Eşim evi ve beni terk etti..

chivas

mikropları at hayatndan=)
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
98
1
46
36
İzmir
dışardan evliliğimize bakarsan hiç sorun yok mükemmel ama içim artık kan ağlamaya başladı..bütün gece uyuyamadım kapı çalar gelir diye..konuya şöye gireyim;
dün dışarı çıktık biraz içtik sohbet ettik herşey süperdi ama eşmin bir huyu var her örnekte eski sevgilisini anlatır anneside böyle babasıda...her seferinde dile getirdim yapmayın hoşlanmıyorum boşanma noktasına geldik bu yüzden anlamadılar bende aynısını yaptım eski sevgilimi anlattm ama hala aynılar ve derler iste kız ister kırıl söylicem sanki sen kim köpeksin ben yapcağımda geri kalmam der gibi..dün eşim bi konuda eski sevilisiyle yaşadığı cinsellikten örnek verdi tmm herkesin geçmişi vardır doğal ama göze sokmamak lazım bende oha atık dedm hala konuşuyo sonra kapadım konuyu eve gelicez artık durağa gidiyorduk deidm ki ona kendine yapılmasını istemediğn şeyi bana yapma bak sabrım kalmadı bende yapıcam sana o zaman anlarsın nasıl üzüldüğümü bana döndü elimi tutarken bir anda bırakıp seni si.erim dedi küfür etti yani bozuldum ama sokaktayız uzamasın diye olay dün yaptığını yapıcaksın niye kızayım ki dün senle yaşadığımı yaşıcam dedim tek amacım konuyu evde tartışmaktı sokakta değil...bana dedi ki tabi ya dün yaşadığını yaşıcaksın nasıl olsa deldirdin onla evlendiğimde kız değildim ama ona anlattım ve bana dediki geçmişin değil benden sonrası önemli bugüne kadar hiç bunu yüzüme vurmamıştı sormamıştı bie ailesi bile bilmez bunu bir tek ikimiz biliyoruz...inanın o kadar kırıldımki kendimi oro.pu gbi hissettim bi an defol gitdedim ona atladm taksiye eve geldim...15 dk sonra aradı nerdesin diye evdeym dedim taksiyle geldi para verdim ödesin diye taksi parasını 10 lira daha ver ben gidicem dedi vermedim bende dedi ki benim paramı bana mı vermiyosun ben kazanıyorum ver kartlarımı dedi vermedim sakladım yürüyerek giderim dedi biz bittik yarın eve gelcem burda olma dedi ve gitti hiç bişey demedim ama çok kırıldım sabaha kdar ağladm sabah saat 6 da burnumdan ağzımdan kan gelmeye başladı hep kanardı burnum sıkılınca doktora gtmıstm bır dönem kesilmşti kanama ama sabah 2 saat durduramadım kanı her yer kan oldu onu aradım tele cevap bile vermedi....
ben onun için nelerle mücadele ettim ailesi her şeyime karıştı bağırdı sustum..sırf eşim de benim alieme hep sustu ve saygısızlık yapmadı diye benim ailemde çok laf söyledi ama ben hep onu savundum o ise ailesi bana bağırınca sustu krışmadı bağırsınlar cevap verme dedi kendide veremdi diyemedi karıma kimse bağıramaz ailesi haklı oldu şimdi...annesi sabahlara kadar kocamın eski sevgilileriyle neler yaşadığını kızların vucutlarını aralarında ki cinselliğe kadar anlattı ben anlatma anne hoşlanmıyorum dedim kocamsa ne var bunda geçmiş o dedi dengesiz kıskanç oldum annesi haklı oldu...sorunlarımı kocama anlattım herhangi şeylerdi bunlar dır dır yapıyo çekilmez oldum 1 tane arkadaşım yok anneme güvenip asla anlatmam tek insan kocam anlatabilceğim ama ona hep ağır geldim..her kavgada boşanalım eve gelmicem dedi 1 haftalık evliyken bile ağladım sustum...kendisi benden hep bazı şeyleri gizledi sakladı duyunca bunları ben yine haksız oldum ne varmış bunda yalan gizlemek doğalmış..dünde ona bunu anlatmaya çalıştım bak bana yaptıklarnı ben sana yapsam ne yaparsın empati kur dedim adam delirdi tek istediğim beni anlamasıydı...hala eve gelmedi ama mecbur gelcek şirket arabası anahtarları burda yarın işe gidicek....onunla asla konuşmayacağım...kocamın gece nerde kaldığını bile bilmiyorum...inanın evlenmemiz için bana yalvarmıştı bu adam kapımda ağlıyordu bu nasıl bir hayal kırıklığı anltamam..ben evlenmeden önce arkdaşlarımla ayrı evde yaşıyordum annem sabit fikirli onu sevmiyorum anlatmak isterdim ama uzun hikaye şöyle deyim size babam yok ve annem hep biriyle evlenmeye kalkar bende o evde olunca adamla sorun yaşadım açmak istemiyorum...yani bugün boşansam yalnız yaşamak zorundayım gidebilcek ne akrabam ne ailem var ama hayatla mücadeleye ne kadar gücüm var bilmiyorum yalnız ayrı evde yaşamak o kadar zorki ben daha 21 yaşındayım ve yalnız yaşarken çektiğimi ben bilirim...şu an ağlıyorum ellerim titriyor keşke evlenmeseydim en azından kurulu bir düzenim ev arkadaşlarım vardı bir şekilde hayat sürüyordu.şimdi ne yapıcam bilmiyorum..eşim bu durmumu bilio gidemiyeceğimi biliyo ...size evliliğmde diyebilceğim iyiler bana asla vurmaz parası maaşı hep elimdedir karışmaz kimseye özendirmez hep alır istediğimi ve bana aşık olduğunu söyler ....aşk bu mu ağlatmak çaresiz bırakmak mı? anlayamadım ben hayatı ve insanları ben kimseye anneme bile güvenemezken ona güvendim inandım ailem sensin dedim hak ettiğim bu muydu?inanın şu an yaşamak bile ağır geliyor bana

