Esim evi terkediyor

aygun2008

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
683
Arkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Oda sen benim acigimi yakalam istiyosun beni rezil etmek icin dedi.
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Benim gitmemi mi istiyorsun dedi evet senin istedigini yapiyorum dedim.
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..

41 yasinda borclu falan onemli degil. Bu sartlarda bile gelen kadin olur kocana. Ben aeni aldattigini dusundum okuyunca. Soylememesinin sebebi rezil olma korkusu bence. Madem istemiyo bir sure is falan bulana kadar onunla kal sonra birak adam iatemiyorum demiş daha ne desin.

Bence son kez karşılıklı konuşun sonuçta evladınız var onun babasız annesiz büyümesini istemiyorum de.. Yapıcı olmaya çalış... Suçlayıcı konuşma sakın..
Eskilerin bir sözü var "yastık değişir yazı değişmezmiş." Kaç kişi gördüysem daha iyisi olmadı hep bu tarz insanlarla karşılaştık diyorlar..
Ne olursa olsun eşin evladının babası..
Kurtarmaya bak nolur..

Ayrılmak isteyen bir eş , neden bir sebep sunmaz ?

Sıkıldım yapamıyorun dese , o da bir sebeptir .

Böyle her şey havada kalmış ve saçma sapan bir yıl haybeye gitmiş .

Eğer sebebi bilseniz düzelir mi düzelmez mi çözümüde bulabilirdiniz .

Bu şekilde bitmesi insanın içine sinmez.

Hiç mi dertleşmez insan eşi ile ?

Büyük mesafeler ve duvarlar var aranızda ... kim ördü niye ördü anlamadım fazlaca gizem dolu .

ya takip etmek çok da matah bişey değil. bir kadın veya erkek bu işe yelteniyorsa, kötü hisleri vardır ve haklıdır da.
o yüzden kendinizi suçlu hissetmeyin. hiçbir neden olmadan kim boşanır ki?? üstelik de çocuk var yani. ve evli bir çift asla arkadaş gibi yaşayamaz bu da çok saçma sapan bir fikir. arada, muallakta, ne olduğunu bilmeden, nasıl davarancağını kestiremeden yaşanmaz yani.
en güzeli olmuş. bir kadın evden gitmemeli, erkek gitmeli. üstelik çocuk da var. çocuğun düzenini bozmaya kimsenin hakkı yok. siz de artık bu kangren ilişkiyi kesip atın. alengirli bir adammış. tertemiz bir hayata başlayın. güzelce bir iş bulun kimseye de muhtaç olmayın.

Eski konunuzu bilmiyorum ama sizi istemeyen,ilişkinizin bitmesine bir bahane sunmayan adamla neden aynı evde yaşamaya çalışıyorsunuz ki,sizi istemeyeni siz niye zorluyorsunuz,eee aramızda sevgide bitti demişsiniz.Çıkın gidin o evden,demesi kolay diyeceksiniz belki ama parkta yatar yine de bu durumda o evde kalmazdım.

