• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim eski sevgilisiyle buluşmuş !

Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum 😥
Hanımefendi gözünüzü açın.Gerçekten bu yalanı yemiceksiniz demi.Eşinizin arkadaşı tabi öyle diyecek.Size seni aldatıyor bu adam mı diyecekti.
Neymiş sarkıntılık varmış da eşine anlatamamış da şaka mısınız?.Benim eşim ağlayana dayanamaz biliyorum.İşte kimsesiz falan filan.Hadi be ordan.Ben olsam iyiki bu adamdan çocuğum olmamış derim.Şer görünende hayır vardır denir ya.Bakın bu çocuk konusundaki hayır ortaya çıktı.Ama siz bunu görmemek için ekstra çaba sarfedip gözlerinizi kapıyorsunuz.

Bu kadının babası abisi abisi amcası dayısı yok mu?Memlekette polis mi yok.Niye onlara gitmiyorda iki tarafda evliyken bilmem kaç yıl önceki sevgilisine geliyor.Ben bazen hemcinslerime şaşırıyorum gerçekten.Ne diyim allah akıl fikir versin.
Bu arada eşiniz şrefsizin teki buna hiçbir itirazım yok.

Siz evleneli 6 yıl olmuş yahu bir insan 6 yıl hiç görüşmediği birinin numarasını nasıl saklar hele de eski sevgilisiyse.
Ben 2 yıl önceki eski sevgilime bile asla bir şey diyemem mesaj bile atamam hayatinda biri vardır rahatsız olur eder diye.
Geçtim ki derdimi anlatıp yardım isteyeceğim ne alaka ??
Hayır tacize ugruyorsa gitsin şikayet etsin polise başvursun bu ne salak bahane ??
Hele birde eşime söyleyemedim falan 🤢
Hikayede oturmayan bir şeyler var bilemedim kurcalamak lazım.
Ya eşiniz büyük yalancı bunlar epeydir görüşüyorlar.
Öyle değilse bile bir şeyler döndüğü kesin ve mide bulandırıcı.

Bisey dicem ex’le buluşmak ne zamandan beri aldatma değil bal gibi alenen aldatmış işte? Buluşmuşlar kahve içmiş dertleşmişler siz yapın bakalım eski erkek arkadaşınızla canınızdan olmadığınıza dua edersiniz bu ülkede :/

6 yıldır o kadın senin kocanın numarasını unutmamış üstüne kocan onunla ilk telefon görüşmesinden sonra engellememis numarayı.Kadin kocasına anlatamiyor ama senin kocanı ayağına çağırıyor falanca adam beni rahatsız ediyor diye.Evet şahane bir evlilik çok iyi niyetli bir koca bide ismini bile anmak istemediğim o lanet marka yerden kahve alıp derlesme.O kızın numarasını alır arardim senin anlatamadiklarini kocana anlatayım ver bakalım telefona derdim sonra da çok iyi niyetli olan kocaya da güle güle derdim.

Sen aynısını yapsaydın şuan o evde seni barındırirmiydi kocan bı düşün

Ağzıma gelen herşeyi saydım, ailemi çağırdım bunları bunları yapmış çok güvendiğiniz damadınız dedim, yüzük fırlattım evi dağıttım,yerin dibine girdi ağladı ağladı boşluğuma geldi, giidnce pişmanlık geldi hemen kalkmak istedim falan dedi.. eşim iti bir insan ve 11 yıldır tanıyorum çok küçükken tanıştık, beni çok sevdiğini herkes bilir söyler nasıl oldu bunlar hala inanamıyorum ve oturtamıyorm
Ee sonuç? Fırlattığınız yüzüğü geri mi takacaksınız, takacaksanız ailenizi niye ayağa kaldırdınız? Niye alın görün damadınızı dediniz ki siz barışınca ne olacak?

Benim derdim olunca ben de o kadının kocasından yardım isterim artık deseydiniz ya ailenizi bu kadar üzeceğinize. Benim kızım böyle yapsa sinir krizi geçirip evi dağıtırsa nefret ederim o damattan ve kızımın tekrar barışmasını kabul edemem.

Ahh canım ya
Merhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum 😥

Ah canım ya
Dertliyim oturalım biyerde konusalım desen kıçı ağrır başı ağrır
Baskasına gelince melek kesilirler
Yeme lütfen yemeee

Madem niyeti iyiydi ağladı diye kıyamadı gitti o zaman neden senden gizledi derler adama ? Demek ki yaptığı kötü bir şey ki gizleme gereksinimi duyuyor aksi halde eski sevgilim ağlayarak beni aradı bende açmış bulundum der boş laflarla kandırıyor size yine inanmayın her dediğine

