Aldatmadigindan eminseniz o zaman seninde söylediğin gibi hormonlarla alakali birşey olabilir yada psikolojik olarak çünkü sen ben gitmesem gelmez diyorsun eğer kabul ederse bir doktora gidebilir iyi olurMerhabalar sevgili kk kadınları. Bu tür konuları uzun zamandır siteden takip ediyordum acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum diye. Okudukça birçok kadının bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm. çok uzatmadan kendi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. 1 yıldır evliyim 3,5 aylık gebeyim. Evlenmeden önce eşimle flört ederek cinsellik yaşayarak evlendik. her şey çok normaldi. Evlendiğimiz ilk zamanlarda çok normaldi çok istekliydi. İşi gereği ara ara birkaç hafta şehir dışına çıkması gerekiyor ve uzak kalıyoruz. Hiç özlediğini beni arzuladığını söylemez cinsellik konularına bile girmez. Bir kaç defa ben konuyu açtım. bir defasında evlilikte cinselliğin şart olmadığını cinsellik olmadan da evlilik olabileceğini, bir defasında da cinselliğin aklına gelmediğini aramadığını söyledi. ben de erkekler fiziksel biyolojik olarak ihtiyaç duyar bu ihtiyacın hiç olmuyorsa hormonlarla alakalı olabilir bir uzmana görünebilirsin dedim. benim için cinselliğin önemli olduğunu söyledim. düşünün ben yaklaşmasam hiç talebi olmuyor. Aldatmadığından eminim bu arada. gerçekten hiçbir şekilde öyle bir isteği yok.
doktora gitmeyi de kesinlikle reddediyor bende bir sorun yok. ihtiyaç duymuyorum sadece diyor.Aldatmadigindan eminseniz o zaman seninde söylediğin gibi hormonlarla alakali birşey olabilir yada psikolojik olarak çünkü sen ben gitmesem gelmez diyorsun eğer kabul ederse bir doktora gidebilir iyi olur
Eğer gerçekten bir sorun yoksa pskolojik de olabilir ama bir yerde bir kopukluk bir sıkıntı var yanidoktora gitmeyi de kesinlikle reddediyor bende bir sorun yok. ihtiyaç duymuyorum sadece diyor.
Bir uzmana görünün bence. Normal değil bunlar. Burada yazıyor arkadaşlar eşimin farklı tercihleri varmış bastırmak için evlenmiş felan diye. Bana normal görünmedi. Kendinizi tuketmeyin ama kendini acabilmesine yardımcı olunMerhabalar sevgili kk kadınları. Bu tür konuları uzun zamandır siteden takip ediyordum acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum diye. Okudukça birçok kadının bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm. çok uzatmadan kendi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. 1 yıldır evliyim 3,5 aylık gebeyim. Evlenmeden önce eşimle flört ederek cinsellik yaşayarak evlendik. her şey çok normaldi. Evlendiğimiz ilk zamanlarda çok normaldi çok istekliydi. İşi gereği ara ara birkaç hafta şehir dışına çıkması gerekiyor ve uzak kalıyoruz. Hiç özlediğini beni arzuladığını söylemez cinsellik konularına bile girmez. Bir kaç defa ben konuyu açtım. bir defasında evlilikte cinselliğin şart olmadığını cinsellik olmadan da evlilik olabileceğini, bir defasında da cinselliğin aklına gelmediğini aramadığını söyledi. ben de erkekler fiziksel biyolojik olarak ihtiyaç duyar bu ihtiyacın hiç olmuyorsa hormonlarla alakalı olabilir bir uzmana görünebilirsin dedim. benim için cinselliğin önemli olduğunu söyledim. düşünün ben yaklaşmasam hiç talebi olmuyor. Aldatmadığından eminim bu arada. gerçekten hiçbir şekilde öyle bir isteği yok.
Bir uzmana görünün bence. Normal değil bunlar. Burada yazıyor arkadaşlar eşimin farklı tercihleri varmış bastırmak için evlenmiş felan diye. Bana normal görünmedi. Kendinizi tuketmeyin ama kendini acabilmesine yardımcı olun
Belki bir hormonu baskiliyor da olabilir. Bence bir üroloji doktoruna gidilse belki hormon verilir. Ne bileyim şaşırdım hiç normal değil brncebenımde aklıma bu geldi okurken ,
ilk başlarda istekli görünüp sonra evlılıkte cinselliğe ihtiyaç yok diyorsa sorun büyüktür
burda öyle şeyler okudum ki paravan evlilikler , başka cinsel eğilimler. aklıma her şey geliyor. nasıl yapacağım bilmiyorumBir uzmana görünün bence. Normal değil bunlar. Burada yazıyor arkadaşlar eşimin farklı tercihleri varmış bastırmak için evlenmiş felan diye. Bana normal görünmedi. Kendinizi tuketmeyin ama kendini acabilmesine yardımcı olun
Az önce başka bir konu okuyordum iki yıldır birlikte hiç olunmamis adam sürekli bahaneler felan. Yani biz eşimle maksimum dört gün ayrı kalsak bir sorun mu var diye düşünüyorum. Memlekete gitmek bayram vs haric. Bu arada benim eşim de evlenmeden derdi ki birlikte uyumak benim için zor üstümü yanında değiştiremem. Birlikte olmayı düşünemem vs. Çok utangacti ama. Evlenince asiyor insan bu duyguları. İnanın hiç normal gelmedi bana. Belki annesi ile görüşüp bir ortak ilerleyiş içinde olabilirsiniz.burda öyle şeyler okudum ki paravan evlilikler , başka cinsel eğilimler. aklıma her şey geliyor. nasıl yapacağım bilmiyorum