Arkadaslar,bilenler bilir eski konumdan beni.esimle bir yildan beri inisli cikisli bir evliligimiz oldu.
Esim nedenini tam olarak bilemedigim bir sebeple tayin isteyip gidecegini fakat bir bucuk yil sonra anlasmali bosanabilecegini soylemist 2 ay once.sonra gitmeyip ayni evde iki yabanci gibi bir bucuk yil yasamamizi teklif etti bana.ben bunu denedim fakat yapamadim.
Kendime ev tutup cikacagimi soyledim bosanma tarihine kadar ayri yasayalim dedim fakat ben ev falan bulamadim kiralar cok yuksek ve daha bir isim yok.
Onceki gun esimi bi kafede tek basina otururken gordum bir sure oturdu ve kalkti gitti o sirada telefonla biriyle gorusuyordu bende pesinden gittim ve dinlemeye calistim(biliyorum takip etmem yanlisti) bu takip isini daha oncede bir kac defa yapmistim.neyse esim tam konusrken arksina dondu ve beni gordu cok sinirlendi basina bela olmak icin kaliyormusum bu sehirde niye memlekette ev tutmuyormusum istemiyirum seni anla artik dedi bana.bende ben seni hic istemiyorum dedim sadece cok sir dolusun bosanma nedenini bile soylemiyorsun hayatinda birimi var dye anlamak istedim dedim
Sonra ben eve geldim oda bana istemedigini bittigini hayatinda kimse olmadigini 41 yasinda bes parasiz borc icinde bir adami kim ne yapsin diye mesajlr atti.bende istemiyorum zatn ayrilmak en iyisu bende sevmiyorum sogudum dedim
Dun bana tekrar mesaj atti kararin ne ayni evde yasayacakmiyiz ayri eve cikackmisin dedi.bende ben bu evdeyim oglumla ama sen istedigini yapabilursin istedigin yere git dedim
Senin gidecegin gunu sabirsizlikla bekleyecegimi soyledim.ben bu evdeyim gitmek istersende kapi orada gozumde degerinin kalmadigin soyledim.
Oda gurur yapti sanirim eve geldi ve hizla toplanmaya basladi ve ev bulmus heralde tasinack bir kac esya alicak sadece evden.
Umarim bundan sonra benim icin hayirlusi olur fakat buyuk bir bosluk icerisindeyim yinede bi yanim eksik kendimi suclu hissediyorum ara ara acaba ayni evde yasasaydik zamnla duzelirmiydi bide benimde hatalarim cok onu surekli takip ettim hayatind biri varmi diye ve yakalndim bunlari yapmasaydim her sey baskami olurdu.cunku o kendini baski altinda hissetti ve giderek benden uzaklasti.
Lutfen bana bosanma asamasinda yasadiklarinizi nasil atlattiginizi anlatin ben kararliyim is bulup onume bakicam fakat cok kotu bir ruh halindeyim sanki canimdan bur parca kopuyor gibi hissediyorum bu sevgi degil fakat oyle hissediyorum..
Kendini suçlu hissetme aynı evde kalsanizda olan sana olacaktı o duzelmiycekti sen daha çok uzulcektin adam evliliği seni gözden çıkarmış iyi yapmışsın onun gitmesini söylemekle kadın başına seni gönderiyor erkeklik yapıp kendi gitmeyi neden düşünmemiş allahim yaa

"ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk.."

Bunlar sizin geçmiş konunuzdan yine sizin cümleleriniz.
Neden boşanmak istediğini anlıyorsunuz değil mi?
Adam size açık açık sevmiyorum demiş, hatta aldatmış..
Ve siz gözyummuşsunuz, sonra da evi terketti diye konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

İşin daha ilginci bi kadın olarak, ben sizin gururunuzla evi terketmenizi beklerken bi de siz eşinizi sürekli takip edip bi de üstüne yakalanarak kendinizi daha da gurursuzlaştırmışşınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam sizi aldatmış, yakalamışsınız inkar etmemiş. Bir sene yok çocuktu yok buydu bahanelere boşanamamışsınız. Adam sizi terk edince aklınızın başınıza geleceğini hiç sanmıyorum. Boşanma süreci falan diye akıl isteyeceğinize kaybettiğim kadınlık gururumu nasıl toparlarım diye bir oturun düşünün bence.

Diğer konunu biliyorum.Acabalara takilma, esinin kafasında kırk tilki, gecinmeye gönlü yok , küçük çocuklar gibi bahane peşinde.
Kendi psikolojin için eşin net adımlar atana kadar Onu evden gonder ,uzaklaş.Seven erkek kolay kolay yok sıktı , yok takip etti sogudum vs. diye saçmalamaz.

bir gerekçe sunmuyor değil ki açıkca sevmediğini söylüyor, aynı evde 1.5değil 15 sene yaşasanız da bu değişmezdi. kendinizi suçlamayın ve önünüze bakın artık.

