihtiyacın hiç olmuyorsa hormonlarla alakalı olabilir bir uzmana görünebilirsin dedim. benim için cinselliğin önemli olduğunu söyledim. düşünün ben yaklaşmasam hiç talebi olmuyor. Aldatmadığından eminim bu arada. gerçekten hiçbir şekilde öyle bir isteği yok.