Eşim evi terk etti ama boşanalım demedi..

Umarim bir avukat bulmussûnuzdur
Evet bı avukatla görüştüm ama ne yazıkki şuan herşey aleyhime.elimde kanıtlarım yok. çalışmadığı için 200 TL gibi bir nafaka oluyor.eve şerh koydurdum ama faydası yok. evlenmeden önce aldığı için hiçbir hakkım yok.büyük kızım babasına çok düşkün olduğu için ve benim babasının ona verdiği lüksü veremeyeceğim için onu da kaybetme durumum var.

Umarım dediğiniz istediğiniz herşey olur. Mutluluklar sana canım

Böyle bir adamdan ikinci çocuk neden? Çocuklar böyle sağlıksız bir aile yapısının içinde büyüdüklerinde daha iyi mi olacak sanıyorsunuz?

Merhaba naptiniz bosandinizmi
Mrb 2 ay ayrı kaldık görüşmedim.Çok aradı günde 10-15 sefer engelledim hatta.ilk hafta çocuklarla görüştrdüm baktım kızıma beni kötülüyor hakkımda bilgi alıp çocuğu kullanıyor,sonra 2 hafta görüştrmadim kızımla.Ama çocukların psikolojisi kaldırmadı malesef.Sonra kendisiyle görüştüm çocukları kullanmaması gerektiğini hassas olduklarını ne merak ediyosa benimle açık yüreklilikle konuşabileceğini söyledim.Anlayışla karşıladı.Arada çocukları görmeye geldi günübirlik.Ama ben de çocuklarım da çok yıprandık.3 gün yataktan kalkamadığimi biliyorum annem baktı ama o da yıprandı.küçük kızım ağlama krizlerine girdi uykusuz çok geceler geçirdim.büyük kızım hastalandı psikolojisi bozuldu bişey yiyip içmedi arkadaşlarıyla kavga etti. gecelerce baba diye sayıkladı.inanın çok zor ben onların o halini görünce daha da hastalandım.sürekli kadın çağırdım evime annemden gelince. yemek yapamadım dışardan söyledim çoğunlukla.1.5 ay böyle geçirdik hatırlamak bile istemiyorum inanın.Sonra çocukların psikolojisi düzelsin diye eşim gelip gitmeye( günübirlik)başladı.Bu sefer o gelip gittikten sonra çocuklar daha da kötü oldular inanmazsınız sadece gece ağlama krizine giren bebek gündüz de ağlamaya başladı.Başedemedim ne yaptımsa susturamadım.Babası ertesi gün tekrar geri geliyordu.Geldiğinde de adamı 5 dkk bırakmıyordu tuvalete gitse ortalığı ayağa kaldırıyordu.sonra eşim çocukların gönlü olsun diye 1-2 gece kalmaya başladı.Ve biz şuan işin özeti malesef çocuklar için yeniden ve son kez biraraya geldik.Çok özürler diledi 1-2 ayda 7000 TL gibi para harcamıştım hesabıma yatırmış.Ev alacakmış üzerime.O ona son kez şans verdiğimi düşünüyor ama işin aslı ben zaman kazaniyorum çocuklar biraz büyüsün diye.Ve hem bedenen hem ruhen iyileşmeye çalışıyorum.Hem de bir yandan dgsyle 2. üniversiteyi 4 yıllığa tamamlayıp kpss yle atanmak hedefin Allah'ın izniyle..

İlk satırda beni 10-15 kez arıyordu’yu okudum hah dedim belliydi barışmış kendini ikna etmeye çalışıyor birazdan çocuklarım babasız duramıyor da der, sonra o bölüm de geldi zaten. Zaman kazandığınıza falan asla inanmıyorum, kendinizi bu şekilde kandırmanız üzücü. Cevabınız muhtemelen “sana ne be çocuklarım için zart zurt” olacak, umarım çocuklar da ilerde sizin gibi düşünür. Umarım çocuklarınız için her şeyin en iyisi olur, umarım mutlu bir hayatları olur.