Adam sizi aldatmak niyetinde olsa idi muhtemelen bir erkek arkadaşı ile bir sorunu sebebiyle oturup kahve içtikleri yalanını söyleyebilirdi. Gerçekten sizi kandırmak istese öyle yalanlar bulurdu ki adam dobra dobra ne yaptığını söylemiş. Bak helal olsun, sana dürüstçe söylemiş. Hepimiz insanız ve de hata yapabiliriz. Belli ki kadın yalvar yakar kendini acındırmak için elinden geleni yapmış. Tabii ki eşinizin gitmemesi gerekirdi. Ancak bir anlık bu acındırmalara zaafiyet göstermiş ve gitmiş. Belli ki pişman olmuş ve de size dürüstçe olan biteni de açıklamış. Siz de eşinizi biliyorsunuz az çok ve de söylüyorsunuz bu tip şeylerde gereğinden çok hassaslık gösterdiğini. Bence güzelce konuşup sınırlarınızı belirtip bu konuyu kapatabilecekken boşanmaya kadar konuşulup bunu ailelere de duyurmak doğru değil. Bu eşinizin sizi sevmediğini, aldatma niyetinde olduğunu veya sizi saymadığını göstermez. Evliliğinizi bozacak bir durum göremedim şahsen. Kendisi de hatasını kabul etmiş, doğru dürüst açıklama yapmış ve de tereyağı gibi yalanlarla üste çıkmamış. Gerçekten bence kendinize sakinleşmek için zaman tanıyın ve de fevri kararlar almayın size tavsiyem. Sonra pişman olabilirsiniz. Bakın bahsederken 6 yıllık güzel giden bir evliliğim var demişsiniz. Bir hatada kestirip atmamanızı tavsiye ederim. Ortada aldatma gibi bir durum da yok. Eşiniz beyefendi gibi olanı biteni söylemiş. Biraz sakinleşip de aklı selim düşünün lütfen.

Kadını bulacağım önce sonra kocasını.. karın derdini benim kocama anlatıyor diyeceğim
Kadınla konuşmanızı anlayabilirim ama bence kocası ile iletişime girmeyin. Hiç tanımadığınız bir insan ve de günümüzde olup bitenler belli. Adam belki öfke kontrolü olmayan biri olabilir. Kadına, kadının bahsettiği kişiye veya eşinize zarar verebilecek biri olabilir. Bence sakinleşmeden bir şey yapmayın.

Eski sevgilisi sonuçta mazide kalmış hala neyine hayır diyemiyor anlayamadım. Sen de ben de evli insanlarız bu doğru değil beni araman bile doğru değil diyerek kapatacaktı telefonunu. Ayrıca özel numaralara neden açık ki hattı? Dostça bir görüşme diyelim bunu senden neden saklıyor sen görmesen söylemeyecekti bile… Senden saklayacağı bir şeyse yaptığının doğru bir şey olmadığının farkında neden yapıyor o zaman?

yahu piyasada adam mı kalmadı da eşiniz?
neden eşiniz?
asla bunlara inanmayın.
eşiniz de açamaz, ne olursa olsun.
git akrabanı ara, ananı,dananı ara deyip engellemesi lazım direk.
görmeden açtım filan ne alaka .

Ay bu erkeklerin hepsi saçmaladı iyice... Uzuldum sizin adınıza, rahatsiz edici bir durum. Ofkeyle kalkip zararla oturmamak lazim bence, ailenize cok erken yansitmissiniz. Simdi affetmissiniz artik, belli ki duzeltmeye niyetlisiniz, kendini yıpratmayin. Bagirip cagirmak yerine bunu hazmedip hazmedemeyeceginizi dusunun, duygularinizi dinleyin bence.

madem insanlığı tutmuş seni de alıp gitseydi dinlemeye yazık günah degil mi yahu

Öyle iyi niyetinden gitmiş, hayır diyemiyormuş falan hikaye!
Kadının sığınacak bir liman aradığını anlamış ve usuldan kollarını açmış işte!
Madem gerçekten iyi niyet besiliyordu ve durumuna acıdı; olmaz da, adam gibi seni arasa ve "böyle bir durum var, beraber gidelim mi?" dese, nasıl olurdu?

neden mi doğruyu söylemiş? yani cidden bunu soruyor musunuz? adam gitmiş starbucks ta buluşmuş. bu mekan her zaman kalabalıktır. birisinin görüp de size söyleme gibi bir durumu olabilir. hem de size söyleyerek bak sana söyledim kötü bir şey yapsam sana söylemezdim demek istiyor.

her erkek eski sevgilisi ile görüşmesinin yanlış olduğunu ve karşıdaki kadının bu durumu kabul edip etmeyeceğini bilir.

en yakın arkadaşı da ayrıca arkadaşını yakacak değil. tabii ki onun istediği gibi beyanda bulunacak. ne diyecek yenge var ya bu ahmet senin arkadan neler neler yapıyor bir bilsen mi diyecek?

Madem çok masum çok iyi niyetli asla aldatma sayılmayan bir durum, o zaman senin yanında kocan kadınin kocasını arayacak. "Ben karının eski sevgilisiyim, karının peşinde biri varmış sana söyleyemediğinden bana söylemeyi tercih etti, oturup kahve içtik, bilgin olsun" diyecek. Ben bunu yapamam, yanlış anlaşılır vs derse demek ki bunun adı aldatmaymış ve iyi niyetli değilmişsin dersin. Yediği boku karşı tarafın eşine söyleyemeyip sizden affetmenizi bekleyemez.

Çok dürüst olduğundan söylediğini sanmıyorum, siz sorunca birinin haber uçurduğunu düşünüp söylemiş belli ki. Benim eşim eski sevgilisiyle oturup kahve içemez, ben o kadar medeni bir insan değilim.Hele eski sevgili kocasına bile anlatamadığı sarkıntılık meselesinde benim kocamdan yardım falan isteyemez. Ne yani benim eş onun donkişotu mu? Benim için ayrılık sebebi cidden.

Back