Her insanin bunyesi ayni degildir konu sahibi para sikintilari falan var diyo kendi icinde ne yasadigini bilemeyiz ki. Onemli olan evliligi kurtarmak degil mi. Mesela dusun sevgililik donemimizde hepimiz yasamisizdir sevgilimiz bir ilgisizlesmistir degismistie ayrilmak istiyodur bizde cabalamisizdir cunku iciniz yanmistirr gururumuz yapma deseymis bile acisi gururu yenmistir ayrilmamak icin elimizden geleni yapmisizdir en azindan benm basima geldi simdiki kocam sevgililik doneminde ilgisizlesmisti bi ara beni sevmesine ramen ben cok sevdigim icin ayrilmamak icin cabalamstim . Ama sonra hersey daha da iyi oldu nisanlandi evlendik . Suan cok ilgili cok mutluyuz . Peki ben o an hic caba gistermeseydm ne olurdu ayrilirdik . Ama suan hayatmda hic olmadigin kadar mutluyum. Saglik sorunlarim var su an hastanedeyim ama en azindan kocamin sevgisii heran icimde heran hisetiriyo. Yanimda. En azindan onun sevgisi herseye bedel . O yuzden birgun hersey duzelir . Acele etmemek lazim . Cabalamak gerek insanin o an ki psikolojisi vs sorunlari vardr kesip atmamak lazim.