Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif
tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum