- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 32
Gecmis olsun canim . Sen bunlara bakma bunlar cozum bulmak yerine hemen ayril derler. Okadar kolay olsa suan evli cift kalmazdi tabiki caba gostereceksin . Evlilik cocuk oyuncagi mi? Cnm ne zmndan ilgisizlesti bi tartisma mi yasadiniz ustune cokmu dustun sence sebebi ne olabilir .. dusun biCp hastasıyım kronik bı hastaligim var
Başka çarem yok gibiSabır sabır arkadasim
Tartışmamiz hep oluyor .zaten sorunlar evin eksikleri maddi sorunlar falan bunaltti ikkmizi de sonra kavga ediyoruz alttan almaya çalıştıkca yağ gibi üste ciktuGecmis olsun canim . Sen bunlara bakma bunlar cozum bulmak yerine hemen ayril derler. Okadar kolay olsa suan evli cift kalmazdi tabiki caba gostereceksin . Evlilik cocuk oyuncagi mi? Cnm ne zmndan ilgisizlesti bi tartisma mi yasadiniz ustune cokmu dustun sence sebebi ne olabilir .. dusun bi
Daha çok yeni evlisiniz.sikintilardan bunalmış olabilir.ustune çok düşme.hemen boşanmakta olmaz.qma en son noktada dusunursunBaşka çarem yok gibi
Sen bunlara bakma derkenn?? Seninle aynı düşüncede olmak zorunda değiliz di mi. Çevremden gördüklerimi yazdım. Tek taraflı çabalamak evliliğin 4. Ayında değişen bi adamı ne kadar düzeltebilir. İnşallah düzelir tabiGecmis olsun canim . Sen bunlara bakma bunlar cozum bulmak yerine hemen ayril derler. Okadar kolay olsa suan evli cift kalmazdi tabiki caba gostereceksin . Evlilik cocuk oyuncagi mi? Cnm ne zmndan ilgisizlesti bi tartisma mi yasadiniz ustune cokmu dustun sence sebebi ne olabilir .. dusun bi
Tamamda miz care ariyorum diyor kocami seviyorum evliligimi kurtarmak istiyorum diyo. Neden degistigini ne tur sorunlari oldugunu bilemeyiz ki . Her sorun yasayan cift bosansa ohoo. Insanlari bazen anlamak zor belki adam bunalim yasiyo. Psikolojik sorunlari vardir bilemeyiz ki her konu acana bosan gitsin diyemeyiz . Asiri sorunlari varsa okey ama adam son gunlerde ilgi gostermemis diye ayril demek olmaz ayrilmak ta olmaz . Her insanin kotu oldugu bi donem vardir . Evlilikte ne soz veriyo ciftlee birbirlerine iyi gunde kotu gunde degil mi. Sen belki evli degilsindir evliligin ne demek oldugunu bilmiyosundur . Yada super ilgi gosteren bi kocan vardir . Bu hayatta herkez super giden bi evliligi olmuyor ne yazikki. Ama hemen bosanmak olmaz caba gostereceksin belki duzelir . Caba gostereceksin belki daha kotu olur . Ama caba gostermeden bilemeyiz . Hemen kestirip atmak olmaz . Evlilik cocuk oyncagi degil. Cok degerli.Sen bunlara bakma derkenn?? Seninle aynı düşüncede olmak zorunda değiliz di mi. Çevremden gördüklerimi yazdım. Tek taraflı çabalamak evliliğin 4. Ayında değişen bi adamı ne kadar düzeltebilir. İnşallah düzelir tabi
Evliyim çok güzel giden bir evliliğim var eşimde öyle ilgiden ölen bir insan değildir normal derecede yani. Ama konu sahibi arkadaşın eşi git aç boşanma davası filan gibi şeyler söylemiş. Ne diyim siz de haklısınız. Ama 'bunlara bakma sen' cümleniz beni o yoruma sürüklediTamamda miz care ariyorum diyor kocami seviyorum evliligimi kurtarmak istiyorum diyo. Neden degistigini ne tur sorunlari oldugunu bilemeyiz ki . Her sorun yasayan cift bosansa ohoo. Insanlari bazen anlamak zor belki adam bunalim yasiyo. Psikolojik sorunlari vardir bilemeyiz ki her konu acana bosan gitsin diyemeyiz . Asiri sorunlari varsa okey ama adam son gunlerde ilgi gostermemis diye ayril demek olmaz ayrilmak ta olmaz . Her insanin kotu oldugu bi donem vardir . Evlilikte ne soz veriyo ciftlee birbirlerine iyi gunde kotu gunde degil mi. Sen belki evli degilsindir evliligin ne demek oldugunu bilmiyosundur . Yada super ilgi gosteren bi kocan vardir . Bu hayatta herkez super giden bi evliligi olmuyor ne yazikki. Ama hemen bosanmak olmaz caba gostereceksin belki duzelir . Caba gostereceksin belki daha kotu olur . Ama caba gostermeden bilemeyiz . Hemen kestirip atmak olmaz . Evlilik cocuk oyncagi degil. Cok degerli.
