Eşim evi terk etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Guzeloglumvebenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
14
4
1
İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor

İki yıllık evliyiz 9 aylık bebeğim var artık ne diyeceğimi bilmiyorum beni o kadar yalnız bırakıyor ki hep tekim oğlum ve ben. Tartıştık bu sebepten demiyor ki gelin beraber dışarı çıkalım hava alalım. Ya kendi işinde ya da arkadaşları ile kafelerde geziyor. Eve bı yatmaya geliyor tartıştık bosanalim diyip gitti ben kovdum evden. Ama bebeğim var hiç bir yere sığmam babası da onu çok seviyor çok üzülüyorum artık güzel konuşsam anlamıyor bağırsam anlamıyor
Evde olup babalık görevini yerine getirmeyen bi erkek çocuğunu ne kadar sevebilir ki? Çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın derim sadece.

İki yıllık evlilik, sürekli dışarıda bekar gibi takılan bir adam ve dokuz aylık bir bebek, inanın artık ne diyeceğimi bilmiyorum.

Bebeğini çok sevse size böyle kolayca boşanalım demezdi. Ortada bi şey yok sırf dışarda rahat rahat takılmak için boşanmak isteyen bi baba bebeğini seviyo olamaz. Sizi korkutmak için rest çekmiş. Restini görün ve siz onu boşayın. Sizi kararlı görüp kendini düzeltirse ne ala yoksa da salın ipini gitsin.

Çocuktan sonra mı böyle oldu hep mi böyleydi?

ne diye evlenmis acaba paşam sizede cok uzuldum aileniz yokmu niye sığmayasiniz biyereki gidin ailenizin yanina
kalin onlarla biraz olmazmi

Dikkat etsekte oldu Ne diyim yani şimdi bu soylediginize
Dencek bir şey yok zaten, Allah oğlunuza sağlıklı ömür versin. Bundan sonrası için yapabileceğiniz en mantıklı şey mesleğiniz varsa işe girip ayaklarınızın üzerinde duracak seviyeye gelmeniz.

dikkat etsekte oldu kazayla oldu ya yapmayin boyle bir insan korunduktan sonra niye cocugu olsunki
2017'den beri cinsel hayatım var. Evlendim boşandım, geri evlendim. 1 kere hamile kalmadım çünkü hep korundum. (Yumurta rezervimin ÇOK düşük olmasına rağmen)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X