takviye gıdalar aldım, üç beş gün kullandı bıraktı. hamilelik olsa derdi sorduğumda bu şekilde ifade etmezmiydi? cinsellik benim hayatımda gerekli değil ihtiyaç duymuyorum nadiren olsa yeter diyor. Ben fazla istekliymişim. Bence bende hiç bir sıkıntı yok. evliliğin ikinci-üçüncü ayında başladı bu sorunlar. Cinsellik konuşmaktan kaçınıyor. evlenmeden önce böyle değildi. Şu an cinsellik konuşamıyorum kesinlikle ahlakdışı görüyor izin vermiyor kaçıyor.Baştan her şey iyiydi diyorsunuz, bu durumda değişen bir şey olmalı. Afrodizyak etkili gıdalar tüketmesini sağlayın bir süre bu da işe yaramazsa, başka sebepler araştırmanız gerekecektir. Hamileliğinizden etkileniyor bebeğe zarar vermek istemiyor olabilir, hamilelikle başladıysa tabi sorununuz. Aldatmayı baştan elemişsiniz aklınıza da getirmeyin tabi ama son ihtinal olarak bu da kalsın aklınızda
erkekliğine mi dokunuyor artık kesinlikle kabul etmedi doktora gitmeyiBelki bir hormonu baskiliyor da olabilir. Bence bir üroloji doktoruna gidilse belki hormon verilir. Ne bileyim şaşırdım hiç normal değil brnce
eminim başka biri olmadığından. eskiden de aynı işi yapıyordu. peşimde dolanırdı evlenmeden önce. aslında evlendikten sonra dine yönelim gibi bir şey oldu hayatında. sanki günah gibi görüyor da farklı bir şey anlayamadım. bu yazdığımı da lütfen yanlış anlamayın. dini yanlış algılayanlarda zamanla çok ciddi tabular oluyor.Eger baska biri olmadigindan eminseiz..İs temposuyla alakali olabilir.Fazla stresli bir isin birikimi bir sure sonra isteksizligie neden olmus olabilir.Yada hormonsal bir azalma soz konusudur.Kabul etmesini saglayabilirseniz bir Dr'ye gorunun derim.
Annesi ondan beter. Cinsellikten nefret eden bir kadın. böyle bir şeyi konuşsam ben azgın olurum ne var ki der bana. Cinselliği fiziksel teması bağ kurmak için gerekli görmüyor ki zaten bağ kurmaktan da kaçınıyor.Az önce başka bir konu okuyordum iki yıldır birlikte hiç olunmamis adam sürekli bahaneler felan. Yani biz eşimle maksimum dört gün ayrı kalsak bir sorun mu var diye düşünüyorum. Memlekete gitmek bayram vs haric. Bu arada benim eşim de evlenmeden derdi ki birlikte uyumak benim için zor üstümü yanında değiştiremem. Birlikte olmayı düşünemem vs. Çok utangacti ama. Evlenince asiyor insan bu duyguları. İnanın hiç normal gelmedi bana. Belki annesi ile görüşüp bir ortak ilerleyiş içinde olabilirsiniz.
sekse düşkün olmasa bile neden bu kadar kaçıyor? Ya da ben mi fazla anlam yüklüyorum cinselliğeHer erkek sekse düşkün olmuyor bunu kesinlikle bir seçenek olarak tutun elinizde..
Doktoru red ediyorsa enerji veren gıdaları kahve çay yanına iliştirin.
Canım kendininsindirme normal olan sensin. Normal olan sensin. Kendinde arama biseyelr.sekse düşkün olmasa bile neden bu kadar kaçıyor? Ya da ben mi fazla anlam yüklüyorum cinselliğe
Kuzenim in eşide aynı cümleyi ona kurmuştu " evlendik diye her zaman şey yapmaya mecbur değiliz ya "demişti. Şahsen şok olmuştum bi erkeğin öyle bir cümle kurmasına ama sizde gördüm ki olabiliyormuş dediğiniz gibi belki hormonlarla alâkalı bir durumdur gidip görünse iyi olur sizin için ama kırıcı bir şekilde değilde daha ılımlı yaklaşarak doktora ikna edinMerhabalar sevgili kk kadınları. Bu tür konuları uzun zamandır siteden takip ediyordum acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum diye. Okudukça birçok kadının bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm. çok uzatmadan kendi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. 1 yıldır evliyim 3,5 aylık gebeyim. Evlenmeden önce eşimle flört ederek cinsellik yaşayarak evlendik. her şey çok normaldi. Evlendiğimiz ilk zamanlarda çok normaldi çok istekliydi. İşi gereği ara ara birkaç hafta şehir dışına çıkması gerekiyor ve uzak kalıyoruz. Hiç özlediğini beni arzuladığını söylemez cinsellik konularına bile girmez. Bir kaç defa ben konuyu açtım. bir defasında evlilikte cinselliğin şart olmadığını cinsellik olmadan da evlilik olabileceğini, bir defasında da cinselliğin aklına gelmediğini aramadığını söyledi. ben de erkekler fiziksel biyolojik olarak ihtiyaç duyar bu ihtiyacın hiç olmuyorsa hormonlarla alakalı olabilir bir uzmana görünebilirsin dedim. benim için cinselliğin önemli olduğunu söyledim. düşünün ben yaklaşmasam hiç talebi olmuyor. Aldatmadığından eminim bu arada. gerçekten hiçbir şekilde öyle bir isteği yok.