lütfen kusura bakmayın ama okurken midem bulandı.ne kadar çirkin şeyler yok eski sevgililer eski sevgililerle yaşanan ilişkiler yok işte küfürler size başkaısna deldirdin bilmem ne lafları.yani siz yazmışınız diye yazıyorum.yoksa deldirmek gibi laflar ne kadar çirkin iğrenç.yani siz lütfen kusura bakmayın ama eşinizle tencere kapak olmuşunuz.bu şekilde bir evlilik olur mu ya.geçmişte ne olmuş olmuş sonuçta bunlar bilinerek ve kabul edilinerek evlenilmiş.artık bunların dile getirilmemesi gerekir.erkekler hep benim için senden öncesi önemli değil ben benden sonrasına bakarım derler ama ilk fırsatta böyle adamın başına kakarlar.yani sizin evliliğiniz basitleşmiş çirkinleşmiş bilmiyorum benim aile anlayışıma hiç uymuor.bunlar naısl bir aile annesine mi anlatmış kızlarla seks hayatını.bu ailenin bence ahlak kavramı yok.tiksindim okurken.bir kayın valde kayınpeder nasıl böyle muhabbetlere hangi hakla kalkışır.

tatlım anladıgım kadarıyla aranızdakı sorun aılesı ve eskı kız arkadası.Aslında aşılabilecek sorun gıbı gorunuyor ama ınsanı içten içe yiyip bitiriyor.Evli değilim ama eşim sürekli eski ilişkisini dile getirseydi bende cok bozulurdum.Ayrıca anlamadıgım olay eşin niye evi terk ediyor,bu durumda ayrılmak isteyen biri olmalıysa eğer oda sen olmalıydın.

