Eşim eski sevgilisiyle buluşmuş !

Starbucks uygulaması ve geçmişi ne ola ki? Ninelerden beterim resmen
Birkaç starbucks kahvesi aldığınız zaman uygulamadaki QR KODU okuttuğunuz zaman size ÜCRETSİZ bir kahve veriyor!

"Türkiye'deki koşullar: Starbucks uygulamasında ilk kez hesap oluşturan ve 75 lira yükleme yapan herkese 15 yıldız değerindeki Tall boy içecek hediye ediliyor. En az 3 lira olmak kaydıyla yapılan her alışverişte bir yıldız kazanılıyor. Toplam 15 yıldıza ulaşıldığında ise 1 adet Tall boy içecek hediye ediliyor."
Adam, aldatırken bile ekonomik davranmış

Konu sahibine; kesinlikle boşanmayın. Kocanız o kadar ekonomi, finans bilen bir adam ki, birkaç yıla daha fazla mal mülk sahibi olursunuz. O zaman anlaşmalı boşanın. Ne de olsa, bir kez aldatan tekrar aldatır. Ümidi kesmeyin. Yüzde 50si sizin.

Starbucksa gitmediğim ortaya çıktı tüh rezil oldum

Kadının eşinizden başka arayacak kimsesi yok muynus, veya eşinizin aklına bu gelmemiş mi

Sahilde bi bankta ya da parkta konusamamis mi starbuckstan kahve almis bide
Hayir konusunca ne olacak yani kadinin derdine cozum mu bulacak? Kadin esinden umidi kesmis tutunacak dal bulayim demis esin de al burdan tut demis resmen
Hayir diyemeyen biri olmasi onu iyi niyetli yapmaz
Kadin bu gece tek kalmak istemiyorum bana gel dese tamam mi diyecek
Kizilcik serbeti mustafa degilse tabi

Ben bu konularda çok katıyım beyefendi sizin eski erkek arkadaşınız ile kahve içip sohbet etmenize ne derdi hayir diyemedim cevabını kabul edermiydi o zaman hayır demesini bilecek herşeyden önce benim eşim buna kırılır huzurumu bozmaya hiç gerek yok nerde kim teselli ederse etsin affetseniz bile iyice canını yakın aldığı nefes boğazını yaksin

bence bu aldatmaya giriyor.
okadar kişi varken niye eşinizle buluşsun ki.
boşanma değil de iyice soğuk davran bi bak bakalım tavırlarına.

Kadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Bunu yapacaksanız önce o kocanıza tekmeyi atacak yürek olmalı sizde. Kendi kocasına yol gösterecek yüreği olmayan birinin bunu yapması hakk'a girmektir. Kocanızın arkadaşları öyle anlattı diye nereden biliyorsunuz öyle olduğunu, hikaye nereden tutsan elinde kalan bir hikaye. Eşinizin buluşma bahanesi o kadar saçma. Ancak siz karşı tarafı da dinlemeden o adamı hala koca diye yanınızda tutarken, cezayı sizle hiç ilgisi olmayan başkalarına kesiyorsunuz. Önce kocanıza tekmeyi basın, sonra hesabı kadından sorun. Belki duyacağınız bu şeyler bildikleriniz ile aynı değil

Kadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Kocaya ne yapacaksınız peki, onu nasıl bir yaptırım bekliyor? Elalemin yuvasını dağıtırken siz kocanızı affedip gül gibi geçineceksiniz. Belki o kadın bile değil, belki kocanız ve arkadaşı sırf oynaşını sizden korumak için masum bir kadına iftira edecek kadar kansızdır, neler gördük Kurana el basan, ertesi gün yatakta basılan.

Düşünsene evde kocanla oturmuş tv karşısında elma soyuyorsun bıçağın ucuyla uzatıyorsun falan, o sırada kocanı eski sevgilinin karısı arıyor karın kocamla buluşmuş diye. çık işin içinden çıkabilirsen

İş saatinde iki kahve almış olmasının olay çıkartılacak bir yanı yok. Anlatmadiginiz şeyler olduğunu düşünüyorum.

ne yani eşinizi yıllardır görüşmediği eski sevgilisi aramış hayır diyemediği için tamam mı demiş. yersen. onlar zaten çok önceden görüşüyordur. ne alaka yani yakalanınca panik yapıp itiraf etmiş hiç masum değil.

Az önce terapiden geldik.çok fazla detaylar var, süreci zamana bırakıp duygularımızı dinlememizi önerdi terapistim.. herkese fikirleri için teşekkür ederim

Şartları, neler yaşadığımı, bir hemcinsinin aldatılma psikolojisi ile neler hissedip neler düşünebileceğini hiç düşünmeyip, acımasızca yorum yapan hemcinslerime de teşekkür ediyorum..

Şartları, neler yaşadığımı, bir hemcinsinin aldatılma psikolojisi ile neler hissedip neler düşünebileceğini hiç düşünmeyip, acımasızca yorum yapan hemcinslerime de teşekkür ediyorum..
Kimse sizin arkadaşınız değil burada o yüzden konuyu objektif yorumlar. Eğip bükmeden dümdüz söylerler. Belli ki affetmeyi seçmişiniz ki eşinize söylenenler zorunuza gitmiş. Bu ilk ve son olmayacak bunu da unutmayın

Son düzenleme:
Rica ederiz.

Değdi mi bütün ailenizi ayağa kaldırmaya, kendinizi de kocanızı da rezil etmeye?

Az önce terapiden geldik.çok fazla detaylar var, süreci zamana bırakıp duygularımızı dinlememizi önerdi terapistim.. herkese fikirleri için teşekkür ederim
Pazar olayı öğrendiniz, bugün terapiden mi geldiniz? Öncesinde de aileyi ayağa kaldırdınız. Bayağı fevri birisiniz sanırım, hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz.

Yüz küsür mesaj olmuş, insanlar sizin için, yardımcı olmak için sayfalara yorum yazdı, gelip tek dediğiniz çok detay var, duygu dinleyeceğiz, teşekkürler mi? Biraz ayıp olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…