• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim evi terk etti.

yakamozmisali

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
169
-9
46
31
Merhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??

Adamin bu şekil evi terk etmesi suc davayi bu sebeple siz açın. Zaten varligi yoklugu belli degil versin nafakayi defolsun gitsin. Kendi çocuğuna bakmayi kadina yardim ediyorum saniolar. Embesil herif. Ailelerle görüşmemek eninde sonunda patlak verio ama ama bu adamda bi domuzluk var kendi cocugunu bile benimseyememis seni gectim.

Boşanmak gerçekten bana çok ağır geliyor ama boşanmayı bu kadar çok isterken neden o açmıyor anlamıyorum
E su yasattiklari hafif mi kaliyor? Seni umursamıyor bence, hic korkusu da kalmamis öyle rolantiye birakmis. Yoksa seviyorum donerim gibi bi gayesi yok bence.

Aç boşanma davasını ne uğraşıyorsun bu ana kuzusuyla ?
Adamin bu şekil evi terk etmesi suc davayi bu sebeple siz açın. Zaten varligi yoklugu belli degil versin nafakayi defolsun gitsin. Kendi çocuğuna bakmayi kadina yardim ediyorum saniolar. Embesil herif. Ailelerle görüşmemek eninde sonunda patlak verio ama ama bu adamda bi domuzluk kendi cocugunu bile benimseyememis seni gectim.
Hatasız kul olmaz hatalarımın farkındayım ama karşı taraf hiç kendisine toz kondurmuyor ne zaman konuşmaya çalışsam ben veya ailem suçlanıyor

Merhaba canım. Öncelikle Allah yavrunuzu size bağışlasın. Önceki tartışmalarınızı görüşmeme sebeblerinizi bilmiyorum o yüzden genel bir değerlendirme yapacağım. Öncelikle eşinizden enerjinizi çekin. Ne yapıyorsa yapsın gitsin aramasın sormadın iletişim kurmayın kendinize dönün. Belli süre sonra sizi merak edip kendisi iletişim kurmak isticektir. Erkeklere en ufak bir şey söyleyince ailemi istemiyorsun kafasına giriyorlar o yüzdn ben eş ailesnden gelicek her yardıma şiddetle karşıyım. İsterlerse beğenmesinler yorumlarımı ama karşıyım. Çocuğa bak dersinz kötü olursunuz yemeğe gidersinz kötü olursunuz. En iyisi kendi kendimize yetmek.

E su yasattiklari hafif mi kaliyor? Seni umursamıyor bence, hic korkusu da kalmamis öyle rolantiye birakmis. Yoksa seviyorum donerim gibi bi gayesi yok bence.
Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı

Hatasız kul olmaz hatalarımın farkındayım ama karşı taraf hiç kendisine toz kondurmuyor ne zaman konuşmaya çalışsam ben veya ailem suçlanıyor
Hatan annesini evde istememen mi ? Gayet haklı bir sebep . Bakıcınız varmış ne gerek var babaanneye ? Adam evi terk etmiş mis gibi dava açmak için sebep işte. Al nafakanı yaşa çocuğunla , o da anasının dizimin dibinde otursun.

Merhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??
Söyle dava açsın boşanın, evden gittiği için ağır kusurlu, delilleri toplayın sakın geri adım atmayın, böyle yaparak sizi pes ettirmeye çalışıyor...

Çocuğunu bile görmeye gelmeyen adamın ayağına gidip neden konuşmaya çalışıyorsunuz?Sizi düşünmeyeni sizde düşünmeyin.Annesinin gönlü olsun diye sizin yorulmanıza göz yumuyor.Kimse kimsenin ailesiyle görüşmüyormuş zaten bugün olmasa yarın sorun olacak bu durum
Ben arada da olsa annesini arıyorum konuşuyorum o hiç konuşmaz bayramda bile aramadı annemi

Bende döneceğini sanmıyorum önceki evden gidişinde bile ben konuşmak istedim direttim şart sundu ben ne dersem o olacak benim sözüm kanun olacak. Ailemden özür dileyeceksin vs hepsini kabul ettim annesinden özür diledim ne için dilediğimi bilmeden sırf bir şeyler yoluna girsin diye. Ama olmadı

E bu adam bildiğin zorbanın teki. Atın gitsin. Versin nafakasını ne yapıyorsa yapsın.

Sürekli yanıma gelse benimde biri hiç donesim gelmez valla
D.otum kalkar
Ayrıca kocanizin sevgilisi var

Bu adam boşanmaz, blöf yapıyor. Annesine yaranmak için bir araç olmayı reddedince kesin bir dille, davayı siz açın. Yoksa anca mezarda dinlenirsiniz. Şimdi tekrar yapıcı olmaya kalkarsanız bakıcı da süresiz gönderilir, annesinin istediği hizmetçi gelin olursunuz.

Hatan annesini evde istememen mi ? Gayet haklı bir sebep . Bakıcınız varmış ne gerek var babaanneye ? Adam evi terk etmiş mis gibi dava açmak için sebep işte. Al nafakanı yaşa çocuğunla , o da anasının dizimin dibinde otursun.
Evet annesi gittikten sonra bana tavır aldı bende ona karşı tavır aldım benden borçlar için para istemek zorunda kaldı. O zaman bile hesap numarası bu .... TL gönder dedi. Bu ne borcu falan dedim sonra telefonla arıyor bende eve gidince konuşalım dedim senden bir şey istemiyorum dedi sinirlendi evde tripli takıldı odaları ayırdı

Back