uzun zamandır boşanmak istediğini belirten ve ya ayrı ev yada aynı evde iki yabancı gibi takılmanızı teklif eden bir adam var..neden hemen boşanmıyorsunuz ki..ne hali varsa görsün..

iyi de adam sana seni sevmiyorum artık , istemiyorum demiş. hala neyin peşindeydiniz acaba?? aşk da grur olmaz derim ama ortada aşk da kalmamış, kendinizi kötü duruma düşürmüşsünüz.
aşk, sevgi, saygı bitince değil 1 çocuk 10 çocuk da olsa o yuvayı ayakta tutamaz. daha fazla rezil etmeyin kendinizi boşanın ve bitirin artık.

Neden ayrılmak istiyor? Neden senin gitmeni bekliyor? ve neden ayrı olalım ama birsüre aynı evde yaşayalım gibi saçma sebepler sunuyor. Aile terapistine mi gitseniz acaba. Faydası olacaktır elbet.

Cok pardon ama daha ne bekliyorsunuz bosanmak icin? Adam istemedigini soylemis, boynuna yazip gezmesi mi lazim anlamaniz icin? Sebep ne olursa olsun, ister sebebini soylesin ister soylemesin, ben beni istemedigini soyleyen bir adamla bir dakika daha vakit gecirmezdim, siz hala ayni evde yasamaya devam etse miydik diyorsunuz. Ama evde kendiniz kalip adami gondermenizi hakli buldum, sonucta bir cocugunuz var ve bunca sıkıntının uzerine duzeninin degismemesi onun acisindan iyi olur.

"ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk.."

Bunlar sizin geçmiş konunuzdan yine sizin cümleleriniz.
Neden boşanmak istediğini anlıyorsunuz değil mi?
Adam size açık açık sevmiyorum demiş, hatta aldatmış..
Ve siz gözyummuşsunuz, sonra da evi terketti diye konu açıyorsunuz.
Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

İşin daha ilginci bi kadın olarak, ben sizin gururunuzla evi terketmenizi beklerken bi de siz eşinizi sürekli takip edip bi de üstüne yakalanarak kendinizi daha da gurursuzlaştırmışşınız.
Haklisin canim ama hic bir zaman emin olamadim hayatinda biri olduguna bunu ispat etmek istedim sadece surekli yeminler etti biri yok diye.sonrada af diledi ve tekrar denemeye karar verdik ama ben ona hic guvenemedigim icin hep takipte kaldim.haklisiniz takip etmekle buyuk hata yaptim.onceden ggondrrmeliydim onu evden.

bir soru: eşin senden ayrılmayı senin takiplerinden ve yakalanmalarından önce mi istedi sonra mı istedi?

Ayrılmak isteyen bir eş , neden bir sebep sunmaz ?

Sıkıldım yapamıyorun dese , o da bir sebeptir .

Böyle her şey havada kalmış ve saçma sapan bir yıl haybeye gitmiş .

Eğer sebebi bilseniz düzelir mi düzelmez mi çözümüde bulabilirdiniz .

Bu şekilde bitmesi insanın içine sinmez.

Hiç mi dertleşmez insan eşi ile ?

Büyük mesafeler ve duvarlar var aranızda ... kim ördü niye ördü anlamadım fazlaca gizem dolu .
Sebep olarak borclarinin oldugunu ve evlilik sorumlulugunu istemedigini soyluyor.benim kendime hayrim yok benden umidi kesin diyor.ben mutsuz olacagim ama eminim siz daha iyi olacaksinix diyor

Sebep olarak borclarinin oldugunu ve evlilik sorumlulugunu istemedigini soyluyor.benim kendime hayrim yok benden umidi kesin diyor.ben mutsuz olacagim ama eminim siz daha iyi olacaksinix diyor
Doğru söylüyor.
Borçları olan,başka birini seven bir adam artık seni mutlu edemez ki...
Ben de eminim ki onsuz daha mutlu olursunuz...

Back
X