Hakli olabilirsiniz. Ben kendimi de cok elestiriyorum zaten. Ben ogretmenlik yaparken saldirgan cocuklarin genellikle ayri anne-babalarin cocuklari olduguna, sevgi eksiklikleriyle buyuduklerine sahit oldum. Tabi ki onlar cocuk, ben bir yetiskinim ve davranislarimi kontrol etmekle yukumluyum. Ya da sonuclari neyse kabul etmek zorundayim. Ama dediniz ya birbirimize sarilinca degerimizi anladik. Bizde sanirim sevgi eksikti. Ben sevilmedigimi hissettikce agresiflestim. Belki onun psikolojisini dusunemedim, ya da karakteri bu sebebi her neyse. Bunu anlayinca biraz torpulemeye calistim kendimi. Ama verilen zarar demek ki onarilamayacak boyuttaydi ki bu ona yetmedi. İcten affedemedi beni. Aklina geldikce eski konularda kavga cikardi. Ben artik dayanamiyorum. Sadece sevgimi kabul etsin ve karsilik versin istiyorum. Gercekten simarik bir insan diilim. Sadece fazla hassasim belki. Bunu yazmistim ama onunla birlikte olmaya basladigimdan beri 12 kilo verdim tam olarak. Bunu goruyor. Bir kere sen niye boyle oldun demedi. Arkadaslari sordugunda gitsin yesin buzdolabinda yemek mi yok diyordu. Sizin esiniz bu kadar hissiz mi? Ya da olsa ne hissederdiniz?
Daha bile hissiz olduğu zamanlar oldu emin ol. Ahh ahh 7 sene diyorum. Benim eşimde çok bencil dir. Mesela ben yılda bir grip olurum tam olurum yatak döşek. Ben yine gribim salona yatak açtım koltukta yatıyorum bizimki sabah işe gitti. Bide baktım 10 dk sonra kapıdan girdi. Geldi kurduğum yatağa yattı. Bende
ahanda böyle ona bakıyorum. Niye geldin dedim hastasın diye dedi. Eee dedim hasta yatağıma niye yattım sene serpe. 10 dk uyuyım kalkarım dedi. Sonra ben yemek falan yaptım. Onu bana baktı benmi ona bilmem. Adam işten kaytarmak istemiş bahane 10 numara.
Ama bigün de merdivenden düştüm şoka girdim sanırım cevap vermeden bakıyorum o bağırışı gözündeki korku yu anlatmam. Yada sezeryandan ben çıkınca ağrım var diye ağlaması ki bu ilk ağladığını görüşüm. Çok büyük bir ameliyat geçirdi kendisi daha gözünü açar açmaz çiko değilde çikom mm diye sayıklaması. Erkeklerin sevme değer verme tarzı farklı.
Mesela eşimin tüm arkadaşları özelde doğum yaptı bende ne gereği var özelde olunca fazlası ssk da eksiğimi oluyor devlete onca vergi ödüyor uz yazık günah o para ile başka bişey yaparız dedim. Testler komple ve doğum devlette yaptım ve hastane çok uzaktı ağustos ayı 8 aylık tek başıma gittim geldim. Arkadaşı eşin nerde doğum yapacak demiş bizimkide hastaneyi söyleyince adam yenge ye yat kalk dua et benim eşim en pahalı hastaneyi istedi diyince bizimki ne dese beğenirsin ama abi senin eşinin yaşı ileri devlet olmaz. Kadın 35 yaşında ben 27 de doğum yaptım. Ve devlette yanımda 42 yaşında kadın doğum yaptı nur topu gibi. Anlatabiliyorım dimi. O ağzından bir sağolsun eşim tutumlu lafı çıkmamış. Ama şimdi özelllere gidenlere. Beni över.
Öyle en ufak şeyleri kavgaya bağlamayın. Girsin yesin dolap orda dedesinin nedeni. Orda insanların onu suçladığı nı düşünmüş tür. Yada sen ben evlendiğimden beri kilo verdim senin yüzünden diyorsan adama ondan yapıyor da olabilir. Yani sen konuya dahil olmadan en sert şekilde kapatmak istemiş.
Ayyy bende benim adamın tüm kirli çamaşır larını ortaya döktüm iyi yönleri de çoktur. Bazen kavga edince o iyi yönlerinden biri bile aklıma gelmez.
Ben birgün evi terk ettim topluyorum eşyaları eşim dediki bu evden çıkarsan bidaha gelemez sin gelirsen ben artık çok kötü bir adam olucam daha neler neler. Ben çıkarken anahtarları aldı elimden çıkınca kapıyı kilitledi. Tabi o sinirle ben diyorumki beni göndermeye dünden hevesli kapıyı bile kitledi. Tabiki 4 gün sonra geldi aldı beni. Bende 4 bavul bir çocuk bana dediki sen sinirliyken korkmak lazım bunların hepsini birkere de nasıl taşıdın. Eve gülüşerek girdik. Ne daha kötü ne daha iyi bir adam oldu. Salim kafa işe düşününce o tehditlerin amacı. Nolur yalvarıyorum diyemem ama bidaha eve dönemezsin dersem belki vazgeçer. Çünkü 20 kere aynı şeyi söyledi gelmşycem ya dedim. Bak tekrar diyorum diyor.
inanki senin anlattıkların büyük sorunlar değil. Aşılabilr..
Offf yine ne yazdım ne yazdım