- 26 Ocak 2021
- 169
- -9
- 46
- 31
- Konu Sahibi yakamozmisali
Merhaba. 2019 yılında eşimle evlendik aynı köylüyüz aynı toprağız ben ve eşim çalışıyoruz. Bundan yaklaşık 2 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu bebeğimiz var bakıcı bakıyordu başlarda öyle anlaştık eşimle daha sonra eşimin annesi bakmak istediğini söylemiş bende eşimin annesiyle daha öncesinde bir takım tartışmalar yaşamıştım pek anlaşabildiğimiz söylenemez. Eşim de benim annemle konuşmaz görüşmez. Eşimin annesini başlangıçta bebeğe bakmasını istemedim sonra eşimin ısrarları neticesinde bir deneyelim gelsin dedik. Kadın 4-5 gün kaldı ama evde hiçbir şeye elini sürmedi bebeğin ek gıdası hazırlanacaktı onu da sen yap diyerek benim üstüme attı. Geceleri ben kalkıp bakıyordum sabahları da işi gidiyordum yorulduğumu fark ettim ve eşimle konuşup gitmesini istediğimi söyledim. Orada eşimle biraz tartıştık dışarıdaydık bana defol git diyince bende eve gittim. O ara anneside bizi başka bir yerde bekliyordu eşim annesine gidip benim onu istemediğimi evde bile dolaşmasından rahatsız olduğumu vs söylemiş kadın da eve gelmeden eşyalarını eşime toplatıp evden ayrıldı hiç ses etmedim çünkü ben yarın işe gidecektim ve bebeğe bakacak kimse yoktu tekrar eski bakıcıyı aradım geldi. Ama çok sinirlendim haliyle eşime alındım daha sonra eşim önce aynı ev içinde başka bir odada yatıp kalkmaya başladı. Ben 2-3 kere konuşmak için yanına gittim kabul etmedi. Ben seninle artık aynı evde yaşamak istemiyorum dedi. Daha öncesinde yine bir tartışmamız olmuştu onda evi terk edip gitti arkadaşında kaldı. Bu sefer de çocuk hastalandı gece ilgilenilmesi gerekiyordu 3 gece uykusuzluktan sonra eşime söyledim ben gece kalkamam vs. Dedi. Ardından kiralık ev tuttuğunu söyleyip eşyalarını toplayıp yine evden gitti 2 ay oluyor çocuğunu bile görmeye gelmedi doğum gününü yaptık ona da gelmedi boşanmak istediğini söyledi anlaşmalı olsun dedi bende git boşanma davanı aç dedim ama 1 ay olacak daha açmadı ne yapmaya çalışıyor anlamadım birkaç kere yanına gittim annesiyle de konuştum. Hiç umursamıyor. Ne yapacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz??