Eşim evi ve beni terk etti..

ne insanlar varmış..!!!pehh..
eski deneyimlerini evli oldugu halde halen ballandıra ballandıra anlatılmasına sessiz kalıyor..
hatta bir nevi hosuna gidiyor..
agza alınmayacak hakaretleri size söylüyor..
üstüne haklıymıs gibi evi mi terkediyor..
yazık cok yazık.. ne hale gelmiş sevgiler, ilişkiler..
bence gitmeyeceğinizi bildiği için rahat davranıyor adam..
kaybetme korkusu yok ki..
allah yardımcın olsun..
cok cok zor bir durumdasın umarım bir cıkar yol bulursun..
cidden üzüldüm durumuna..
ama ne olur gururlu ol bundan sonraki ona olan davranıslarında..

bune dandik bir evlilik ya aile kutsaldır siz bunun bilincine hiç varamamışsınız yazık.siz daha cok aglarsınız allah hepinize akıl fikir versin[/B]

arkadaşlar sonuç ne oldu şimdi *??* kız evi mi terketti barıştılar mı o kadar rezillikten sonra acaba :bbo:

ben sana söliym canım barıştılar mutlaka kadınlar bir öfke ile konu açıyo barışıncada yok oluyolar bari barıştık yazın dimi şuraya

aaaaa yazım çıkmadı neyse demiştim ki ;
bende çok merak ettim konu sahibi gelsin artık da bizi aydınlatsın...

cidden ne oldu acep aman kesin kadın kocasının yaptıklarını affeti durum en başından beri öleydi zatenn

Yazık kültür farklılığı ama söyleyebilirim ki insanlar değişime açık yaratıklar değil. Çok çok büyük bişey olmalı ki değişsin ama ihtimali çok düşük. Eşini ya böyle kabul edeceksin idare edeceksin yada boşanacaksın. Tabi ikisininde sonunu tahmini hayal et kararını ver. Böyle tartışmalar hangi sıklıkta oluyor bilmiyorum ama bir yerden sonra kişilerin birbirine olan saygısını kaybettirdi için evlilik soğuk et yemeğine dönüyor. Ne yutabilirsin ne tükürebilir. O yüzden sıcak tutmak lazım. Bu da ancak sabrına güveniyorsan eğer sessiz kalıp anlamasını bekleyerek ya da sabrın yoksa daha fazla acıtmasına izin vermeyerek yaparsın

6 yıl önce ki konuyu çok aramış olmalısınız.

Nasıl bunları kendine yedirebiliyorsun..
Psikolojik şiddet görüyorsun vursa ne olur..
Yaşın genç bu adamdan çocuk yapmadan ayrıl.. Çalış hayatına bak..bu adamida baba yapma sakın..
Eşinin cinsel anlamda sorunları olduğunu düşündüm ben..

Bu ne bicim seviyesiz bir aile seviyesiz bir iliski seviyesiz konusmalar yarisina kadar okudum gerisini inanin okuyamadim.
Anladigim kadariyla sizde kendinize pek yakistiramiyorsunuz bu yasadiklarinizi ki normal bir kadin su anlattiklarinizin birine katlanmaz. O ne bicim bir konusma `deldirmek `` falan, terbiye ve ahlak sinirlari cidden coktan asilmis aranizda. O ne bicim anne babaymis hem oglunun cinsel hayatinin tum detaylarina kadar biliyor hemde gelininin oglunun kocasinin bulundugu bir aile ortaminda bu sekilde seyler konusarak bunu normal karsiliyor. Siz ne bicim bir ailenin icindesiniz ne bicim dejenere bir ortam o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…