Nasıl gereksiz yere kavgalar çıkarmışsınız. 3 de gelelim 5 de gidelim. Eşiniz belliki abisinin lafına çok geliyor. Ama bu iş böyledir. Eşi ile sorunu olan erkeği aile bireylerinden biri varsa gaza getiren orda kavgalar iflah olmaz. Sizde durup durup abinin kucağına atmışsiniz adamı. Sizde de kabahat var m asla düzelmeyecek sorunlar değil bunlar. Ama. Sizin de kendiniz törpulemeniz gereken yerler var. Bir sakın olun. Eşiniz tekrar sizinle irtibata geçmek ister ise asla abisinin yanında olmaması gerektiğini söyleyin. Ne alaka sizden mi korkuyor hep peşinde bir abi var. Vallahi anlattığını şeylerde aslında sorun yok kavga etme bahaneleri ile dolu yazık günah çocuklara.. Bir kendinize gelin ikiniz uzman desteği falan alın şu abileri sıyırin

öngörülerin biraz iyi arkadaşım ama biraz da önyargılıyız galiba.boşanmak için zaman kazanmayı zayıflık olarak gördüğünü sezdim ama işin aslı malesef öyle değil benim şartlarım buna şuan müsait değil.Evet seni fikrime inandırmak zorunda da değilim.ben soran arkadaşlara kendi durumumu anlattım açıkyüreklilikle.

Boşanmak için zaman kazanma düşüncesini asla zayıflık olarak görmüyorum. Zaman kazandığınızı söyleyerek kendinizi kandırmanızı zayıflık olarak görüyorum, metnin geri kalanında anlattığınız diğer şeylerle beraber. Siz zaten içten içe biliyorsunuz ne olup bittiğini, benim ya da bir başkasının onaylaması durumu değiştirmeyecek.

Ben bu konunun sadece ilk mesajını okumuştum. Devamında çocuğa şiddet dahi içeren olaylar konuşulmuş. Dilim tutuldu, size hiçbir şey diyemiyorum.

Kendimi kandırmıyorum canm..Siz nasıl istiyorsanız öyle görebilirsiniz.Zaten kimsenin onayını da beklemiyorum her görüşe saygım var..

Evet canm zaten eşimin psikolojsni bozan abisi kendi boşandığı için eşimin dengesini de bozmuş.evlenmeden önce evi arabayı aldırmış eşime evlendikten sonra mal kaçmasın diye.Zaten 3 erkek kardeşler evliyken mal almazlar.Ailelerinde de var sıkıntı annesi babası çok geçimsizler.Çocuklar dedede amcada büyümüş.Birbirlerini çok olumsuz etkiliyorlar.Annelerini hiçbiri saymazlar kadın var yok.Boşanmış olan abisi borsa kripto takılıyor.Bizimkinin de parası onda diye zannedersem ses çıkarmıyor adam eşimi kıskanıyor anladığım kadarıyla eşim onun evliliğini bozmuş o da bizimkine çomak sokuyor.Normalde aile meselelrini hep iyi niyetle kendim hallederim.Ama malesef bu sefer beni mecbur bıraktılar.Mafya dayım var annem ona söyledi ve eşimin abisine ihtar çekildi.Bizden uzak duruyor 1.5 aydır tek tartışmamız dahi yok eşim hayatta yapmaz dediğim şeyleri yapıyor olumlu anlamda.Bi huzur var evde çocukların psikolojisi düzeldi benim de istediğim buydu onların mutlu olması.Ama esım ağzıyla kuş tutsa mümkün değil bitti benim için.Öncelikle manevi anlamda sonrasında maddi olarak ayağa kalktığımda ilk işim boşanmak olsun Allah'ın izniyle..

Bencede sizin birbirinize aşk la yada saygı ile yaptırdığınız hicbirsey kalmamış. Onun abisi senin üzerine yürüyor. Mafya tanıdık onu tehdit ediyor. Evlilik çoktan bitmiş

Bu konu hala devam ediyor mu
Okuduğum bazı yorumlara inanamadım.
O yorum sahiplerine Allahtan temiz bir kalp nasip etmesini diliyorum. Bir şekilde insanların evine oturdunuz diye mallarıyla rezil etme hakkınız yok. Bu kadar kötü kalpli olursanız ömrünüzün sonuna kadar kirada sürünmeyi hak edersiniz. Muhakkak ki ilahi adalet bir şekilde tecelli eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…