aynı cümleyi bende duydum maalesef. Hormonal sıkıntıları olduğunu ben de düşünüyorum. Ama kesinlikle kabul etmiyoe. kuzeniniz çözüm bulabildi mi?Kuzenim in eşide aynı cümleyi ona kurmuştu " evlendik diye her zaman şey yapmaya mecbur değiliz ya "demişti. Şahsen şok olmuştum bi erkeğin öyle bir cümle kurmasına ama sizde gördüm ki olabiliyormuş dediğiniz gibi belki hormonlarla alâkalı bir durumdur gidip görünse iyi olur sizin için ama kırıcı bir şekilde değilde daha ılımlı yaklaşarak doktora ikna edin
Hayır derdi hamilelik olsa hamileyken oluşurdu bu durum. evlendikten 3 ay kadar sonra başladı. başta ben iş seyahatlerine bağladım ama onunla ilgili olduğunu da düşünmüyorum. Hatta diyor ki artık bebek olduktan sonra cinsellik aklına gelmez bu kadar yorulursun.Eş hamile iken bazı erkekler uzaklasabiliyor bizde de durum boyleydi ...sanırım bebeğe bişey olacağını falan düşünüyorlar
En son gebe kaldı oda sizin gibi hatta bi an acaba konuyu kuzenim açtı diye düşündüm de :) hiç bilmiyorum sormadm bir daha o anlatmadıkça sormak istemedim oda bir daha anlatmadı.. ama siz dediğim gibi ılımlı yaklaşarak doktora ikna edin testler faln tutsn inşallah bir çözüm ü olur canımaynı cümleyi bende duydum maalesef. Hormonal sıkıntıları olduğunu ben de düşünüyorum. Ama kesinlikle kabul etmiyoe. kuzeniniz çözüm bulabildi mi?
Haklısınız sorulmaz ki öyle bir şey ben de bir an aynı şeyi yaşayan birini duyunca sordum işte:) Bence bir sorun çıkacağını düşündüğünden yanaşmıyor kesinlikle doktora gelmeye. bir ara psikologa cinsel terapiye tamam demişti sonra hayır bir sorun yok bende gidersen sen git dedi.En son gebe kaldı oda sizin gibi hatta bi an acaba konuyu kuzenim açtı diye düşündüm de :) hiç bilmiyorum sormadm bir daha o anlatmadıkça sormak istemedim oda bir daha anlatmadı.. ama siz dediğim gibi ılımlı yaklaşarak doktora ikna edin testler faln tutsn inşallah bir çözüm ü olur canım
Ereksiyon ya da erken boşalma problemi olanlar soğuyor genellikle cinsellikten, takviyeleri siz verin ona, bağışıklık güçlendirici ayağına, yaşadığımız süreç buna çok uygun. Bak hamileyim hasta olursan bu bebeği de beni de riske atar deyin.takviye gıdalar aldım, üç beş gün kullandı bıraktı. hamilelik olsa derdi sorduğumda bu şekilde ifade etmezmiydi? cinsellik benim hayatımda gerekli değil ihtiyaç duymuyorum nadiren olsa yeter diyor. Ben fazla istekliymişim. Bence bende hiç bir sıkıntı yok. evliliğin ikinci-üçüncü ayında başladı bu sorunlar. Cinsellik konuşmaktan kaçınıyor. evlenmeden önce böyle değildi. Şu an cinsellik konuşamıyorum kesinlikle ahlakdışı görüyor izin vermiyor kaçıyor.
