-
- Konu Sahibi Mervenur12345
Ama şu var, intiharın üstüne 2 çocuk yaptığına göre, adam bu durumu sorun olmaktan çıkarmış sayılabilir. Sonraki mesajlarınıza da göz attım da baro falan demişsiniz. Nolur düzgün bi avukat tutun baroyla olacak kadar basit görünmüyorOkurken çok zorlandım. İşi bırakmakla ilk büyük hatayı yapmışsınız. İlişki inanılmaz toksik. Boşanmak tek çözüm gibi çünkü burda toparlanır bi durum yok bence.
Size tavsiyem, işin içinde intihar ve psikiyatri geçmişi olduğu için, önce iyi bir avukatla görüşün. Sizi bu işten en az zararla kurtarabilecek şekilde boşanmanıza odaklanmalıyız bence
Sürekli gelen yorumlara tepki göstermekten vazgeçin. Dönüp kendi yaptıklarınıza bakın. Kendi yaptıklarınız çok normalmiş gibi şu söyledikleriniz oldukça komik.Hakikaten inanıyorum artık burada gerçekten samimi hislerini yazan yararlı bilgiler paylaşan çok nadir insanlar var kusura bakmayın da ben de sizden iğreniyorum tuzu kuru olanın laf üretmesi ne kolay sırf lafazanlik yapmak ićin çocuğumu dövüyor cümlesini alıp sanki hergün dövüyor gibi yansitmişsniz.(belki bir veya 2 dur)Eger kadrolu öğretmen olsaydım evet saniyesinde boşatrdim,durumum iyi olsaydı hakkım olan arabayı saklamak zorunda kalmazdim sanki Türkiye'de boşanan kadına altın tepsiler sunuluyormuş gibi konuşuyorsunuz zaten.Devlet memuru değilim ücretli öğretmenlik yaptğimi yazdım ama daha okumaktan yoksun beyinler bir devlet memuru avukat İst.demişsiniz. O kadar seviyeniz düşük saygısız ki gerisini getiremiyorum bile sizin hayatınızda hiç hatalar kusurlar yok diymi hanmlar maşallah hepininiz sütten çıkmış ak kaşık siniz...
Hakikaten inanıyorum artık burada gerçekten samimi hislerini yazan yararlı bilgiler paylaşan çok nadir insanlar var kusura bakmayın da ben de sizden iğreniyorum tuzu kuru olanın laf üretmesi ne kolay sırf lafazanlik yapmak ićin çocuğumu dövüyor cümlesini alıp sanki hergün dövüyor gibi yansitmişsniz.(belki bir veya 2 dur)Eger kadrolu öğretmen olsaydım evet saniyesinde boşatrdim,durumum iyi olsaydı hakkım olan arabayı saklamak zorunda kalmazdim sanki Türkiye'de boşanan kadına altın tepsiler sunuluyormuş gibi konuşuyorsunuz zaten.Devlet memuru değilim ücretli öğretmenlik yaptğimi yazdım ama daha okumaktan yoksun beyinler bir devlet memuru avukat İst.demişsiniz. O kadar seviyeniz düşük saygısız ki gerisini getiremiyorum bile sizin hayatınızda hiç hatalar kusurlar yok diymi hanmlar maşallah hepininiz sütten çıkmış ak kaşık siniz...
Ay tamam yasanki hergün dövüyor gibi yansitmişsniz.(belki bir veya 2 dur)
Ay tamam ya
Ben de sandım ki her gün dövüyor
En fazla 2 kereyse sorun yok benim için
Zaten aslında benim için hiç sorun yok
Çocuk sizin çocuğunuz
Keyfi babası tarafından dövülmesi sizin için sorun değilse ben sadece ilerde çocuklarımızın karşılaşmasından endişe duyarım o kadar
Siz de haklısın vallaÇok anlayışsızsınız
Babasının psikolojisi bozulduğu için dövmüş
Biraz anlayış gösterin adama
Ondan sonra o 7 yaşındaki kız da evlenir ve babasının dövdüğü kızı kocasıda döver mantığıyla oda kocasından dayak yer ama yinede evliliğini sürdürür nolucak ki canım 1 kere oldu sinirlendi diye diye.Hakkınızdaki fikirlerim değişmedi
İki bahaneniz var
1. Babasız büyüdüm çocuklar babasız kalmasın
2. Bir yuva kolay kurulmuyor
Sizin gibi ailelerden çocukların alınıp güvenli bir yere yerleştirilmesi lazım.