Her insanin bunyesi ayni degildir konu sahibi para sikintilari falan var diyo kendi icinde ne yasadigini bilemeyiz ki. Onemli olan evliligi kurtarmak degil mi. Mesela dusun sevgililik donemimizde hepimiz yasamisizdir sevgilimiz bir ilgisizlesmistir degismistie ayrilmak istiyodur bizde cabalamisizdir cunku iciniz yanmistirr gururumuz yapma deseymis bile acisi gururu yenmistir ayrilmamak icin elimizden geleni yapmisizdir en azindan benm basima geldi simdiki kocam sevgililik doneminde ilgisizlesmisti bi ara beni sevmesine ramen ben cok sevdigim icin ayrilmamak icin cabalamstim . Ama sonra hersey daha da iyi oldu nisanlandi evlendik . Suan cok ilgili cok mutluyuz . Peki ben o an hic caba gistermeseydm ne olurdu ayrilirdik . Ama suan hayatmda hic olmadigin kadar mutluyum. Saglik sorunlarim var su an hastanedeyim ama en azindan kocamin sevgisii heran icimde heran hisetiriyo. Yanimda. En azindan onun sevgisi herseye bedel . O yuzden birgun hersey duzelir . Acele etmemek lazim . Cabalamak gerek insanin o an ki psikolojisi vs sorunlari vardr kesip atmamak lazim.Evliyim çok güzel giden bir evliliğim var eşimde öyle ilgiden ölen bir insan değildir normal derecede yani. Ama konu sahibi arkadaşın eşi git aç boşanma davası filan gibi şeyler söylemiş. Ne diyim siz de haklısınız. Ama 'bunlara bakma sen' cümleniz beni o yoruma sürükledi
Geçmiş olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Yani ben de diyorum ya tabiki inşallah toparlarlar evliliklerini ama ben şimdiye kadar kimi gördüysem tek taraflı çaba hiç işe yaramadı. Sevgililikte farklı tabi ama aynı evin içinde olunca daha farklı oluyor.. Aynı evde sürekli tek başına çaba gösteren bir kadın. İnşallah çabası güzel yola çıkar. Eşi de hatasını anlar diyim öyleyseHer insanin bunyesi ayni degildir konu sahibi para sikintilari falan var diyo kendi icinde ne yasadigini bilemeyiz ki. Onemli olan evliligi kurtarmak degil mi. Mesela dusun sevgililik donemimizde hepimiz yasamisizdir sevgilimiz bir ilgisizlesmistir degismistie ayrilmak istiyodur bizde cabalamisizdir cunku iciniz yanmistirr gururumuz yapma deseymis bile acisi gururu yenmistir ayrilmamak icin elimizden geleni yapmisizdir en azindan benm basima geldi simdiki kocam sevgililik doneminde ilgisizlesmisti bi ara beni sevmesine ramen ben cok sevdigim icin ayrilmamak icin cabalamstim . Ama sonra hersey daha da iyi oldu nisanlandi evlendik . Suan cok ilgili cok mutluyuz . Peki ben o an hic caba gistermeseydm ne olurdu ayrilirdik . Ama suan hayatmda hic olmadigin kadar mutluyum. Saglik sorunlarim var su an hastanedeyim ama en azindan kocamin sevgisii heran icimde heran hisetiriyo. Yanimda. En azindan onun sevgisi herseye bedel . O yuzden birgun hersey duzelir . Acele etmemek lazim . Cabalamak gerek insanin o an ki psikolojisi vs sorunlari vardr kesip atmamak lazim.
InshAllah cnm . Allah yardimcisi olsun ..Geçmiş olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. Yani ben de diyorum ya tabiki inşallah toparlarlar evliliklerini ama ben şimdiye kadar kimi gördüysem tek taraflı çaba hiç işe yaramadı. Sevgililikte farklı tabi ama aynı evin içinde olunca daha farklı oluyor.. Aynı evde sürekli tek başına çaba gösteren bir kadın. İnşallah çabası güzel yola çıkar. Eşi de hatasını anlar diyim öyleyse
Aminn canım inşallahInshAllah cnm . Allah yardimcisi olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?