Dinle ilgisi olamaz, hadislerde bile var eşlerin birbirini bu konuda mutlu etme zorunluluğu, gerekirse buradan girin. Günahıma giriyorsun, eş olarak hakkım olanı kısıtlıyorsun, kadın kadar erkeğe de lanet sebebi bu deyin.eminim başka biri olmadığından. eskiden de aynı işi yapıyordu. peşimde dolanırdı evlenmeden önce. aslında evlendikten sonra dine yönelim gibi bir şey oldu hayatında. sanki günah gibi görüyor da farklı bir şey anlayamadım. bu yazdığımı da lütfen yanlış anlamayın. dini yanlış algılayanlarda zamanla çok ciddi tabular oluyor.
erken boşalma sorunu bazen oluyor ama çok sık değil. takviyeleri inanın 3 yaşındaki çocuğa nasıl verirsiniz öyle yaptım ama o kadar yoruyor ki beni vazgeçtim. Çocuğu eşim çok istiyordu ikimizin de yaşı var biraz zaten hemen olmaz düşüncesiyle yaptım aslında. Evet gerçek dinle ilgisi olamaz ama dediğim gibi evlendikten sonra farklı insanlarla takılmaya başladı ve bir ara hayattan kopar gibi oldu müdahale etmek istemedim geçici bir durumdur diye. dediğiniz gibi hadislerden de söyledim ama öyle bir şey ki farklı bir kafa din konusunda. nereden besleniyorsa onun dışındaki her şeyi reddediyor.Ereksiyon ya da erken boşalma problemi olanlar soğuyor genellikle cinsellikten, takviyeleri siz verin ona, bağışıklık güçlendirici ayağına, yaşadığımız süreç buna çok uygun. Bak hamileyim hasta olursan bu bebeği de beni de riske atar deyin.
Evliliğin 3.Ayında başladıysa ve mutsuzsanız keşke bebek yapmasaydınız. Kendinizi daha da zora sokmuşsunuz
Dinle ilgisi olamaz, hadislerde bile var eşlerin birbirini bu konuda mutlu etme zorunluluğu, gerekirse buradan girin. Günahıma giriyorsun, eş olarak hakkım olanı kısıtlıyorsun, kadın kadar erkeğe de lanet sebebi bu deyin.
Erkekler neden bilmiyorm ama kolay kolay bu konular için doktora gitmeyi kabul etmez biliyorum bende eşimi sperm testi için zar zor ikna etmiştim doktora gideceğimiz günün akşamı gram uyumamıştı. Erkekler fazla gurur mu yapıyor nedir bilmem yada fazla korkuyorlar bu işlerdenHaklısınız sorulmaz ki öyle bir şey ben de bir an aynı şeyi yaşayan birini duyunca sordum işte:) Bence bir sorun çıkacağını düşündüğünden yanaşmıyor kesinlikle doktora gelmeye. bir ara psikologa cinsel terapiye tamam demişti sonra hayır bir sorun yok bende gidersen sen git dedi.
Aslında ben bir kadın olarak arzulanmak istiyorum yoksa ite kaka yine arada oluyorEreksiyon ya da erken boşalma problemi olanlar soğuyor genellikle cinsellikten, takviyeleri siz verin ona, bağışıklık güçlendirici ayağına, yaşadığımız süreç buna çok uygun. Bak hamileyim hasta olursan bu bebeği de beni de riske atar deyin.
Evliliğin 3.Ayında başladıysa ve mutsuzsanız keşke bebek yapmasaydınız. Kendinizi daha da zora sokmuşsunuz
Dinle ilgisi olamaz, hadislerde bile var eşlerin birbirini bu konuda mutlu etme zorunluluğu, gerekirse buradan girin. Günahıma giriyorsun, eş olarak hakkım olanı kısıtlıyorsun, kadın kadar erkeğe de lanet sebebi bu deyin.
Korkma değil ama bu tür şeyleri eksiklik olarak görüyorlar muhtemelen. Öyle olduğunu mu düşünüyorlarErkekler neden bilmiyorm ama kolay kolay bu konular için doktora gitmeyi kabul etmez biliyorum bende eşimi sperm testi için zar zor ikna etmiştim doktora gideceğimiz günün akşamı gram uyumamıştı. Erkekler fazla gurur mu yapıyor nedir bilmem yada fazla korkuyorlar bu işlerden
Teşekkür ederim cevabınız için. ama ben şunu düşünüyorum kadınlarda biyolojik olarak yapısal olarak öyle bir durum yaşanmasa da olur. ama erkeklerde bu durum fizyolojik bir nevi ihtiyaç değil mi? çoğu zaman reddedilmiyorum ama uyuma numarası yaptığı oluyordu:)Normal diyemem, tedaviye muhtaç bi durum lakin her erkek 'de sex tutkunu değil bunun şunun için söylüyorum. Bazen yazılıyo burda'da (AAA bi erkek sexsiz duramaz diye) Biz bazı kadınlarda 'da olduğu gibi erkeklerde de isteksizlik olabilir. Sen reddedilmiyosan ve teklifin geri çevrilmiyosa kendini şanslı say. Tabi kadın olarak arzulanmak, heyecan duymak istiyoruz ama olmayınca olmuyo.
hangi takviyeleri kullanıyorsunuz bana da taktik verin :) şöyle yemeklere kahveye karıştırılabilecek bişeyler olsunZemheriPoyraz zemocan senin ginsengleri çaktırmadan nasıl ittirebilirim kocama. Şu aralar hiç canım, kocamı çekmiyo, bebek yorgunluk. Onunda pek sesi çıkmıyo. Diyorum ki bu vitaminlerden vereyimde kudursun dursun Ahdım var çünkü. Zamanın da çok çektirdi bana
Bağışıklık güçlendiriyormuş de ver gitsin. Benimki böyle deyince ses çıkarmadan ne verirsem yer.ZemheriPoyraz zemocan senin ginsengleri çaktırmadan nasıl ittirebilirim kocama. Şu aralar hiç canım, kocamı çekmiyo, bebek yorgunluk. Onunda pek sesi çıkmıyo. Diyorum ki bu vitaminlerden vereyimde kudursun dursun Ahdım var çünkü. Zamanın da çok çektirdi bana
Ben daha çok kadınlar için olanlara hakimim ama gingseng ve incir çekirdeği yağı iki cins için de afrodizyak. Kendiniz araştırıp en kolay kullanabileceğinizi seçin.hangi takviyeleri kullanıyorsunuz bana da taktik verin :) şöyle yemeklere kahveye karıştırılabilecek bişeyler olsun
Yok canım yanlış düşünüyorsun. Her canlı için olmazsa olmaz, elzem bir ihtiyaçtır. Dönemsel isteksizlikler olabilir lâkin bu rutin bi hâl aldıysa, kişinin kendini sorgulaması lazım.Teşekkür ederim cevabınız için. ama ben şunu düşünüyorum kadınlarda biyolojik olarak yapısal olarak öyle bir durum yaşanmasa da olur. ama erkeklerde bu durum fizyolojik bir nevi ihtiyaç değil mi? çoğu zaman reddedilmiyorum ama uyuma numarası yaptığı oluyordu:)
Sizde düzelme oldu muYok canım yanlış düşünüyorsun. Her canlı için olmazsa olmaz, elzem bir ihtiyaçtır. Dönemsel isteksizlikler olabilir lâkin bu rutin bi hâl aldıysa, kişinin kendini sorgulaması lazım.
Uyuma numarası haaben eşime kendimi sunduğum zamanlarda, başı kıçı dişi mutlaka bi yeri ağrırdı. Uyuz bak hatırlayıp sinirlendim yine küpek
Ay yok benim ki uysal değil. Hiç kabul etmez. Sabah çayına damlatayim en iyisi. Yada zeytineBağışıklık güçlendiriyormuş de ver gitsin. Benimki böyle deyince ses çıkarmadan ne verirsem yer.
Oldu çok şükür! Manipulasyonlarim sonucu doğumdan sonra buna bi istek geldi. Hayretim şaştı. Işten gelir gelmez çeke çeke odaya kaçırıyordu beni. Çocuk ortada duruyo. Biraz fanfinileşip çocuğumun yanına kaçıyordum yarıda bırakıyordumSizde düzelme oldu mu
Bir çay kaşığını bir öğünde alabileceği şekilde ayarlamaya çalış neye damlatacaksan. Ama fazlası zarar omu da unutma. Düzelmenize sevindimAy yok benim ki uysal değil. Hiç kabul etmez. Sabah çayına damlatayim en iyisi. Yada zeytine