Birkaç starbucks kahvesi aldığınız zaman uygulamadaki QR KODU okuttuğunuz zaman size ÜCRETSİZ bir kahve veriyor!Starbucks uygulaması ve geçmişi ne ola ki? Ninelerden beterim resmen
Starbucksa gitmediğim ortaya çıktı tüh rezil oldumBirkaç starbucks kahvesi aldığınız zaman uygulamadaki QR KODU okuttuğunuz zaman size ÜCRETSİZ bir kahve veriyor!
"Türkiye'deki koşullar: Starbucks uygulamasında ilk kez hesap oluşturan ve 75 lira yükleme yapan herkese 15 yıldız değerindeki Tall boy içecek hediye ediliyor. En az 3 lira olmak kaydıyla yapılan her alışverişte bir yıldız kazanılıyor. Toplam 15 yıldıza ulaşıldığında ise 1 adet Tall boy içecek hediye ediliyor."
Adam, aldatırken bile ekonomik davranmış
Konu sahibine; kesinlikle boşanmayın. Kocanız o kadar ekonomi, finans bilen bir adam ki, birkaç yıla daha fazla mal mülk sahibi olursunuz. O zaman anlaşmalı boşanın. Ne de olsa, bir kez aldatan tekrar aldatır. Ümidi kesmeyin. Yüzde 50si sizin.
Kadının eşinizden başka arayacak kimsesi yok muynus, veya eşinizin aklına bu gelmemiş miMerhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
bence bu aldatmaya giriyor.Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Bunu yapacaksanız önce o kocanıza tekmeyi atacak yürek olmalı sizde. Kendi kocasına yol gösterecek yüreği olmayan birinin bunu yapması hakk'a girmektir. Kocanızın arkadaşları öyle anlattı diye nereden biliyorsunuz öyle olduğunu, hikaye nereden tutsan elinde kalan bir hikaye. Eşinizin buluşma bahanesi o kadar saçma. Ancak siz karşı tarafı da dinlemeden o adamı hala koca diye yanınızda tutarken, cezayı sizle hiç ilgisi olmayan başkalarına kesiyorsunuz. Önce kocanıza tekmeyi basın, sonra hesabı kadından sorun. Belki duyacağınız bu şeyler bildikleriniz ile aynı değilKadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Kocaya ne yapacaksınız peki, onu nasıl bir yaptırım bekliyor? Elalemin yuvasını dağıtırken siz kocanızı affedip gül gibi geçineceksiniz. Belki o kadın bile değil, belki kocanız ve arkadaşı sırf oynaşını sizden korumak için masum bir kadına iftira edecek kadar kansızdır, neler gördük Kurana el basan, ertesi gün yatakta basılan.Kadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Düşünsene evde kocanla oturmuş tv karşısında elma soyuyorsun bıçağın ucuyla uzatıyorsun falan, o sırada kocanı eski sevgilinin karısı arıyor karın kocamla buluşmuş diye.Kocaya ne yapacaksınız peki, onu nasıl bir yaptırım bekliyor? Elalemin yuvasını dağıtırken siz kocanızı affedip gül gibi geçineceksiniz. Belki o kadın bile değil, belki kocanız ve arkadaşı sırf oynaşını sizden korumak için masum bir kadına iftira edecek kadar kansızdır, neler gördük Kurana el basan, ertesi gün yatakta basılan.
Kız ağladığı için kocası yine gitti herhalde konu sahibi de onu arıyordur.Konu sahibi son durum nedir, bir guncelleme alsak?
Kimse sizin arkadaşınız değil burada o yüzden konuyu objektif yorumlar. Eğip bükmeden dümdüz söylerler. Belli ki affetmeyi seçmişiniz ki eşinize söylenenler zorunuza gitmiş. Bu ilk ve son olmayacak bunu da unutmayınŞartları, neler yaşadığımı, bir hemcinsinin aldatılma psikolojisi ile neler hissedip neler düşünebileceğini hiç düşünmeyip, acımasızca yorum yapan hemcinslerime de teşekkür ediyorum..
Rica ederiz.Şartları, neler yaşadığımı, bir hemcinsinin aldatılma psikolojisi ile neler hissedip neler düşünebileceğini hiç düşünmeyip, acımasızca yorum yapan hemcinslerime de teşekkür ediyorum..
Pazar olayı öğrendiniz, bugün terapiden mi geldiniz? Öncesinde de aileyi ayağa kaldırdınız. Bayağı fevri birisiniz sanırım, hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz.Az önce terapiden geldik.çok fazla detaylar var, süreci zamana bırakıp duygularımızı dinlememizi önerdi terapistim.. herkese fikirleri için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?