hep aynı eski sevgiiyi anatıyorsa bence onu unutamamış,etkisinden hala kurtulamamış.çok sinir bir durum.hele ailesine ne ouyorsa böyle şeyler anlatılırmı çok dengesizlermiş.böylelerinin düzelmesi zor gibi geldi bana.evlenmeden önceki ilişkini kabullenerek evlenmiş ama erkekler malesef böyle şeyleri unutmuyorlar,ilk fırsatta yüzüne vuruyorlar.bence sen de bu konuyu bir daha açma.döndüğünde de o konuşmadan hiç konnuşma.barıştığınızda eski konuları bir daha açarsa bunları açtığında ondan soğuduğunu göster.bu konulardan hoşlanmıyorum diye dilinle söyleyeceğine davranışlarınla göster.belki öye etkilenir.çünkü anlaşılan söylemek bir işe yaramadı.

ben direk derdimki bukadar aklın kaldıysa eskide hadi güzelim naş benden bukadar kadınlık gelir sana yatagımada almam öyle adamı utanmadan içki arkadaşı kankisi gibi bana eski kızla ilişkisini anlatcak etrafımda ne varsa çarpardım suratına

yani arkadaşım kusura bakma ama bence çok iğrenç bir ilişkiniz var.Ne demek sana seni s...m diye biliyor.Ne kadar iğrenç bir kelime bu.Yok kendini deldirdin yok şöyle yok böyle.Annesi diğer kızlarla ilişkisini nerden biliyor bu kadar detaylı.Kız arkadaşlarıyla işilkisini anlatan adam seninlede yaşadıklarının en ufak ayrıntısına kadar anlatmıştır bence.

sanırım eşiniz ağzıyla içmemiş başka bir yeriyle içmiş. söylediği şeyler okuyunca bile midemi bulandırdı. bunu içmesine bağlıyorum. normal hayatınızda başka bi sorununuz yok sanırım. eski sevgili olayını da zamanla soğur gider. 10 yıl boyunca bu kadından bahsedecek hali yok sanırım. normal kafayla oturup konuşmak lâzım.

söylediklerinden pişman olmuş olabilir. yani daha önceden iyi davrandığı için böyle düşünüyorum. yoksa baştan beri böyle olsa farklı şeyler söylerdim.

boşanma kararı almak için oturup konuşmak lâzım. şimdilik sadece kavga etmişsiniz. çözülmeyecek bi sorun değil. tabi başka sorun yoksa.

aynı senin gibi düşünüyorum eşimede dedim bizim sevişmelerimizide anlatmışsındır sen dedim..ben böyle yetişmediğim için onların bu hakaretlerini sindiremiyorum..ben anneme kocamla öpüşmemi bile anlatamam..

defalarca yaptım bunu geçmişe saplanmışsın hala anlatıyosun git onlara o zamandedim ama ha duvar ha eşim...nerde anlıcak kapasite

erkekler empatiden anlamazlar.

sürekli eski sevgiliyi anlatmalar. anlatmadan da öte iğrençleşmeler. bunu altındaki sebep ne olabilir. eskisini unutmadığı. sizinle de belki onu unutmak için evlenmiştir. o yalvarmalar göz boyamadan başka bir şey olamaz. daha 21 yaşındasın ve yaşadığın hayat...-tatlicadiarzu-

cnm inan 6 aydır insan her gün kavga eder mi anlatma bana diye ben artık 10 yıl anltabilceğini düşünüyorum yani...bşka sorunumuz yok bunun dışında ama artık ben kocama dokunrken hep anlttıklarını hatırlıyorum psikolojimi bozdular resmen ben ayrılalım da demedim kndi evden gitti gece aslında ben gitmeliydim bana hakaret edildi..ama ben hala salak gibi evde oturmuş onu bekliyoum özür diler diye

yok aynı eski sevgiliden değil bütün eski sevgililerinden bahseder geçmişte aşık olmadığında biliyorum eminim buna ....ben artık ona bana yaptığının aynısını yapcağımı söyledim ama yapmıcam tabiki yakıştıramıyorum kendime o ise delirdi sen yapamazsn beni tehdit etme diye bu tehdit değil uyarıydı aslında yoruldum çünki gururum onurum ayklar altında gibi hissediyorum...barışcakmıyız bilmiyorum bu saat oldu aramadı sabah 6 da onu aradım insan bi merak eder karısını sanki sevgilisiyim

bence bu kadar saygısızlığın olduğu evlilik devam etmez çok gneişbir aile gibi eşinin ailesi buda marifet değil..
Bence uzak dur eşinin değişmesi şart ne demek her sohbette böyle iğrenç şeylerin anlatılması.
Sende sabretmişsin cnaım. baktın olmuyor.. kendi yolunu çiz

bu insanın size saygısı olsaydı hala eski sevgilisinden bahsedermiydi?

bekleyin kandırılmayı, özür dilerse affet hemen. öyle koca bulunmaz :bbo:

bu insanın size saygısı olsaydı hala eski sevgilisinden bahsedermiydi?

bekleyin kandırılmayı, özür dilerse affet hemen. öyle koca bulunmaz :bbo:

çok haklısın ben her seferinde zaten affettim o şansını bitirdi...hep dedim aşkın telafisi olmaz yeniden başlanmaz yapma ama anlamadı...tek yapmam gereken kendime bir iş bulmak ve baştan başlamak..geçmişte nasıl mücadele edebildiysem hayatla yine edebilirim...değişcek adam zaten 6 ayda değişirdi bir insan 6 ay uyarılmaz ki....
tek inandığım bunlar artık

valla kusura bakmayın bu nasl bir eş nasıl bir evlilik okurken benim miğdem ağzıma geldi resmen sizi hiç düşünemiyorum nasıl tahammül ediyosunuz böyle bir insana sizin evlilikte saygı kalmamış saygı olmadıktan sonra sevgi olsa aşk olsa ne yazar eşinizin kullandığı laflar çok çirkin size karşı kaldıki neden eski sevgililerini anlatır bir erkek karısına ben daha bir kere duymadım eşimden eski sevgililerini benim size tavsiyem kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve bir an önce kurtulun bu insandan böyle evlilikmi olur özür dilemesini bekliyosunuz özür dilese nolur söz ağızdan çıkmıştır bir kere.

Aslında kendine inanman çok güzel gerçekten normal şeyler değil yaşadıkların cnım iyiliğin için diyorum sakın kötü anlama.
Yani böyle sen üzülürsün eğer sende de bişiler bittiyse artık bu saygısız tavırlara daha fazla maruz kalma.. =)

bende ona güven bitti çünki insanlar hata yapar affedersin yapmasın bir daha diye ama yine yapar nasıl olsa bir kez affettin ya yine ediceksin ona göre....afetmek ikinci kz yapma şansı vermektir aslında ...her şeyi o kadr iyi biyorum ki bir gün zaten biticek bu evlilik...içimde onu affedemiyorum onu kendime bile savunamzken nasıl sürerki bu daha....bugün ban eskiyi anlatan adam uyarama rağme beni kaybetceğini söylememe rağmen yarın bunu realde yapar..nasıl olsa ben hep affediyorum yaa salak sanıyo beni resmen....beni kaybetmkten korksaydı zaten dün bu olay yaşanmazdı...kendimi asla suçlu bulmuyorum ben on lafla bile sözle bile hata saygısızlık yapmadım kendi derdine yansın artık...3 gün ağlar susarım hayatta hiç bir acı baki değilir unutumaz ama hafifler bunu çok iyi biliyoum...bir gün burdan yazdıklarıma bakıp gülümseyeceğmi ayy nelere katlanmışım üzülmüşüm diyeceğimi de biliyorum..tek ihtiyaç zaman...

Farkında olman güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…