Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzıma gelen herşeyi saydım, ailemi çağırdım bunları bunları yapmış çok güvendiğiniz damadınız dedim, yüzük fırlattım evi dağıttım,yerin dibine girdi ağladı ağladı boşluğuma geldi, giidnce pişmanlık geldi hemen kalkmak istedim falan dedi.. eşim iti bir insan ve 11 yıldır tanıyorum çok küçükken tanıştık, beni çok sevdiğini herkes bilir söyler nasıl oldu bunlar hala inanamıyorum ve oturtamıyorm
Sonuç olarak eski sevgilisiyle buluşmuş ve zaten işteyim diye yalan söylemişAslında yalan söyleyebilirmiş ama söylememiş. İşten Ahmet’le bi kahve içtik dese aksini nasıl ispat edebilirdiniz ki?
Söyler. Ben olsam kocam konu sahibi gibi sorun çıkartacak olsa ben de yalan söylerim. Hatta nerden bilecek deyip x’le y’le takıldım der geçerim. Adam orda salaklık etmiş, yalanı devam ettirse sorun çıkmazdı.Sonuç olarak eski sevgilisiyle buluşmuş ve zaten işteyim diye yalan söylemiş
Konu sahibi de eski sevgili ile dertleşmeye gitsin bi bakalım o çok iyi niyetli kocası onu boşuyo mu boşamıyo mu oynat bakalım."Çok iyi niyetli kocam" kısmında bittim. Boşanın diyemem o sizin bileceğiniz iş ama eşinizi masum, mazlum göstermeyin yada o gözle bakmayın. Yaptıkları çok ama çok yanlış anlatılan hikayeye inanmadım çok saçma inandırıcılığı yok siz de inanmayın temkinli olun.
Kadının niyeti zaten ortada. Sizinkinin de saf olduğunu sanmıyorum. Yakalayınca kadına eşinizden mesaj atıp konussaydınız belki kadın dökülürdü. Çok zor bir durum sizin için. Kadını arayın madem hesap sorun ne diyecek. Ben olsam kocasına da derimMerhabalar kızlar sanırım hayatımın en zor gününü geçiriyorum. 6 yıllık güzel giden Bir evliliğim var, yıllardır verdiğimiz bir azospermi mücadelesi var.. Bir bebek kaybettik sonrasında negatif tüp Bebek denemelerimiz oldu şuan Biraz beklemeye çekildik öyle Bir süreçteyiz. Sabah eşim duştayken telefonuna baktım Starbucks uygulaması açık uygulamalarda kalmış, akşam kahve içmiştik. Uygulama geçmişine bir bakayım dedim cuma günü saat 5te iki tane kahve alınmış. O saatlerde eşimi işte biliyordum neye uğradığımı şaşırdım. Bu ne dedim bağırdım çağırdım kızma ama eski kız arkadaşımla görüştüm dedi, neymiş kadın evli eşinin bir akrabası aynı zamanda aynı işyerinde çalışan biri buna sarkıntılık ediyormuş o da eşine söyleyemediği için eşimi aramış. Öncesinde özel numaradan aramış açmış eşim ağlamış telefonda, eşim beni arama bir daha bu doğru değil demiş, cuma günü tekrar aramış eşimde kulaklık varmış telefon uzaktaymş numarayı görmeden açmış kız telefonda ağlayıp çok kötüyüm lütfen bi konuşalım görüşelim birileriyle dertleşmem lazım diyince çok iyi niyetli kocam bey de dayanamayıp gitmiş... Kıyametler kopardım ailemi çağırdım boşanacağm dedim. Ablam eşimin en yakın arkadaşıyla konuştu olay gerçekten böyle, buluştuğunu söylemedi ama özelden aradığını söyledi hatta ikaz ettim senin eşin bunu kaldıracak Bir kadın değil ama bu adam da aldatma niyetliyle bunu yapacak bir adam değil falan demiş.. paramparça oldum, şuan yaşadıklarımı rüya gibi geliyor. Eşim annesiz babasız kimsesiz Bir adam, ben yoksam kimsesi yok ama diyorum ki bunu ben değil o düşünmeliydi. Yeminler etti duygusal birşeyle gitmedim, sadece insanlara hayır diyemiyorum ve ağlayana dayanamıyorum falan , yapısı böyle biliyorum ama bu çok yanlış çok çok yanlış. Defol git diyemedim ama çok kötü davranıyorum gözlerim şişmiş, Bir tarafım yıllardır tanıdığın adam aldatma niyetliyle yapmamıştır ama bu yaptığı bana kötülük.. Bir çıkmaza girdim nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Konu sahibi gibi sorun çıkarmayacak kimse yoktur bence varsada ne geniş yürekliymiş derim ben.Kuzeni arkadaşı normal birisi değil buluştuğu kişi eski sevgilisi!Adam fırıldak belli ki masum değilSöyler. Ben olsam kocam konu sahibi gibi sorun çıkartacak olsa ben de yalan söylerim. Hatta nerden bilecek deyip x’le y’le takıldım der geçerim. Adam orda salaklık etmiş, yalanı devam ettirse sorun çıkmazdı.