Ah kıyamam. Demek eşinizin psikolojisi bozulduğu için kızınıza 7 yaşında vurmaya başladı.
Diyorum ya mükemmelsiniz
Kızınız da yesin dayağını otursun, babasının psikolojisi bozulmuş. Çeksim evlat olarak.
Siz bu adamdan boşanmazsınız.
O çocukların sizin gibi toksik ilişki içerisindeki ebeveynlerden hemen kurtulması lazım.
Evet boşanmaya çalışıyorum şuan kendisiyle konuşmuyoruz hemen hemen her gün arıyor kızımla konuşma bahanesiyle ağzından laf almaya çalışıyor benimle ilgili kızım çok konuşmak istediğinde ariyorum konuşuyorlar.Avukat bulamadım hala arıyorum ücretler çok yüksek.Ama elimde bir delilim de yok maalesef bi telefon kaydı bı darp raporu sanırım bunun için zamana ihtiyacım var ama çok ta uyanık kesinlikle mesaj atmıyor benimle de konuşmuyor..Hemen ayril boşan.
Kendine ve çocuklarına bu kötülüğü yapma kendinizin kul hakkına girme.
En azından kızınızı arıyormuş. Evlatlarını birkez bile aramayan Baba(cık)lar da var ne yazık ki..Evet boşanmaya çalışıyorum şuan kendisiyle konuşmuyoruz hemen hemen her gün arıyor kızımla konuşma bahanesiyle ağzından laf almaya çalışıyor benimle ilgili kızım çok konuşmak istediğinde ariyorum konuşuyorlar.Avukat bulamadım hala arıyorum ücretler çok yüksek.Ama elimde bir delilim de yok maalesef bi telefon kaydı bı darp raporu sanırım bunun için zamana ihtiyacım var ama çok ta uyanık kesinlikle mesaj atmıyor benimle de konuşmuyor..
Hiç kimse sütten çıkma ak kaşık olduğunu iddia ettirmedi ama kimse de gidip kocasının çocuğunu dövmesine göz yummadı!Hakikaten inanıyorum artık burada gerçekten samimi hislerini yazan yararlı bilgiler paylaşan çok nadir insanlar var kusura bakmayın da ben de sizden iğreniyorum tuzu kuru olanın laf üretmesi ne kolay sırf lafazanlik yapmak ićin çocuğumu dövüyor cümlesini alıp sanki hergün dövüyor gibi yansitmişsniz.(belki bir veya 2 dur)Eger kadrolu öğretmen olsaydım evet saniyesinde boşatrdim,durumum iyi olsaydı hakkım olan arabayı saklamak zorunda kalmazdim sanki Türkiye'de boşanan kadına altın tepsiler sunuluyormuş gibi konuşuyorsunuz zaten.Devlet memuru değilim ücretli öğretmenlik yaptğimi yazdım ama daha okumaktan yoksun beyinler bir devlet memuru avukat İst.demişsiniz. O kadar seviyeniz düşük saygısız ki gerisini getiremiyorum bile sizin hayatınızda hiç hatalar kusurlar yok diymi hanmlar maşallah hepininiz sütten çıkmış ak kaşık siniz...
Çocuğumu dövdürmefim kalkıştı bir iki sefer araya girip engelledim.kavga ettik ben şidddete çok karşiyim kırmızı çizgim bunu bildiği için yaptı zaten beni kışkırtmak için.Hiç kimse sütten çıkma ak kaşık olduğunu iddia ettirmedi ama kimse de gidip kocasının çocuğunu dövmesine göz yummadı!
Adma evi terkedene kadar sizin ayrılmaya niyetiniz bile yokmuş, yanarım yanarım 2 çocuğa, yetiştirdiğiniz öğrencilere yanarım.. İğreniyormuş lafa bak, bu platformda buradaki kadınlardan iğrenebilecek en son insan sizsiniz. Burada millete saydıracağınıza kocanıza sert çıksaydınız da çocuğunuz dayak yemeseydi. Yazık o yavruya.