Ben varım ve evet buralarda genişliğimle bilinirim. O yüzden konu sahibine benim bakış açım sizin işinize yaramaz dedim ilk sayfada.Konu sahibi gibi sorun çıkarmayacak kimse yoktur bence varsada ne geniş yürekliymiş derim ben.Kuzeni arkadaşı normal birisi değil buluştuğu kişi eski sevgilisi!Adam fırıldak belli ki masum değil
Bu yorumun her kelimesi doğru tekrar okuyun1. Kim kalkar başı sıkıştığında milattan önceki sevgilisini arar hem de EVLİ iken. Numarası neden hala durur. Kadın olarak düşündüğümüz de hangimiz saklarız ki çok saçma.
2. Kadın Kleopatra galiba evli, iş yerinde kendisine asılan akraba olan bir adam var ve kadının bulduğu çözüm eski sevgilime söyleyeyim. Yani talibim çok güzellemesi yapmış eşinize. Bu konunun müge anlı ya düştüğünü hayal edebiliyor musunuz?
3. Olay kadının kocasına yansirsa adamı düşünemıyorum karıma sarkıntılık yapan bir akrabam var, eşim bana gelmiyor eski sevgilisine gidiyor. İlk olaydan daha feci bir durum. Adam duysa, bu kısım kavga ve boşanma sebebi olur. O kadar saçma.
4. Kocanız fedai mi gidip adamın kulaklarını cekicekti? Ya da diğer adamla ne sıfatla görüşecekti. Ben bu kadının eski sevgiliyim uzak dur mu diyecekti? Adamla kavga mı edecekti?
Kadın olayı çözmek yerine iyice sarpa sardirma derdinde galiba. Yani nerden tutsan elinde kalan bir hikaye.
Bence iletişimleri devam ediyor yoksa kadın bu kadar rahat şekilde derdini anlatamazdı. Ülkemizde kac tane evli kadın kendine sarkıntılık yapan adamı bu kadar rahat söyler ki bir başkasına.
Fevri davranmissiniz ailenize yansıtarak benim için tüm aileye yansıdı mı devamını getirmek gerekir.
Size katılıyorum hatta ben daha fazlasını düşünüyorum. 11 yıldır tanıyorum, 6 yıldır evliyiz demiş konu sahibi. Eğer 11 yıldır bu kadın adamın hayatında değilse, nasıl arayabilsin bunca zaman sonra? Ben açıkçası o kadınla eş kişisinin iletişiminin hiç kopmadığını düşünüyorum ki bu da aldatmak oluyor açıkçası.Zerre inanmadım acıdığı için gittiğine üzgünüm ama bu kadar iyi niyet diye bir şey yok. Erkekler bu kadar salak değil eski sevgili niye arar gayet iyi bilirler. Eşin seni senin sandığın kadar hayatının merkezinde falan görmüyor malesef. Ne yaparsın bilemem ama eşinde aldatma potansiyelinin yüksek olduğunu, güvenmemen gerektiğini bil ki sonra çok hayal kırıklığına uğrama.
Arkadaşa çok güvenmeyin, aradığını biliyor da buluştuklarını neden bilmiyor? Muhtemel kadın aradığında yanındadır, bir nevi yakalanmıştır, o yüzden öyle davranmıştır arama vs diye.Çok nettim sabah, arkadaşını dinleyip doğru olduğunu duyunca daha konuşulabilir hale gelmiştim, ama şuan kabullenmekte zorluk çekecekmişim gibi hissediyorum..
Çok kötü durumda olduğumu söylemiştim hanımefendi.. yorumunuz kırıcı.. şuan ne hâlde olduğumu bilmiyorsunuz, parkta Kendi başıma oturuyorum saatlerdir sizin kahkahalı yorumunuzu okuyorumHep de karşıdaki kadın ısrarcıdır, yapışkandır, yalvarmaktadır
sizin masum kocişkolarınız ise saf saf ve tamamen iyi niyetle gitmiştir